Iftar : Blogger Kelantan



Assalamualaikum L.O.V.E..=) 

Akibat rasa bersalah pada tahap kritikal terhadap jiji dengan entri mek cah yang ini "Iftar : 15 Ramadhan" maka dengan rasa tak malu mek cah menyuarakan hasrat di hati untuk mengadakan iftar bersama geng blogger klate…tak ramai pun tak pe janji ada, sekurang-kurangnya boleh bersua muka dan berkenalan antara satu sama lain…Ewah!, lagipun jarang sekali geng blogger klate buat gathering macam ni kan…so sekurang-kurangnya kalau buat gathering dapat mengeratkan silaturrahim sesama blogger …Asyik duk balas komen dalam blog apa salahnya kita bersua muka di luar blog kan..ekekeke 

Cadangan mek cah diterima pakai oleh jiji maka selepas buat mesyuarat tergempak di facebook maka tarikh 13 ogos 2012 menjadi pilihan.…..Alhamdulillah dekat 14 orang jugak yang dapat hadir..memey sporting blako lah sep sep nih…^^
Akibat picha terlalu banyak sangat gara-gara semua suka bergambor maka mek cah terpaksa combine picha tu semua menjadi satu….Fuh !!, tak larat nak upload semua sebab dah la line broadbnad slow macam siput tuttt ini kan pula nak upload semua picha yang hampir 60 keping nih…memang tak la kan..T.T 

Sesi takruf, makan-makan dan sesi dengor tip blogging dari jiji, ahakss tips untuk nuffnang pun ado…yang penting jangan putus asa…yang paling nok suko jiji ado oyak "mulo-mulo tuh sero nok nyepak jah nuffnang tapi bila sabar akhirnya buat blog ni membuahkan hasil, yang penting buat baik lah dengan sep dio"…lebih kurang macam tu lah jiji terangkan…korek-korek sikit rahsio buat blog..wakakaka bila la pihak nuffnang nak bagi BE nie...sabor-sabor...Opsss yeah! jiji belanja semua tu ..Alhamdulillah….semoga muroh rezeki jiji….hiksss amin.. insyaALLAH akan ketemu lagi kita semua di next gathering…yang penting kena ada yang bersuara…mek cah on je.. :P 

nak tengok entri yang panjang dan gambar comey-comey boleh la ke blog SYAZWAN..masuk blog dio gak po duk dale kapal terbey doh doh sero...haha memang mantop habis entri dia...mek cah bagi 5 bintang..hiksss chau!! 

...mereka yang hadir...

Thanks for reading.. 

p/s:: Ingat nak cuba rembat BlackBerry Curve 9320..sedang promosi sekarang , tak percaya KLIK SINI..rasa-rasa okey tak??Minta-mintalah murah rezeki mek cah bulan poso nih..eh maaf la mek cah darak sikit..henset 110i jah guna..nok jugok raso henset mahal sikit..mueheheehe mood raya dah datang opss jom hantar e-kad raya kepada orang yang tersayang disini...KLIK SINI..^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

26 ulasan:

  1. muehehhehe...terbaik entry kak :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..

    Tima kasih Kak Cah sayang..
    Seronok gathering cenggitu.
    InsyaAllah, keep in touch deh..
    Rindu doh ni sero.. hehe.. :)

    BalasPadam
  3. hehehhe, ambe tu, mjur upload gambar kat bilik saing semalam, laju jah wifi diaa..

    Oooo, betul lah hok jiji oyak tuh.
    timo kasih sebab plan deh..
    ada masa, kita jupo lagi.
    timo kasih.

    BalasPadam
  4. kah4..tips blogging tu..kalu nuffnang tau..mapuh doh jiji..

    BalasPadam
  5. @nuruashia
    malu weh sero wat entri ni nurul..xbrapo pandai...awop xpola hebat..:(

    BalasPadam
  6. @[ Yuyu Atiqa ]
    waalaikumussalam..

    adik tiqa dio tuh....rindu jgk ni..muehehe nati jupo pulop..:P

    BalasPadam
  7. @Syazwan Che Deraman

    owh patutt la..ambo klu upload 40 hari 40 male xsiap upload gmbr..tu ngundur dulu tuh..hehehe
    samo2, insyaallah jumpa lg sep kito..:)

    BalasPadam
  8. @JIJI YU
    klu nuff tahu xmapuh eh jiji..koho bertmboh BE terr...maksud nyepak xkea tahu eh..muehehe

    BalasPadam
  9. jealous sangat lihat kalau blogger-blogger bisa kumpul seperti ini

    BalasPadam
  10. hehehehe... semat molep gamba aku.... hahhahaa

    BalasPadam
  11. haha.. dap ngat sep sep dio buwat gatherim...

    BalasPadam
  12. seronok tengok suasana macam ni. dapat berkumpul ramai walaupun tak kenal lama

    BalasPadam
  13. cik ayu xtahu pun :(

    ruginye tak pegi..terlepas pandang kot.. huhu.. xpe lah.. :)

    BalasPadam
  14. pergh. bukak pose ramai2. wa!! napelah wat masa wan x de kat klate.sedih jap

    BalasPadam
  15. wah...bestnye...kalo la sy leh join sekali dengan blogger2 hebat nih...tp malu lak...hehe

    BalasPadam
  16. seronoknya iftar bersama-sama XD

    BalasPadam
  17. bestnya. kita pon orang kelantan. tapi esok baru nak balik kelantan. huhu

    BalasPadam
  18. hehehe. finally, Arisha dapat juga bertemu dengan kakak cantik ini. all of you are really nice, friendly and outspoken. :) for the next gathering, we must make sure more Kelantanese Bloggers will join us!!! :D

    BalasPadam
  19. baguslah awk buat mcm 2

    BalasPadam
  20. Ramainya , comel2 belaka blogger kelantan kan..
    bila nurrul akan rasa mcm nie jugak ? ? :)

    Tuto date tuh disini :
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/08/tutorial-tarikh-luar-entry.html

    BalasPadam
  21. @Rozuan Ismail
    xpe, nnti kita semua buat lg..hihi

    BalasPadam
  22. @nurdani
    atul, seronok sgt..semua sporting..:P

    BalasPadam
  23. kak nisah cyg...sori xleh g ari tu...xdok transport etek...hmm.terdelete msg kak lam fb ai tu...xdok no kak....ni baru on8 balik..nati kak ata no deh...huhu..jelous tgk gmbar korang...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...