Review : Emilay Whitening Clear Spots USA

Assalamualaikum.



Jarang sekali dapat review produk disebabkan kekangan masa. eceh! macam la dah kerja. masih berdoa agar rezeki untuk bekerja cepat datang. walaupun mempunyai "Hazanis Fashion" namun mencari kerja perlu sebagai pendapatan tetap. ngee

so kali ni nak share tentang pengalaman menggunakan produk Emilay Whitening Clear Spots USA. tapi untuk sampingan juga mek cah turut mengamalkan pengambilan vitamin c blackmore dan maixara. semuanya bagus bagi mek cah. insyaalah next entry mek cah cerita okay. hehe ops!! jangan lupa dapatkan produk ini juga . lihat entri baru tahu keberkesanannya "Review : Odbo lip tint pemerah bibir Kore" & "Review : Sabun Gluta Collagen kulit muka semakin cerah berseri". 


" Emilay Whitening Softgel adalah produk perawatan kulit yang sudah tersebar di 26 negara dan menjadi the best whitening produk di USA karena Emilay Whitening Softgel lebih baik dari produk perawatan wajah lainnya. Produk perawatan wajah yang baik adalah produk perawatan wajah yang dibuat dari bahan-bahan alami dan Emilay Whitening adalah jawaban pasti untuk Anda yang mendambakan kulit cantik, putih, mulus, halus, mulus dan bersinar karena itu adalah idaman semua perempuan. Namun karena begitu mahalnya perawatan KECANTIKAN dan KESIHATAN sehingga hanya kalangan tertentu saja yang bisa mendapatkan perawatan kecantikan maka dari itu Emilay Whitening Softgel hadir untuk kamu yang memerlukan produk pemutih kulit dengan harga terjangkau."

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com

RM40 Sebotol + free postage, 
RM74 untuk 2 botol + free postage
SABAH/SARAWAK ADD RM5


Komposisi Emilay Whitening Softgel:
  • Grape Seed / Anggur
  • Aloe Vera
  • Pearl/ Mutiara
  • Rumput Laut
Emilay Whitening Softgel asli dan pasti original serta bebas dari Mercury (bahan berbahaya).

“Komposisi 100% Murni Alam vegetabels Ekstrak sehingga Emilay Whitening Softgel aman untuk kesehatan”

Manfaat Emilay Whitening Softgel
  1. Mencerahkan / Memutihkan secara alami
  2. Mengencangkan kulit
  3. Mengurangi jerawat
  4. Menyamarkan noda bekas jerawat
  5. Mengurangi sekaligus Menghilangkan Spot/ bintik dikulit wajah, bisa juga orang menyebut “taucho”
  6. Membuat Kulit terasa lembut dan kenyal
  7. Anti Aging/ Mencegah penuaan dini
  8. Mengeluarkan Aura kalian sebagai Wanita, yaitu mempercantik warna kulit (lebih segar dan sehat) ini dianjurkan untuk kalian yang suka tidur malam ( begadang ) atau pun bekerja di Outdoor/ menantang matahari
  9. Antioksidan tinggi, Emilay Original ada surat Kesehatan, telah terbukti ada testi, yang ibunya disembuhkan dari kanker di bagian telinga ( dinyatakan sembuh oleh dokter ) untuk kalian, bisa sebagai pencegah kanker, apabila diminum dari dini/ dari awal usia muda.
  10. Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka, gigitan nyamuk / gatal , dll)
  11. Tidak ada pengelupasan/ Tidak ada Iritasi pada kulit
  12. Sebagai Detox juga, yaitu Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

“Lebih banyak manfaat dengan harga yang terjangkau”

Hasil terbaik untuk kulit wanita Asia, khususnya Tropis Indonesia, biasanya 2-3 bulan untuk Putih ALAMI ( Tergantung tingkat keputihan kulit ).

“TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL ATAU SEDANG DALAM GANGGUAN KESEHATAN”


Review Emilay Whitening Softgel:


mek cah sendiri mengamalkannya. anda bila lagi? belum cuba belum tahu. produk perawatan kulit di USA yang popular. hanya RM40 sahaja. dijamin original!! 

Cara Konsumsi Emilay Whitening Softgel:
Dosis : 2 x 1hari (pagi / malam dengan air hangat)
Isi : 60 Softgel (Untuk 30 Hari)

Harga Emilay Whitening Softgel:
Untuk kulit tampak lebih putih hanya RM40 Sebotol, RM74 untuk 2 botol. SABAH/SARAWAK ADD RM5

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!


Anothers review products: 

xoxo. papai.!!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

49 ulasan:

  1. yup betul
    MG try 30 bji rasa dah kulit lembut jee..sronok je bgn pg kulit lembut tp mlas dah nak makan sbb pg mlm kena consume . so MG stop and bg member plak rasa ..huhu

    MG ada supliment health and beauty which man women at any age level boleh consume :)
    pm me for details :)
    tq!

    BalasPadam
  2. wahh!! mcm best je ni hazanis..
    betul2 berkesan ke ni..macam berminat jew, macam nak jew..
    hehehee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fiqa nk cuba blh la. Hihi murh je pun. Btw bila semakin dewasa ni bru timbul kesedaran utk ambil supplement. Hihi

      Padam
  3. ambo pon guna jugok goni mekchah ehehhehe..

    BalasPadam
  4. Solehah xmkn supplement len, solehah cme mkn Maixara je. Alhamdulillah, semua jerawat xske dekati mukaku.hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. maixara pun best. jnji ada vit dlm badan.:)

      Padam
  5. salam..cantik nye la mek cah ni..cute sangat2..
    jemput singgah page baru saya https://www.facebook.com/pages/Tudung-Terkini/474205746007448?fref=ts
    tenkiu

    BalasPadam
  6. knp mek cah nya whatapp x da pon?? huhuh da save no .. refresh bnyk2 kali x kluo jugk mek cah nye whatapp ? huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. la yeke. cuba sis mesej no akk. nnti mek cah try whatsapp.:)

      Padam
  7. aaii mek cah!! sye pon dah guna produk nie nak dkt 2 buln,tapi akhir2 nie cam mlas nak tlan kekdng pagi uh telepas mlm jer hehe~ okey laa nmpk jugk perbezaannye, tapi bkas jrwat x ilang lagi laa hee~
    klu free bolh laa jln kt blog sye plak , selmt berkenaln...^^,

    BalasPadam
  8. perghhh.. jangan la buat cek nak try,,, grrr

    BalasPadam
  9. yg ni bleh kunyah ke telan mcm kapsul biasa? ngee~

    BalasPadam
    Balasan
    1. telan je...pg n mlm.

      Padam
  10. yg ni bleh kunyah ke telan mcm kapsul biasa tu? ngee~ first time eden nak try ni.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni telan mcm kapsul tu. boleh je try lgpn xmhal kan.:)

      Padam
  11. Kalau saya baru habis pantang n baby 3bln lbh blh skrg blh mkn x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah hbis pntng boleh je sis. :)

      Padam
  12. Kalau saya hbs pantang n baby dlm 3bln lbh b .mkn x?

    BalasPadam
  13. Salam. Nk tanya sy bru lps branak. Skrg anak sy dh 3bulan lbh. blh dh ke ea mkn emilay?

    BalasPadam
  14. Emiay indoneisa provides best emilay whitening prodcuts. Emila whitening softgel is also a world know best whitening product.Emilay Asli Emilay Whitening Emilay Collagen Softgel Pemutih Kulit - Distributor Emilay Sofgtgel Original

    BalasPadam
  15. Sis susah tak nk telan ? Sb i ada masalah tak reti nk telan pil mcm ni..hahaha pls anwser me as soon as posible :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi senang je nak telan. guna air masak lah.hihi :P

      Padam
  16. Sis yg gngguan ksihatan tu klu mcm dmam or period xble mkn la yea?

    BalasPadam
  17. dik kalau untuk ibu menyusu boleh ke?

    BalasPadam
  18. Kalau remaja boleh ambik ke product ni?

    BalasPadam
  19. Okee....siap aq berikan untuk istri tercinta.....trims

    BalasPadam
  20. sis, still ad a xemilay ni? sis still consume ag x? :)

    BalasPadam
  21. Akak masih amalkan lagi x emilay ni?

    BalasPadam
  22. RM74 untuk 2 botol + free postage.
    sis masih ada lagi ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup masih ada lagi sis. :)

      Padam
    2. ape rse nye ? and if kunyah atau hisap mcm vitamin blh ke ?? sbb sy ade masalah nak telan pill

      Padam
    3. ape rse nye ? and if kunyah atau hisap mcm vitamin blh ke ?? sbb sy ade masalah nak telan pill

      Padam
    4. Yang ni kena telan jugak sbb lau kunyah rasa minyak2 sikit. :)

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...