Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal


Assalamualaikum cinta. =)

Mood update blog telah datang. Oh inilah masa untuk berkongsi dengan korang semua tentang gaya ringkas untuk digayakan di hari raya aidiladha yang bakal menjelang tiba. Pemilik wajah digambar ini ialah Datin Norjuma iaitu bekas pengacara popular rancangan Nona. Siapa tak kenal memang kena poke ni. Yelar tudung Aidijuma kan semakin popular sekarang. Fuh! Eh! jom tengok "cara pakai selendang dari hazanis" pula. 


Pelbagai fesyen tudung sudah semakin popular dikalangan remaja masa kini. Salah satunya ialah Tudung Aidijuma yang merupakan tudung rekaan Datin Norjuma. Lawati Fanpage rasmi Tudung Aidijuma iaitu milik Datin Norjuma sendiri. so sama-sama lah kita menyokong industri perniagaan ini. Erk??=.='


so fesyen ini juga sangat sesuai untuk ke kuliah bagi remaja, cuma style yang 1st tu tidak menutupi dada . Ehem so terpulang kepada kretiviti korang semua untuk melabuhkan tudung ke paras bawah dada. Mungkin itu lebih cantik dan lebih sopan. lebih menarik tentang Norjuma boleh ke entri ini "Tribal chic by Aidijuma". Selamat berfesyen dan selamat menyambut Aidiladha yang bakal menjelang tiba. Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.

Thanks for reading.

nota ringkas : datin sangat comel. mesti sesuai jadi duta INI kan. yelar, orang kaya semuanya mampu. hehe pergh! datin mempunyai pakej yang lengkap. cantik gilerss. >.<

49 ulasan:

  1. lawa2..nnti pergi kelas aku nk try nmpk gayanya..kehkeh thanks !:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baguslah try fesyen baru

      Padam
  2. aku pun belum try lagi ni ha..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assamualaikum, mcm mane eh nak buat blog cantik mcm blog awk. Saya seorang penulis di syarikat swasta dan sedang buat part time ijazah di uitm shah alam.Umur 23 tahun. Boleh awk ajar saya?
      Ini email saya : dr_safuwan@yahoo.com

      terima kaseh ya! Hanya Allah swt mampu balas.amin.

      Padam
    2. Assamualaikum, mcm mane eh nak buat blog cantik mcm blog awk. Saya seorang penulis di syarikat swasta dan sedang buat part time ijazah di uitm shah alam.Umur 23 tahun. Boleh awk ajar saya?
      Ini email saya : dr_safuwan@yahoo.com

      terima kaseh ya! Hanya Allah swt mampu balas.amin.

      Padam
    3. senang je

      Padam
  3. uish. gojes2 lah. nak try usha lah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. usha jgn xusha izzah ombak rindu..hikss..:P

      Padam
  4. Datin norjuma dah kurus balik ke?? Lawa~! Bawal 204 tu bakal di cari di setiap ceruk tempat nih. Cantek lah color die... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kita sekarang dah jarang pkai tudung bawal..:)

      Padam
  5. datin juma ni pakai apa pun chantik.. buatlah mcm mana gaya pun ttp nampak cantik.. kita yg x berapa nk cantik ni.. buatlah mcm mne gaya sekalipun.. ttp x nampak kemas =(

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis pun pakai apa pun cantik..hehe kalah datin nanti..:P

      Padam
  6. komen ni lari topik..

    setiap kali nampak perkataan 'tudung bawal' secara otometik akan teringat 'ikan bawal'..ada sorang kawan kat kuantan ni, dia jual tudung bawal..then selalu la kutuk2 dia, "kau jual tudung ke jual ikan?"

    kesimpulannya, kacau org tu best..kehkeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu ikan bawal lg sedap dr tudung bawal tu..haksss

      Padam
  7. cantik2, tp nk tgk tuan empunya bloq pakai dulu..gerenti meletop ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan blog dah xconfident pakai tudung bawal..hukss

      Padam
    2. cantikk sangat cara2 gna tdungg nhey bhaa .

      Padam
  8. Nak tryyyyy! kalau mix dengan shawl boleh kan sbb klau pakai bawal je mmg amy tak pandai. muka amy tak sesuaii pakai bawal *sigh* thanks kakak cantikkk for the sharing :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh sangat nak mix kan. cuma kena ada kretiviti tersendiri si comel..akak pun xsesuai pkai bawal..hikss

      Padam
  9. amboi ..kalau saya pakai gerenti cun habis..huahua
    malas je nak pakai ..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakai la..mek cah nak tengok..hahaha

      Padam
  10. Balasan
    1. awak mmmg sesui dgn tudung bawal. comel jer..:)

      Padam
  11. cantek mmg cantekkan..nanti nak try beli gak la satu tudung nih..
    tapi di kb blana kokna tudung bawal comel2..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. di kb memey blana..muroh pun muroh...ado so kedai tudung berhampiran nirwana kubey krian ado jual tudung comey2..try la gi..hikss

      Padam
  12. omaiiiii cntiknyaaa tdung aidijuma ni. belum brkesempatan utk ade lg. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hok awop duk pakai tdung pelangi nok lebih kure doh nge tudung dia..hehe

      Padam
  13. betul jugak tu.yang nombor 1 tu tak berapa sesuai..

    BalasPadam
  14. Cantiknya tudung! nak ushar2 lah :3

    BalasPadam
  15. trend pakai bawal dh dtg balik. :)

    BalasPadam
  16. cantiknya....walaupun ada tutorial, still xreti...myb kena byk praktis la kot...hehehe...
    anyway, tudung aJ mmg best..selesa.. =)

    BalasPadam
  17. walla.. tudung bawal datang balik..tudung silang2 macam di lupakan je..huhuhuhuhu

    BalasPadam
  18. Tudung bawal daripada dulu sampai sekarang nampak cantik kalau gadis pakai.

    BalasPadam
  19. hazanis try la pakai..hehe..
    xpenah lg tengok hazanis pegi class o mane2 pakai bawal kan.. :)

    BalasPadam
  20. cantik...tu je yang mampu komen

    BalasPadam
  21. suka style tudung bawal ni.. Simple but Nice~! (^^,)

    BalasPadam
  22. comel.tp bentuk muke x sesuai bawal..huhu

    BalasPadam
  23. salam kalau saudari berminat untuk dapatkan shawl labuh.. boleh la jenguk di http://loveprettyhawa.blogspot.com/ spread the love of islam by tellling other gurl hijab that cover our chest is the best! gud job dear love ur post =)

    BalasPadam
  24. nice..ppl say sharing is caring kn :)

    BalasPadam
  25. hi~ logo tudung tu sepatutnya ada kat depan or belakang? confused ~

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum, mcm mane eh nak buat blog cantik mcm blog awk. Saya seorang penulis di syarikat swasta dan sedang buat part time ijazah di uitm shah alam.Umur 23 tahun. Boleh awk ajar saya?
    Ini email saya : dr_safuwan@yahoo.com

    terima kaseh ya! Hanya Allah swt mampu balas.amin.

    BalasPadam
  27. Salam. . .mNtk Pndapat k0rang,sy m0 tipz untk b'tudung yg sesuai gn jnis muka. . mcm na erk. . ?

    BalasPadam
  28. saLam . . sy nk mNtk Pndpt korang tipz untuk b'tudung yg sesuai dgN jenis muka ?

    BalasPadam
  29. salam..akak,cantik la blog akak ni...boleh x ajar saye mcm mne nk bwat blog mcm ni? and lagi satu nak tip bertudung yg sesuai ngan jenis muke... :)

    BalasPadam
  30. cantiknya... skang ni trend aj makin berkembang kan... suka tengok...
    zatytieyblogspot.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...