Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab

Assalamualaikum cinta. :)

First entri di tahun 2013. Alhamdulillah masih berkesempatan untuk update blog kesayangan. Kepada yang mempunyai azam untuk memperbaiki cara berfesyen yang lebih baik apa kata tengok cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi. *Heliza Helmi sesuai jadi duta INI kan.*. lagi satu jom lihat 
"tutorial pakai selendang dari hazanis sendiri". Opss malu la pulak. =.='

Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.


Seperti korang tahu Heliza Helmi merupakan selebriti muslimah yang berjaya menarik berjutaan muslimah untuk menjadikannya sebagai idola. kerana perwatakan yang lemah lembut, comel serta sentiasa berpakaian menurut garis panduan islam. Ayuh berubah kepada yang lebih baik sempena tahun 2013 ini. tidak perlu secara drastik tapi secara berperingkat pun okay dah. :) 
Jom dapatkan produk Emilay untuk kulit sihat "Review: Emilay Whitening Softgel". Insyaallah memberi feedback yang positive okay. murah sahaja RM40 termasuk postage. :)






Hasilnya sangat sopan dan comel kan. Geram tengok Heliza Helmi yang berasal dari Terengganu ni. terima kasih Heliza kerana sudi ke Kelantan hari tu "Bicara Selebriti 1 Disember 2012".hehe jom tengok tutorial ini juga "Cara pemakaian tudung bawal". lebih maklumat dan informasi tentang tudung, shawl serta cerita heliza helmi terkini terjah link yang diberi:


Funpage : http://www.facebook.com/helizahelmi?fref=ts
Blog : http://helizahelmihijab.blogspot.com/
Thanks for reading.

Nota kecil : “Wanita hiasan dunia, Seindah hiasan adalah wanita solehah” & MUSLIMAH YANG SOLEHAH itu umpama ANGIN yang lalu, mereka hadir tanpa disedari, tetapi kehadiran mereka itu mendamaikan hati.♥ 
heliza helmi mohon jangan jadi gedik macam mereka INI

35 ulasan:

  1. nak pergi LIKE kejap lah fb dia..hehehe

    BalasPadam
  2. Cantik sgt..:) insyaallah semoga kita mnjdi sebaris dgn wanita2 solehah sebaik-baik hiasan dunia..:D

    BalasPadam
  3. nice sharing dik :) heliza neyh pkai apa pon nmpak comell kan ?

    BalasPadam
  4. cantik... (^_^)
    selamat tahun baru 2013

    BalasPadam
  5. alamakk.. insha Allah one day :)
    Heliza mmg terbaik

    BalasPadam
  6. Kakak Helija ni pakai ape pun lawoo ai ai ai
    Oh ye awak, selamat tahun baru!
    Kawen jangan lupa jemput ye aha tetiba :P

    BalasPadam
  7. subhanallah, kalu org dah cantik, pakai apa pon cantek.... hihihi :)

    BalasPadam
  8. dia dah cantik. bertambah cantik dengan tudung labuh kan :)

    BalasPadam
  9. memang sgt catek walaupun labuh..:)

    BalasPadam
  10. menutup aurat memang indah ^^ sejuk mata memandang ..

    BalasPadam
  11. ya Allah, ena teringin sangat nak berpakaian macam ni.. serius, bila dah ena duit byk, ena nak beli semuanya yang menutup aurat

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 . sekarang mcm xfikir lagi bab2 aurat. mungkin bila dah kawin semua tun kena fikir.:)

      Padam
  12. Kalau dah cantik pakai macam mana pun tetap nampak cantik :D

    BalasPadam
  13. Comey nyer..suke tgk cara pemakaian heliza.

    BalasPadam
  14. cantik..tp leh kasi link kt mana boleh dptkn shawl labuh online ye?
    sbb kebanyakan shawl yg dijual singkat dan tipis...hrp dpt berkongsi link yg jual shawl labuh...thanks dik... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni salah satu link yg jual shawl labuh. http://www.facebook.com/womanhijab

      insyaallah nanti kita bg link yg lain.:)

      Padam
  15. senyum manis macam tuan tanah.

    BalasPadam
  16. Yg style last sekali tu mmg lawa & comel

    BalasPadam
  17. tdung yg labuh pelbagai versi boleh pakai.. hehee

    BalasPadam
  18. cntik laa . . suka btul sa tinguk <3

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿