Review : Perla Coffee

Assalamualaikum rindu.

Alhamdulillah masih berpeluang berkongsi tips kesihatan dan kecantikan dengan semua selepas mendapat testimoni sendiri. Yeay! selain supplement untuk kulit iaitu produk "Review : Emilay Whitening Clear Sport Supplement - RM40 free postage.", minuman kesihatan untuk dalaman dan luaran juga penting untuk lebih berseri-seri dan mendapat kulit yang sihat. 

perbezaan hampir 2 bulan mengamalkan emilay + perla coffee
Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda. Walaupun baru habis sekotak mengamalkan Perla Coffee ini dah nampak perubahannya iaitu sesuai untuk diet, lebih kenyang dan tidak mudah lapar. memandangkan mek cah sekarang tengah berdiet maka Perla Coffee adalah pillihan utama untuk membantu mek cah menahan lapar. Misi makin berjaya dan kulit makin sihat. opss nak cakap gebu malu.:P


Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.


Antara kebaikan Perla Coffee : 

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee :
Serbuk Mutiara, Glutathione , Asid Hyaluronik

Serbuk Mutiara :

MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

Glutathione :

GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik :

ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Testimoni from Mr. Google

CARA PENGAMBILAN PERLA COFFEE:

1. Masukkan 1 sachet Perla Coffer ke dalam secawan air panas @suam.
2. Kacau dan sedia diminum
3. Maxima penggambilan Perla Coffee adalah 2 sachet sehari dan boleh diamalkan pada bila-bila masa.
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.


1 BOX : 20sachet : RM55 sm / RM60 ss
2 BOX : 40Sachet : RM105 sm / RM110 ss
3 BOX : 60Sachet : RM140 sm / RM150 ss
FREE POSTAGE!!!

SMS/WHATSAPP: 010-8931044


Tugas sebagai Beauty Advisor di Watsons memerlukan kulit yang sihat, kalau kulit tak okay macam mana nak promote barang-barang kosmetik kan. so Perla Coffee membantu mek cah kelihatan berkeyakinan di hadapan pelanggan selain Odbo lip tint pemerah bibir Korea ini. yakin bila berbicara dan bla bla. rahsia kulit nampak glowing, staff pun ada yang bertanya muka makin berseri-seri dan nampak glowing, so hanya mampu tersipu malu. :P


okay! ini sahaja produk yang mek cah amalkan sekarang, since umur 21 tahun baru timbul kesedaran untuk jaga kesihatan kulit dan dalaman. hope korang pun tidak terlewat, menjaga kesihatan diri dan kecantikan diri perlulah bermula dari sekarang. berminat? SMS/WHATSAPP: 010-8931044. :P

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion".






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

50 ulasan:

  1. macam best tp macam xmampu je utk student :)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. mihmih. untuk dijual:P but sold out sudah.:))

      Padam
  3. dress cantik,kulit pun cantik.hehe

    BalasPadam
  4. muja pun rasa nak try je benda ni,, nnti muja boleh consult nis la :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. muja. boleh je try. nnti kasi harga saeng kacip. krik3 :P

      Padam
  5. baru dengar lah produk nih. tapi still student duit pun minta makbapa. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu tula.. kalau student kesian kalau nk try benda mcm ni yg memerlukan modal tinggi.:)

      Padam
  6. nampak perbezaannya kulit hazanis...

    BalasPadam
  7. namapak perbezaan pada warna kulit hazanis...^^

    BalasPadam
  8. sis nk tanya kalau bancuh perlacoffee ni 1sachet 2kli sehari mcm separuh2 boleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jer..tapi lambat nampak kesannya.:)

      Padam
  9. Most supplement kena pantang kafein. And im a green tea lover. Perla nak kena pantang kafein jugak ke? Still boleh minum green tea tak kalau nak effect cepat?

    BalasPadam
  10. Masa datang bulan boleh minum ke perla coffee

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je sis. xde effect apa2 pun.:)

      Padam
  11. er , betul2 jadi ke ni ? can a fifteen yrs old minum ni ? or any good products you can suggest ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. why not cuba emilay supplement tu. baik untuk penjagaan dalaman. vit tambhan utk badan.

      Padam
  12. Helo dear...nak kongsi sikit...i baru amik Perla coffee 10 hari.... alhmdulillah...tersangat sangatlah okeyyy...suka! Suka!heheh.. first start amik memang x tahan la...kerap membuang air bessookk + keciikkk jak..memang azab sgt...then,Before this i nie migrain kuat.. pantang amik kafein...bau pun dah nak muntah...tapi nak cantik punya pasal i gedik2 lah try...mula-mula minum,,pergh...mcm nak terburai kepala...tapi kwn suruh teruskan jugak...membazir katanya...alhamdulillah, lepas je sekali kena teruk tu dah tak migrain sampai sekarang...hilang...hehe...kulit makin putih gitu..jerawat makin kecut..lembut kulit..x pyah tepek make up 5 inci...rse confident je...dann..jgn lupa minum air putih byk2....i selalu amik 4@5 liter Per day...bagi cepatkan proses..benda paling penting..utk yg muslim...bfore drink bace selawat dan yakin yg allah akn izinkn..insyaallah anda akn mcm snow white... lau nak berjaya,usaha kena kuat ye...hehee...okey..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah!! thank sis sudi drop komen disini dan bagi testimoni yang memuaskan. nampknya perla coffee mmg serasi dgn sis. mmg minum perla kna banyakkn minum air masak kn. lagi satu kena sabar, sebab tindak balas berlainan utk setiap org. wah! mesti makin cantik akak ni. lgpun perla coffee ibarat minuman wajib setiap hari. di samping nk cantik kan.:)

      btw thank you so much sis. terharu ada komen lebar2 mcm ni.:)

      Padam
    2. sis sy nak tnya kalo kita amik slimimg product campo ngan perla ade efex2 ape x sis???

      Padam
  13. sy nk tnya..klu b/f blh ambk x produk ni?

    BalasPadam
  14. Sis mkn emilay + perla ni sis atur cmna ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. emilay ni supplmnt n perla ni minumn. sng je atur.:)

      Padam
  15. Sis!!!!! Cantiknyaaaa !!!!! Allah!!! Ni jeles ni tgk muka sis yg comel lotey ni T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tgk ni.:)

      http://hazanis.blogspot.com/2014/04/review-dnars-skincare.html

      Padam
  16. salam . boleh i tnye u pakai skin care ape ye ? u punye kulit cntik sgt

    BalasPadam
    Balasan
    1. dnars skincare. boleh cuba tau!!. hehe :)

      http://hazanis.blogspot.com/2014/04/review-dnars-skincare.html

      Padam
  17. salam sis. nk ty. kita ada beli perla coffee tu. tp knp sacket dye x ada gmbar ea? x macam yg sis tunjuk kt ats tu. tiruan ke yg sy beli ni?

    perlukan penerangan. tkt nt efek kt health.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasslm. lau ada sticker hologram tu ori. xkisah dlm tu ada gmbr or x.:)

      Padam
  18. tggu hujung bulan keluar gaji , nak try lahh Perla Coffee ini .. hehehe

    BalasPadam
  19. Salam.sis klu pki dnars muka xmgelupas ke.sy nk try tp dgr mgelupas.so takut nk try.so klu minum perla ok x.utk hilg parut jerawat

    BalasPadam
    Balasan
    1. wassalam. boleh cuba, yg penting usaha. :)

      Padam
  20. perla,so in love with u...i memang pengguna perla.dari kecik ade masalah kuli.tak bileh berpeluh mesti gatal2 1badan lepastu tinggalkan parut itam.makin lama da dewasa rase malu la kan..one day try perla,dalam ari ke 10 tu,habis tangan kuar bisul.ya allah banyak sangat2.dekat 15 biji.tapi i teruskan jugak bup bagi i mungkin tu healing proses dia kan..alhamdullilah sekarang,semua masalah yg i hadap dari kecik da hilang..tak der kesan itam lagi,muka makin licin kulit gebu..tq so much perla..yang penting, minum air putih BANYAK2,confirm cepat nampak perubahan,alang2 ley diet sekali...huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kan kan. berkesan tapi bergantung pada jenis kulit jugak. yg penting usaha. :P

      Padam
  21. Salam, sis, nk tny, perla coffee perlu mnum tym perut kosong @ lpas mkn pon bole eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasslm. minum time perut kosong atau mana2 pun blh. :)

      Padam
  22. salam nk tny , 1st mkn emily atau perla dlu ?? saya xtahu nk mkn yg mana dlu.. dan kena jrakkan masa berapa jam ? atau lps mnum perla trus mkn emilay je? .. atau kena jrakkan masa ? bg tips sikit.tq ;)

    BalasPadam
  23. Nis, kak nak tanya... perla tu harga still same ke? Ingat nak try consume after eid nanti...

    BalasPadam
  24. prgy leh minum x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je minum sis. tiada pantang larang. :D

      Padam
  25. Apa effect die kalau kita minum time period

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...