Gambar comel Heliza Helmi sebagai duta cool blog

Assalamualaikum cinta.

sudah lama rasanya mek cah tak update mengenai selebriti kesayangan lagi-lagi yang berhijab kan. melihat kecomelan dan fesyen yang digayakan oleh selebriti ini membuatkan sejuk je mata memandang. ciri-ciri muslimah sejati ada pada Heliza Helmi. mengimbau kenangan lalu "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" & "Minaz Boutique dan Heliza Helmi" & "Wordless Wednesday #21 : Subhanallah Cantiknya CiptaanNya | Heliza Helmi" & "Bicara selebriti 1 Disember 2012".


Alhamdulillah, selebriti yang berhijab mampu menjadi role model untuk kita semua, yang pasti ianya mampu membawa kita semua kearah kebaikan,begitu juga dengan selebriti diana amir dan yat hamzah. hanya yang terbaik dari mereka "Ya ALLAH cantiknya bila Yatt Hamzah bertudung" & "Diana Amir Rahsiakan Pertunangan".


melalui page facebook Heliza Helmi para peminat beliau boleh melihat aktiviti dan gambar selebriti terkenal ini. Terkini Heliza Helmi menjadi duta cool blog yang menjadi minuman kegemaran sekarang. kiosk jualannya tersangat lah comel, memang serasi dengan heliza helmi.


Tidak dilepaskan peluang untuk bergambar bersama Heliza Helmi walaupun bukan realiti. opss ini sudah mampu memuaskan hati ini. peace yoo. sedapnya cool blog, yummy!! Pilihan terbaik.

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. akak gler cool blog ni skng ;)

    BalasPadam
  2. yg berbaju leopard tu pun comei gk

    BalasPadam
  3. hazanis, awakla plak jdi pengganti heliza.awak pun comel jugak :)

    BalasPadam
  4. heliza samalam datang ke uia ena.. dia sangat2lah comel.. ya Allah..... dia bg talk smlm, syok sgt!

    BalasPadam
  5. omaigod lama tak minum COOLblog ^^ yummyhhhh hehe

    BalasPadam
  6. kak Heliza mmg sgt comel.. kyopta! ^^ hehe

    BalasPadam
  7. HH memang gojes gilakk ! hahahaha

    BalasPadam
  8. suka heliza helmi.. she is really inspiring and adorable :)

    BalasPadam
  9. nomnomnom org yg brgmbr tu pon cmel gak. hewhew :)

    BalasPadam
  10. ingatkan jumpa bebetullllllllllllllllllllllllllllllllllll,okay tak jadi jelessss,hehe :P

    BalasPadam
  11. model dua org tu pun comel jugak.hehe

    BalasPadam
  12. cantik la blog awak :) macam mna nak buat cursor pic tuu .??

    BalasPadam
  13. Lama xjumpa Heliza..

    Asik bz je dia.. plan minggu nie nk jumpa dia.. tapi dia xde..

    masa bro kahwin hari tue pun dia xdapat nk datang T-T

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...