Hotel Murah di Kuala Terengganu

Assalamualaikum cinta.

Sumai Hotel Apartment murah membuatkan pemilik blog terasa ingin pergi lagi kesana. Banyak memori indah tercipta antara mek cah dan hotel tersebut. Suasana yang damai dan selesa menarik ramai pengunjung untuk menggunakan perkhidmatan mereka. Alhamdulillah dah sampai kesini setelah wujudnya entri ini "Hotel Sumai : Hotel Apartment Murah". Mimpi menjadi kenyataan. :')


Apa yang lebih unik, pemilik Sumai Hotel Apartment merupakan 100% milik bumiputra. Staff yang bekerja juga adalah dari bumiputera. hebat bukan! lokasi yang strategik di persisiran pantai memudahkan pengunjung beristerehat di tepi pantai dan menikmati keindahan Pantai Batu Buruk. teringat kenangan bersama 9 geng blooggers lepak di tepi pantai sebelum pulang ke negeri masing-masing. 

Apa yang lebih menarik Sumai Hotel Apartment murah terletak berhampiran dengan Hospital Sultanah Nur Zahirah, Universiti Darul Iman Malaysia Campus Kota, Pantai Batu Buruk, Dataran Syah Bandar, Shopping Mall Astaka, Tman rekriasi Batu Buruk, Pasar Payang dan Masjid Al-Muktafi Billah Shah. Sumai Hotel Apartment,satu-satunya hotel murah di Kuala Terengganu yang ada menyediakan pelbagai jenis pakej penginapan untuk pengunjungnya. anda boleh pilih pakej bilik apartment mana yang bersesuaian dengan bilangan keluarga anda, Antara pakej penginapan yang di sediakan:-

1 Hotel Apartment Likes Staying @ Home
Families. Group. Business


Studio Room (1 katil besar + sarapan untuk 2 orang)
1 bilik air + ruang tamu + peti sejuk
RM284.20 nett





Suite Room (2 katil bujang + sarapan untuk 2 orang)
1 bilik air + peti sejuk
RM191.40 nett


Staff yang friendly, perkhidmatan yang memuaskan, makanan yang best di Bintang Laut Restoran yang terletak dalam hotel tersebut mampu menarik lebih ramai pengunjung. Kemudahan restoran, parking, lobby, kolam renang, wifi, surau dan sebagainya memang sanagt lengkap. Rugi kalau sesiapa yang ke Kuala Terengganu tidak memilih Sumai Hotel Apartment . Harga juga sangat memuaskan selaras dengan tahap perkhidmatan yang disediakan lebih-lebih lagi sekarang ini masih ada promosi.



Superior Apartment (4 bilik (*1 Queen size) + sarapan untuk 4 orang)
2 bilik air + dapur kecil + peti sejuk + ruang makan + ruang tamu
Harga RM487.20 nett



Deluxe Apartment (3 bilik (*1 Queen size) + sarapan untuk 4 orang)
2 bilik air + dapur kecil + peti sejuk + ruang makan + ruang tamu
Harga RM435 nett


terasa berkenan dihati? jangan lupa dapatkan rate tawaran harga ekslusif untuk pembaca .Yang pasti sesuai untuk membawa satu keluarga bercuti di hotel murah kuala Terengganu kerana ianya berkonsepkan families, group, business. datang berkumpulan lagi best!


Berminat untuk membuat tempahan dan dapatkan harga istimewa boleh la menemaph bilik dengan mengikuti cara di bawah. Yang pasti Sumai Hotel Apartment aakan emmeberikan 1001 kenangan yang terindah dlam hidup anda. :)


Nantikan entri yang seterusnya tentang Sumai Hotel Apartment murah yang lebih berinformasi untuk anda jadikan rujukan bila berkunjung ke Kuala Terengganu. #Papai



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. Wah ini yang best neh. Harga special utnuk blogger ! hehe. =)

    BalasPadam
  2. Mula2 terbaca "SUAMI HOTEL" hehe

    BalasPadam
  3. murah2.. ni dkt je ngn umh saye ni..
    hihi

    BalasPadam
  4. wah..complete lah details yg akak bagi..insha allah kalau ada rezeki nak jugak menjejakkan kaki kat situ..

    BalasPadam
  5. waaaaaaaaaa......serius murah. tpi malangnya cuti sekolah dh nk habis. tssk tssk. xley ajak ayah pi sana .jeless.. hentak kaki arhh mcm ni la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti ke terengganu singgah la sana.:)

      Padam
  6. Memang best pun kan pegi sumai ni , adam dah pegi dah thun lepas masa akademi PMR :) selesa sangat hotel ni.

    BalasPadam
  7. teringat masakan sedap Chef AAmin..serius rindu nak makan lagi.. =.=!

    BalasPadam
  8. sy pernah c/in tempat ni...mnmg best, tpt makn pun senang...bersih, layanan pun mesra,,,,memang terbaekla

    BalasPadam
    Balasan
    1. kesimpulannya. hotel ni dah la murah berbaloii utk semua.:)

      Padam
  9. memuaskan klu pergi :)

    selamat petang..
    amal singgah sini.. moga dimurahkan rezekii ya blog ini :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...