Cara pakai selendang seperti Diana Amir

Assalamualaikum cinta.


Rindu untuk update entri baru terubat, rindu nak berkongsi kisah cinta dengan sahabat blog, rindu nak stalk blogger kesayangan dan banyak lagi lah rindu yang tak terungkap. eceh! tujuan entri ini dibuat memandangkan pelbagai fesyen tudung yang muncul kini. lebih-lebih lagi fesyen tudung selebriti dan retis sentiasa menjadi ikutan. salah satu fesyen tudung yang menjadi ikutan ialah dari entri ini "Fesyen Tudung Dato' Siti Nur Haliza", "Tribal chic by Aidijuma", "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab", & "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". Ohsem seperti INI!!. Eh! jom tengok "cara pakai selendang dari hazanis" & "tutorial pakai selendang dari hazanis yang terbaru pula. 


Picha credit to : rentakartis.com

online shop juga menawarkan pelbagai jenis tudung dan selendang yang mampu memikat hati dan membantu wanita kini untuk berfesyen dengan betul. Alhamdulillah yang baik menjadi ikutan. so fesyen tudung diana amir mampu membantu remaja muslimah untuk berfesyen dengan betul. bermula diana amir berhijrah sehingga sekarang, fesyen tudungnya semakin labuh. tabik hormat untuk beliau! ohsem!. Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.



picha credit to : metrowealthpictures

untung si dia memiliki Diana Amir, nak tahu sila laju-laju terjah entri "INI" sekarang. walaupun rahsia, tapi kami tahu tau.:P



picha credit to : metrowealthpictures

Nah! video tutorial berselendang cara diana amir, sedikit rumit tapi kalau dah biasa kejap je pakai. Tapi diri hazanis sendiri belum mencuba fesyen tudung macam ni. rasa tak confident je bila ubah style, lebih selesa berselendang biasa.:)





fesyen tudung diana amir juga sesuai digayakan bersama jubah. mungkin entri ini dapat membantu korang berfesyen "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". Diharap tutorial dari youtube ini mampu membantu remaja untuk berfesyen. siapa peminat diana amir kat sini?:P






Now! hazanis suka dengan fesyen diana amir terkini. berpakaian lebih longgar dan bertudung labuh. ikon remaja muslimah terkini begitu juga dengan selebriti Heliza Helmi kan [Entri]. Jom tengok entri juga, mungkin dapat membantu "Cara Pakai Selendang". Jom dapatkan produk Emilay untuk kulit sihat macam diana amir. "Review: Emilay Whitening Softgel". Insyaallah memberi feedback yang positive okay. murah sahaja RM40 termasuk postage. :)



Picha credit to : Page Diana Amir

Happy reading. Thanks.




silakan terjah sekarang.


35 ulasan:

  1. cantikkkkk suka shawl ala diana amir...

    BalasPadam
  2. Suka tgk fesyen Diana Amir sejak beliau berhijab.dari dulu nk try pakai shawl mcm dia tp x jadi jer.Thanks mekcah for this entry :)

    BalasPadam
  3. Cantiknya Diana Amir
    Sekarang dia banyak bagi talk pasal muslimah kan, Alhamdulillah :)

    BalasPadam
  4. akk pun suka tgk cara diana amir pakai tudung..menutup dada itu lg bagus..;)

    BalasPadam
  5. kite suke yg dye pki skrg ni. yg ni dh lama x nmpak diana amir pki cmni. huuu tp dye mmg comel ;)

    BalasPadam
  6. Cantik cara diana amir pakai shawl tapi dengan anis agak2 sesuai tak ek? Hehehe

    BalasPadam
  7. Diana semakin manis. Pernah jumpa dia depan-depan, peramah pulak tu :)

    BalasPadam
  8. cara diana amir pakai tudung memang cantik..huhuhu

    BalasPadam
  9. suka tgk cara dia pakai tudung.

    BalasPadam
  10. ✿ lyanamerahjambu ✿
    ala..sis pki y ckang pun dah comel.. heeee

    anyway sis, may success always be with u and im always pray for ur happiness. hehehe ♥ much lovesss ✿

    BalasPadam
  11. Sangat cantik....
    dan awak pun sangatla comel...
    Geram tengok...
    Hhahaa..
    Kidding...
    Awak pun cantik dan tergolong macam dia orang semua tu :)

    BalasPadam
  12. wah.. bagus2. siap ada tutorial lagi.hehehe :)

    BalasPadam
  13. Suka jugak dengan penampilan diana skarang.. =)

    BalasPadam
  14. memang suke glew tgk diana amir sbb tgk fashion tudung dia, comel2 belaka..thanks..

    BalasPadam
  15. shaila dah cube...xsesuai..muke demuk...huhuhu^^

    BalasPadam
  16. suka diana amir skg... Alhamdullilah.. tapi kalu nok lilit tudung mcm dia..takdelah..hehe

    BalasPadam
  17. Saya pun suka tgk diana amir berhijab. Nmpk cantik sgt, skrg ni pun dia dh ada koleksi hijab sndri, cantik2 :)

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah seorang demi seorang yg berhijrah :D

    BalasPadam
  19. cantik sekali ...beautifulll

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿