Fashion play : Kurung peplum

Hye love.

Dah lama tak bergosip tentang photography dan photoshoot. Last shoot "Studio Photoshoot by TERA Photography Studio". Tapi paling best photographer ialah di entri ini "Rasydan Ishak Photography" & "Ezwan Othman Photography". Memandangkan umur dah meningkat dewasa dan bakal jadi mak orang dah pun, maka bidang photography harus diabaikan. kerana semua itu tidak penting dan tidak mendatangkan faedah pun. Lagi satu perkara utama ialah hati dan perasaan bakal suami haruslah dijaga . Lolzz bila difikirkan balik aktiviti ini merupakan satu kepuasan dalam diri. disamping mengeratkan hubungan antara sahabat sehobi. Mihmih. Oh my god sekarang usiaku dah 24 tahun, pencen. -.-'


namun hari tu tersesat tershoot sekali bersama Anis Zahirah. dah niat dalam hati nak temankan dan tengok je, maka akhirnya telah terjebak sekali. siapa yang harus dipersalahkan?tepuk dada tanya iman.:P

Lokasi : Pantai Mek mas . sama tempat outing hari tu "Kerana TAKDIR kita bertemu" & "Sambungan kisah kerana TAKDIR kita bertemu"
Date : Lupa! 
Photographer : Firdaus & FirdausNorjayaPhoto
wardrobe : Hazanis Fashion

okay fine! hazanis yang salah sebab mudah terpengaru, namun satu penghargaan perlu dibuat kepada photographer Firdaus kerana gambar yang dihasilkan. keranamu memori tercipta. Ehem! kami menggayakan koleksi dari "Hazanis Fashion aka my own business". sebagai contoh entri ini " Baju kurung peplum dari blog hazanis part-2". Alhamdulillah dengan adanya Hazanis Fashion maka hidup ini tak de lah terlalu bosan sementara menunggu kerja tetap. Baju kurung peplum merupakan fesyen yang digilai oleh si penggemar fesyen sejak dulu lagi. Tapi fesyen yang digayakan kami hanyalah simple sahaja. koleksi Hazanis Fashion tidak mencecah ratusan ringgit. nak tahu harga selanjutnya terjah lah page Hazanis Fashion  Dapatkan harga istimewa bagi pelanggan tetap. ;)

Happy shopping. Opss sempat lagi promote. Happy sunday. xoxo.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. Rasydan ishak tuuuu. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi ore sohor pasir mas kea sis. :-)

      Padam
  2. lama tak singgah sini.sibukkk... haha

    BalasPadam
  3. mari join my first Giveaway :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    BalasPadam
  4. lawanya.. tak nampak macam 24thun pun.nmpak remaja gituu

    BalasPadam
  5. aduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,terjebok kali,hik :P

    BalasPadam
  6. lama x tgk mek cah photoshoot =)))

    BalasPadam
  7. ✿ lyanamerahjambu ✿
    sis memang sentisa comel. heeeee.
    wlupun da 24, tp cm 14 je. hehe.
    anyway sis, may success always be with u and im always pray for ur happiness. hehehe ♥ much lovesss ✿

    BalasPadam
  8. lama btul tak update pasal camni kann....keep writting!

    BalasPadam
  9. amboi, shooting sje hazanis ni ye. btw, baju tu cantik :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,

    Tambah pengunjung ke blog atau lama web anda dengan bertukar laman web di

    Produk Muslim Ads Network

    Baru dilancarkan.. Daftar segera ia percuma!!.. kelulusan serta merta...

    Terima kasih

    BalasPadam
  11. maaf ye mek cah.. tapi mek cah di tag.. :)

    http://atinbiah.blogspot.com/2013/06/soalan-cepumas-dari-adik-sabghina.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...