Review: ODBO lip tint and gloss, pemerah bibir korea

Assalamualaikum cinta.


Eh! lama menyepi, alahai rindu nak ada line internet yang laju macam jet. Tapi apa kan daya internet yang tersangat limit membuatkan hati ini pasrah untuk tidak blogwalking. sebab tu nuffnang dah tak sayang kat blog ni. Yer dokk. -.-'

Meh nak berkongsi produk kecantikan iaitu ODBO LIP TINT & GLOSS yang semakin popular kini. sesiapa rasa nak bibir pink selalu macam artis korea tu produk inilah jawapannya. Hikss *review produk sebelum ni ialah "sabun gluta collagen kulit muka semakin cerah berseri"*. Alhamdulillah, masalah jeragat semakin berkurangan.:)


Di datangkan dengan botol kecil yang cute membuatkan hati ini tertarik untuk mencuba. seyesss memang puashati bila guna produk ni. berwajahkan botol cute maka makin hari makin sayang dengan ODBO LIP TINT & GLOSS. senang dibawa kemana sahaja dan yang penting jimat!

Rahsia bibir terlihat alami pink dan merah seperti artis drama Korea. Lipgloss ODBO from korea manufacturing on thailand Diperkaya dengan vitamin E, melembabkan bibir secara alami. Penggunaan secara berterusan akan membuat bibir berubah menjadi pink natural.
  • Odbo Lip Tint and Gloss adalah pemerah/ pewarna bibir dari Korea dengan tekstur berminyak, dan mempunyai tekstur yang ringan tidak seperti memakai lipstik umumnya.
  • Awet & tahan lama, 
  • Lip Tint Odbo and Gloss mudah diserap jadi tidak meninggalkan bekas pada pakaian putih, tahan lama, dan membuat bibir tidak terlihat pucat.
Kelebihan:


  • Warnanya alami dengan pemakaian secukupnya.
  • Warnanya awet di bibir, tidak luntur walaupun makan / minum.
  • Packagingnya kecil sehingga mudah di bawa kemana-mana, menjimatkan
  • Dengan pemakaian teratur membuat bibir berwarna pink
  • Boleh digunakan untuk pemerah pipi juga.
  • Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara semulajadi, mampu bertahan sampai seharian.
  • Tidak membuat bibir kering 
  • Tidak mengandung bahan berbahaya
Cara Pemakaian :


TIPS :


  • Setelah menggunakan Lip Tint ini, juga boleh mengaplikasikan lipstik / lipgloss kesukaan sendiri.
  • Penggunaannya cukup sedikit, kerana kalau berlebihan warnanya akan sangat merah dan susah untuk dihapus.
  • sekiranya tidak menggosok Lip Tint ini di bibir dengan cepat, LipTint akan kelihatan tidak rata di bibir.

Hanya terdiri dari 3 warna:



1: Pink
2: Orange
3: Red

Amacam berminat nak mencuba? opss yang dah cuba boleh bagi komen kat sini. Nak tahu positif ke negatif. sebab hazanis pakai okay je, rasa best. dan botol cute lak susah nak dapat. Alhamdulillah boleh merasa pakai ODBO yang dalam botol cute. so hazanis pun ada jual tau. lau berminat boleh contact disini :

1. SMS/LINE/WECHAT : 0108931044
2. hazanis88@gmail.com
3. Fb : Hazanis Blogspot
4. Fb page : Hazanis Fashion

HARGA YANG DIJUAL IALAH :
RM15.00 SEMENANJUNG/RM20.00 SABAH & SWK
FREE POS LAJU

XOXO

52 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat watson mna ada.huhu mhal sbb pos laju rm6. hrga rm9 je.:-)

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. waa boleh dah hanis jadi promoter :)

    BalasPadam
  3. nampak natural bila pakai lip tint ni :)

    BalasPadam
  4. Murah & catik. smlm jumpe lip ni kat Kota tp RM28.90...huhu

    BalasPadam
  5. kalau ada lelaki gune kaler pink.. awwwww.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. awww mesti ayu. huhuhu kalah kak ton. ;-)

      Padam
  6. Balasan
    1. itu yg mmbuatkn hti ku tertarik. hihi <3

      Padam
  7. ✿ lyanamerahjambu ✿

    dah pakai dah y beli dr sis haritu. heee.
    cntik sgt dan thn lama.. klw minum air bnyk mane pun atw mam pun ta ilang. heeee
    tp klw dah terlajak pki,ngan lmbat ratakan ambik kau merah mak ngah da. haha
    tp MEMANG MENJIMATKN DAN BERBALOI2..RUGI TA BELI TAW..
    kdg2 cmpai na tto pun merah ag bibir. heeee
    thnkssss sis :)

    ✿ lyanamerahjambu ✿

    BalasPadam
  8. ena memang teringin nak benda ni satu.. tak suka pakai gincu2 ni, xnampak natural... hurmmmm

    BalasPadam
  9. muka hazanis macam emma maembong laaaa :D

    BalasPadam
  10. Kaler yer cantikkkkk, sye dh cuba anda bila lagi ヽ(^。^)ノ wink2 >_< promote!!!! Seyes berbaloi ~(*+﹏+*)~

    BalasPadam
  11. sy da cuba,,cntikk!
    p/s: bila nk bt GA lg? nt bley la bagi adiah lip tint ni kt kteorg,huahua:)

    BalasPadam
  12. wahh~ cantik:)
    hihi..saya pon pakai,ade wane merah and orange..
    hmm..nak tanya skit tentang advertorial nanti:)
    after this,balqis email hazanis yep..
    by the way,dah follow,sudi2 follow balqis ya:)
    http://balqisjasni.blogspot.com/

    im the owner of kiszydolls shop :D

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. tw yg botol cute ni dah xde, tingl penutup botol biasa. hrga rm7. postge rm6. if beli 2 rm20 termasuk pos.:)

      Padam
  14. gmbar u yg kedua tu u pakai warna pink eh ? mohon reply. nak tahu sngt.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup saya pakai pink. berminat blh order. btw yg botol cute ni dah xde, tingl penutup botol biasa. hrga rm7. postge rm6. if beli 2 rm20 termasuk pos.:)

      Padam
  15. Kak , saya boleh pakai tak ? Takde side effect kan ?

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. yup ada lagi. restock. tp dlm botol biasa.:)

      Padam
  17. Cantik :) Macam emma maembong

    BalasPadam
  18. haigoo ~ ce carik awak dalam wassap tak dek pungg ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. xdpt whtsapp mesej dlu nnti saya whtsapp.:)

      Padam
  19. haigoo carik awok di wassap tak jumpe-2 :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. xdpt whtsapp mesej dlu nnti saya whtsapp.:)

      Padam
  20. Balasan
    1. yup ada lagi tp dlm penutup botol 0108931044

      Padam
  21. akak.. kat mana bleh dapat? guardian? watson? dll?

    BalasPadam
  22. Lip tint y kak jual ni y ori ke .ad lg x

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup ada. baru restock. sms/whatsapp +60108931044

      Padam
  23. ada lagi tak lip tint warna pink?

    BalasPadam
  24. Balasan
    1. yup ada. baru restock. sms/whatsapp +60108931044

      Padam
  25. Akak jual rm berapa? Dekat mane banyak dijual?

    BalasPadam
  26. akak, lip tint ni ada lagi tak? pink colour?

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿