Tribal chic by Aidijuma

Assalamualaikum cinta.♥

Nama AIDIJUMA kian popular dengan cetusan idea Datin Norjuma sendiri. Ramai remaja wanita tergilakan koleksi dari "tudung AIDIJUMA" terutamanya yang meminati bawal. Arena baru dalam dunia fesyen dan hijab, yang pasti si pemakai akan kelihat comel macam Datin Norjuma. Eh!




  1. scarf aidijuma boleh dipakai berlapis-lapis. Ronanya serasi!
  2. scarf aidijuma persis halter top, unik! serlahkan juga dengan gaya bertudung corak geometrik.
  3. warna dan corak yang menawan pada skarf pasti boost the look up dengan jaket kulit stadded.
  4. Ombre daripada satu warna to the next is done tastefully dengan hijab Aidijuma.
  5. kemeja polos disuai padan dengan skarf Aidijuma bercorak geometri dan tribal.



See! see! see! cantik kan!. sangat sesuai untuk remaja wanita sekarang. Jom singgah ke entri ini untuk penggayaan tudung bawal dari Datin Norjuma sendiri "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". Untuk penggayaan shawal labuh pula boleh terjah sini "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" dan tengok wajah cute Heliza helmi. Semoga tudung Aidijuma terus maju!


Kunjungi tudung Aidijuma di :


Thanks for reading.

 
Nota kecil : Penggayaan tudung AIDIJUMA ada je dimana-mana. Hebat macam benda INI!. Nampak sangat makin popular kan walaupun banyak lagi fesyen tudung yang lain keluar. Macam mek cah sendiri dah tak sesuai pakai tudung bawal sebab tak sesuai dengan bentuk muka. So cinta terpaksa beralih arah dengan shawl je. Tak perlu gosok bagai!.♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

23 ulasan:

  1. yup..
    kualiti tudung ini. memang tak boleh disangkal..
    setaraf dgn arianna..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aii pakai tudung aidijuma jugak ke?:)

      Padam
    2. kawan2 saya pakai la wak..
      saya kan laki..
      gegegeggee...

      Padam
  2. wah, cantek belaka semuanya..

    BalasPadam
  3. alahai cantiknyala meleleh air mata tgk haha T_T

    BalasPadam
  4. cantik.. tapi tu lah, rasa tak selesa pakai banyak lapis. yang penting keselesaan ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, yang penting perlu bijak dlm berfesyen. kalau cantik xpe, kalau pelik je tgk baik xpayah yg berlapis2 tu.:)

      Padam
  5. Datin Norjuma pakai apa pun lawaa. siriuss.
    Tapi saya pun rasa selesa pakai selapis je kot heehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe terpengaruh nak beli sbb tgk dia pakai lawa. pakai selapis dah ok kan.:)

      Padam
  6. bila agaknya tudung branding hazanis akan keluar di pasaran ye??hehehe

    BalasPadam
  7. suka tngok juma pakai tudung bawal. comel! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. suka tengok awk pakai tudung. comel!:)

      Padam
  8. Cantik sangat koleksi aidijuma ni !

    BalasPadam
  9. last week kita beli tudung aidijuma. suka gila. terus amik 5 helai. heheheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergh bnyk giler awak. kita xpernah pun beli. ekekeke tp rasa nk beli je . tapi muka kita xsesuai pakai tudung bawal.:(

      Padam
  10. https://www.facebook.com/TudungAlaAidijumaMurah?ref=hl

    saya ada jual tdg ni yang corak batik..rm 15.. nak oder y corak tribal pon boleh..boleh singgah kat fb page ni kalau nak order

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...