Baju raya 2014

Baju raya 2014 - memandangkan tak lama lagi bakal menyambut bulan Ramadhan maka persiapan raya boleh dah dilakukan perlahan-lahan. Maaf sebab mek cah awal-awal dah update entri ni. Alhamdulillah "Baju raya 2015" mendapat sambutan dan sebab tu jugak tahun ni terlebih bersemangat nak update baju raya 2014 awal-awal, salah satunya "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini yang memukau hati". Mihmih

PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!


PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!


Mek cah pun jatuh hati dengan KURUNG LACE QAISARAH  baju raya ni. sangat cantik okay, macam untuk majlis bertunang pun ada. sesuai digayakan di hari raya nanti. sesuai juga untuk majlis konvokesyen, pertunangan , dinner, kenduri dah sebagainya. tapi yang pasti saiz KURUNG LACE QAISARAH hanya sesuai untuk mereka yang berbadan kecil dan kurus sahaja. takut nanti ketat pulak dengan si pemakai yang bersaiz M. Kalau berminat dengan jubah atau dress untuk raya boleh lihat entri ini "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014".♥ 


RM69 FREE POSTAGE. SABAH/SARAWAK ADD RM5

Album yang masih available "Jubah Wanita Moden" & "Koleksi Raya 2014"


PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!

Baju raya yang ni dah macam baju bertunang dah, jadi pengapit pun boleh ni. hihi so kalau berminat nak cuba tutorial shawl macam ni boleh lihat entri ini "tutorial pakai selendang". senang mudah dan cepat. sesuai digayakan pada pagi syawal nanti. berikan kelainan di Hari Raya nanti. :)



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!

PROMOTION PRICE : RM89 SM / RM92 SS
[FREE POSTAGE]
Saiz : XS, S, M, L

Macam biasa kurung long fishtail menjadi pilihan buat mek cah, so siapa yang berminat boleh ushar di album ini "KURUNG LONG FISHTAIL" tau. kalau berminat boleh order. Manakala untung wide shawl bercorak juga ada terdapat di Hazanis Fashion. terjah album ini "Hijab"

PROMOTION PRICE : RM75SM / RM80 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-M ONLY!


Feeling macam princess bila Flower Crown ada atas kepala, kalau dapat photoshoot pre wedding pun best jugak ni. lolz okay nak dapatkan Flower Crown yang cantik super cun boleh lihat entri ini "Flower Crown Online". 


PROMOTION PRICE : RM75SM / RM80 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-M ONLY!

RM12 EXCLUDED POSTAGE


Sambil tengok baju raya boleh juga tengok wide shawl murah dari "Hazanis Fashion" tau. mana tahu boleh di padankan dengan baju raya korang nanti. Inner magic yang selalu mek cah pakai pun ada di jual hanya RM6 tidak termasuk pos. :)


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 


SMS/WHATSAPP : 010-8931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 

Order 
1. Nama Penuh 
2. Alamat Penuh 
3. Nombor Telefon 
4. No kod/Link gambar 

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian. 

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:) 

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display. 

Sekian terima kasih.♥

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi hari raya yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya 2015#

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

44 ulasan:

  1. wah cantik2 selection ni boleh jadi rambang mata jugak akak...hew hew hew...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hewhew taste akk yg lagi meletop. :P

      Padam
  2. salam. cantik..sy suka LO4 tapi takut nanti tak muat...ada gambar lebih lagi x untuk baju tu??

    BalasPadam
  3. liz rasa mcm nk bli je ni nnt. tk sempat nk tmpah dah.

    BalasPadam
  4. semua cantik2 tp xmuat dgn akk..hehe..nanti buat size besar lg tau..mana tau akk boleh beli..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe lau yg long fishtail tu ada saiz.:P

      Padam
  5. comel mekk..jealous iols melihatnyaa..

    BalasPadam
  6. comel2 .. best nya, bleh pakai raya nehh.. raya nk dkat dah ..huhu

    *btw datang tngok video campaign nuffnang.. *thumbs up~ hebat lahh.. ~

    datang lah tngok leen pnya lakk. hehe ~ but im not in the video,member aja.. keh3, as a director jer hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sudah terjah. l study unisza rupanya. :)

      Padam
    2. hehe .. ha'ah .. bkpe ? ad area2 ni ke? hehe

      Padam
  7. ehhh....Nama kita sama lorrr
    Mek cah umo berapa?

    Kulit comel macam baby ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. la yeke sama. hihi dah 25. :P awak lak?:)

      Padam
    2. 29hb ni masuk 26,dh tua dh...hukhuk.
      m.cah dk klate kt mano?

      Padam
  8. assalamualaikum, sy tag blog awak.http://pinkysweetyhearty.blogspot.com/2014/05/liebster-award-3.html

    BalasPadam
  9. mohon belikan satu untuk eyma :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. krik2.. pilih2. nis bg diskaun. :)

      Padam
  10. Hai..singgah sini follow dan tag awk kat sini http://herlittlehome.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html :)

    BalasPadam
  11. inner magic tu mcm mna? tringin jgak nk beli :')

    BalasPadam
  12. Knpa la size comel comel.blaka dik oi

    BalasPadam
  13. Cantik2... Model pun cantik

    BalasPadam
  14. cantik2 tapi size cm tak mengizinkan,. hehe

    BalasPadam
  15. jubah yang po2 tu ade lagi ke? mcm berkenan je heheheeh

    BalasPadam
  16. cantik2 bajunya tp semua xs-m je.xda ke size l ke xl.sian kami..huhu

    BalasPadam
  17. baju semua ni masih ada lagi tak? ke saya terlambat...... mana la tahu dah sold out hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. terlambat la kot. hehe ni yang terkini sis. :)

      http://hazanis.blogspot.com/2015/03/baju-raya-2015.html

      Padam
  18. wahhh...cantiknya dear =)
    tak terkebil biji mata tengok
    eh eh tengok model pula . bukan tgk baju. hihi

    BalasPadam
  19. mcm mna nk order ye?

    BalasPadam
  20. baju cantik... murah pulak tu....

    BalasPadam
  21. utk 2015 ni mcm mna pula ya.ada keluran bru x

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni yang terbaru sis. :)

      http://hazanis.blogspot.com/2015/03/baju-raya-2015.html

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...