Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage

Assalamualaikum cinta.♥


Bismillahirrahmanirrahim. kali ini pemilik blog ingin merasmikan koleksi jubah terkini iaitu jubah leopard hazanis. ready stock tau!. bersyukur jugak kerana sambutan di entri ini "Baju Raya dan fesyen muslimah terkini 2013 & "Baju kurung peplum dari blog hazanis" amat menggalakkan. Jubah terkini ataupun boleh juga di panggil sebagai maxi dress sesuai dipakai ke pejabat, ke kuliah, dinner, event dan keluar bersantai.♥ Alahai OHSEMnya benda INITerjah entri ini untuk koleksi tudung raya lak "Tudung raya 2013". restockkkk!! lagi satu jangan lupa lihat entri ini ""tutorial pakai selendang dari hazanis sendiri" untuk digayakan pada Aidilfitri nanti. Mihmih








Price : RM79 termasuk postage

size : free size 

Available in Color : Blue electric, sweet pink, dark yellow, dark red, black (with same leopard design).♥






Dibahagian tangan terdapat corak leopard yang menambahkan seri pada jubah ini. Si pemakai akan tampak bergaya dan feminim dengan koleksi ini.









Jubah yang ingin dijual menjadi pujaan hati ini kerana sangat simple tapi comel, materialnya sangatlah selesa dipakai. Tampak seperti muslimah yang sejati. lolz Malah ianya sesuai untuk pelbagai saiz badan. Jom dapatkan jubah terkini dengan harga RM79 termasuk postage. *special gift for 1st customer*. Cepat! Rasanya ianya berbaloi, cuba korang buar survey di blogshop lain.♥






Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:



Facebook: Hazanis Original


Email: hazanis88@gmail.com



Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen/koleksi terkini dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!






Cara Order, inbox/PM ke facebook, page @ email. @ Call/SMS/Whatsapp 0108931044

1. Nama Penuh

2. Alamat Penuh

3. Nombor Telefon

4. No kod

5. url facebook



Insyaallah, sekiranya jubah leopard hazanis ini mendapat sambutan maka mek cah akan ambil stok baru. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 2 hari sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka jubah ini akan dibuka jualan untuk orang lain.






Jubah lace yang sangat comel. sesuai untuk hari raya juga.
SOLD OUT!
[RM82 termasuk postage]
Maximum tinggi 154 cm sahaja.
Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.


Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang. 


Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)



Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.



Sekian terima kasih.♥



130 ulasan:

  1. salam alaik mekcah. ;)

    tak mengapalah dear kalau dah takde stock. takde rezeki nampaknya. btw cantik jubah ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsslm .:-)
      Hehe sorry tau .bju ni pun cntik klau lynn nk.:-)

      Padam
  2. mek cah , sue ade dua jubah ni satu biru cam mek cah pakai satu hitam.. cantik ! .. uolls patot beli jubah ni ! kan mek cah kan?? feeling muslimah gitu pakai jubah ni..wajib beli ! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergh byknya .:-)
      Bergaya sakan la nmpknya .hehe
      Mmg sgt selesa kan .:-)

      Padam
  3. wahhhhh,mek cahhhhh...good luck :)

    BalasPadam
  4. cantik....cantik... nk jugak, tp tggu gaji.. kekeke

    BalasPadam
  5. nak order tapi nak tau length dia bpe eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. 126cm dr pras bahu .mcm akak tinggi dlm 148. Masiih byk labuh n perlu dipotong .:-) awk tnggi berapa eh?

      Padam
    2. 165 cm :( singkat la kalau saya pakai ea?

      Padam
  6. cantiknya sayang awak pakai. comel banget. tapi tak muat la pulak. kita gedabak! nanges ah!

    BalasPadam
  7. labuh dia pjg mana ek??? tggi kita ni 152cm je..huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. labuh okay je awak. sbb tinggi kita cuma 148 je. campur pakai heel dalam picha tu jadi la 158. tu pun masih labuh lagi. awak xperlu risau pasal labuh jubah tu.:)

      Padam
  8. kite tggi 164. tkot senteng je mek cah T_____T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe adik kita ada cakap yg awk tu tnggi.:)

      Padam
  9. nanti nak cuba gak la posing letak tangan kat bahu ;p

    BalasPadam
  10. rasanya, hazanis pakai apa pun cantik juga. hehe

    BalasPadam
  11. yang ni dah sold out ke..

    BalasPadam
  12. cntek blue nie...mmg tgh cr blue cm gini nk bt konvo...agegege....kain dia material ape yek?? agk2 stok ade sapa ble2 x...kikikiki
    mkseh =)

    BalasPadam
  13. mkin berseri mek cah..apa rhsia hehe..consume vitamin100mg x??

    BalasPadam
  14. cantik nya.... mi ade size or free size?

    BalasPadam
    Balasan
    1. free size tp depends pada tinggi jugak. blh inbox saya kat sini. http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396

      Padam
  15. Salam. .nak tanya. .jubah ni still ada stok x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada.

      blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  16. salam,baju nih still available tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih available sis. nk color apa?leh ke page ni utk warna dan koleksi terbaru.:)


      http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
    2. sy nak blue electric tu. dah leave message kt fb tau. nnt bg acc no nk transfer duit.tq..=)

      Padam
  17. salam dik..jubah nie still available x? akak berminat la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada lg. ready stock. blh order disini.https://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
  18. klo preggy pregnant bleh pkai x?

    BalasPadam
  19. Balasan
    1. blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  20. Balasan
    1. blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  21. Balasan
    1. Ada lg. ready stock. blh order disini.https://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
  22. ada lg ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada lg. ready stock.:)

      blh order disini.https://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
    2. Selain oder melalui facebook call x leh kew...cm mane??

      Padam
    3. blh col.
      blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion

      Padam
  23. salam.jubah ni material apa ye?

    BalasPadam
  24. jubah ni org gemuk or berbadan besar boleh pakai ke?
    minat la,tp takut xmuat..
    tolong balas ni di ria_qistina052002@yahoo.com
    terima kasih?

    BalasPadam
  25. Salm..klau oder bile sampai...

    BalasPadam
  26. Salam jubah hafa 006 dengan jbh 002 ada stock x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lg. blh ke fb kami hazanis fashion . sms/whatsapp/ di 0108931044.:-)

      Padam
  27. semua ni masih ada lagi ke ?..

    BalasPadam
  28. material ape?

    BalasPadam
  29. kak pakai size ape?
    tinggi sye 156cm mybe mcm akak kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai.
      blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion

      Padam
  30. Napa x de saiz besar skit?

    BalasPadam
  31. Kalu ada byk saiz lgg bgus..

    BalasPadam
  32. Salam.mmg gojes.yg blue electric msh ada lg x

    BalasPadam
    Balasan
    1. blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  33. Slm yg blue ada lg x

    BalasPadam
  34. Balasan
    1. blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion

      Padam
  35. TEMPAHAN BOLEH TRUS DIBUAT DALAM NIE KER?? SAYA BERMINAT DENGAN JUBAH TERKINI

    BalasPadam
    Balasan
    1. blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  36. jubah warna biru masih available?? saya tertarik, look nice..

    BalasPadam
  37. jubah warna biru masih available?? look nice.. nk buat tempahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada. tp terhad.

      blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion.:-)

      Padam
  38. Apsal sy whatsapp tak blh? jubah ni kalu perut buncit nampak sangat ke? Saja tanya...Material apa ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau xdpt whatspp sms kami dlu. nnti kmi whatsapp sis.balik.:-)

      Padam
  39. slam cik hazanis...sy nak tnye jubah utk kod HAFA 010 msh ade lg ker?

    BalasPadam
  40. slam,sy nak tnye jubah utk kod HAFA 010 msh ade lg ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAFA010 dah sold out. yg lain masih available.:)

      Padam
  41. salam..still ade lg tak jubah nie?
    saiz paling kecil ape ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm. jubah ni free size sis. :-)

      Padam
  42. available lagi tak jubah ni ?

    BalasPadam
  43. salam..jubah ni stil ade lagi tak? sya nk beli yang wrne biru ngn pink...kalau org mengandung ok x pakai...

    BalasPadam
  44. salam jubah ni masih stil ade lagi ke yang wrne biru dan pink?saya nk oder.. kalau mengandung leh x pakai?

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru re stock. so mmg ada. tp kna cepat2 sebab ada berapa helai je. leh pakai sis. comel.:)

      Padam
  45. Jubah mana yang available lagi ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Leh ke fb hazanis fashion. kat situ kami akan restock dr masa ke semasa. buat masa skrg ready stock. sms/whatsapp 0108931044. :)

      Padam
  46. saiz macam mana ya? nak beli!!!

    BalasPadam
  47. ada stok ag

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg sold out. leh pre order. dlm 3 hr dpt.:)

      Padam
  48. warna purple silver ade x...klu da sy nk ambik...

    BalasPadam
  49. Ada x utk nursing

    BalasPadam
  50. comelnye mekcah....hehehehhee...salam perkenalan jom singgah n follow blog ayu http://qaysaasupplement.blogspot.com

    BalasPadam
  51. Salam.akk nk taw klu bdn pki saiz XL @ XXL, muat x pki jbh free saiz?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam..jbh201 ade colour ape lagi ?

      Padam
  52. hai saya nak tanya macam mana cara nak order? mintak fon number bole? saya nak order yang warNA BIRU OR KELABU

    BalasPadam
    Balasan

    1. Cara Order, inbox/PM ke facebook, page @ email. @ Call/SMS/Whatsapp 0108931044

      1. Nama Penuh

      2. Alamat Penuh

      3. Nombor Telefon

      4. No kod

      Padam
  53. kalau saya nak order bole lagi kee? area mane yee?

    BalasPadam
  54. Cantik jubah, harga pun okey jgk.

    BalasPadam
  55. jubah nye cantik dan harga yang berpatutan... cantikkk

    BalasPadam
  56. nk oder mcm mne yew n cre byr plak mcm ner...?

    BalasPadam
    Balasan

    1. Cara Order, inbox/PM ke facebook, page @ email. @ Call/SMS/Whatsapp 0108931044

      1. Nama Penuh

      2. Alamat Penuh

      3. Nombor Telefon

      4. No kod

      Padam
  57. salam hazanis...sy dr swak... price utk jubah JBH001 still sm ke klu ke swak...n msh ade lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup hrga tetap sama sis. n ready stock.:)

      Padam
    2. adew ag x koleksi jubah tue

      Padam
    3. adew ag x koleksi jubah tue

      Padam
  58. salam tnye blh x..kolesi jubah tue adew ag kew..

    BalasPadam
  59. Assalamualaikum. ..adik.jubah tu still ade stok ke?? Nak warne biru laa

    BalasPadam
  60. Assalamualaikum. ..adik.jubah tu still ade stok ke?? Nak warne biru laa

    BalasPadam
  61. well ade butik tak or instagram..mybe??interestg laa..collection lain ade tak??

    BalasPadam
  62. Assalamualaikum..nak tanya jubah JBH 201 ada stok lg x?boleh x hantar area p.gdg jb??

    BalasPadam
  63. sy nk tnya JBH 001 ada lagi ke..??

    BalasPadam
  64. Jubah ney jenis material ape ye

    BalasPadam
  65. Jubah ney jenis material ape ye

    BalasPadam
  66. Ada lagi tak utk tahun 2014. Saya berkenan sgt2. Saya pakai saiz s muat tak dengan sy.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni tinggl color merah dan mustard je.:)

      Padam
  67. Hai...hanis nk tny HAFA 010 ada stock lag x...sy nk order

    BalasPadam
  68. Ada lg tak nii? nak sangattt

    BalasPadam
  69. tinggi kite 148cm.. sedih r xde dress yg sesuai dgn ketinggian...wuw

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿