Pertunangan Dr Fatin Liyana Asri

Pertunangan Dr Fatin Liyana Asri  | Akhirnya Dr Fatin Liyana Asri selamat menjadi tunangan kepada Dr Anwar Fazal. Disebabkan berita mengejut Fatin Liyana bertunang tersebar di facebook maka ramailah yang serbu blog Mek Cah hari ini di entri 'Dr Fatin Liyana Asri'. Boleh dikatakan nama Fatin Liyana Asri merupakan keyword paling panas untuk hari ini. Terkini ' 7 Gambar Sekitar Pertunangan Dr Fatin Liyana Asri Dan Dr Anwar Fazal'. :P



Yelarkan, hari ini telah berlangsungnya pertunangan blogger cantik honeykoyuki atau lebih dikenali sebagai Fatin Liyana. Mek Cah juga percaya semua blogger telah menerima khabar gembira yang Dr Fatin Liyana Asri kini menjadi tunangan orang. Majlis pertunangan yang hanya dihadiri keluarga terdekat menjadi rahsia buat Fatin Liyana namun perkongsian gambar pertunangannya melalui facebook kawan baiknya Najahtul telah mengejutkan ramai pihak terutamanya peminat Fatin Liyana. Oh! patut la instagram FL sekarang tidak aktif buat sementara waktu tapi nasib baik blognya masih dibuka untuk semua. Haishh kalau tak memang rindu nak merisik khabar blogger cantik ni.

Tahniah! kerana mendapat Anugerah Tokoh Srikandi Negara baru-baru ini.

Fatin Liyana menjadi idola Mek Cah sejak mula-mula terlibat dalam dunia bogging, dia lah inspirasi untuk berada sehingga tahap ini. Semua kebaikan yang ada dalam diri Fatin Liyana cuba Mek Cah pelajari yang penting nama Dr Fatin Liyana Asri telah menjadi inspirasi buat semua bukan sahaja untuk Mek Cah tau. Apa yang paling memikat hati ialah "Fatin Liyana : Gambar pilihan paling comel". Sehingga kini masih tidak percaya pernah tersenarai bersama Fatin Liyana di entri ini " Tersenarai di antara 15 blogger paling cantik di Malaysia?. Addioosss


Nama Fatin Liyana terus serasi di dalam blog ini gara-gara banyak sangat keyword Fatin Liyana Asri di dalam blog ini. Mek cah selalu mengikuti perkembangan beliau dalam media massa tu Fatin Liyana semakin popular. Contohnya:-


Akhirnya Fatin Liyana bakal menamatkan zaman bujang, pasti ramai jejaka yang akan rasa kecewa nanti. hehe apapun kami peminat FL doakan semoga Fatin Liyana Asri terus berbahagia bersama yang tersayang, kalau terbaca entri ini silakan lah hantar kad jemputan kahwin. Mihmih * berangan. lol 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

34 ulasan:

  1. Cepatnya Dr. Fatin Liyana nak kahwin!

    BalasPadam
  2. happy for her .kalau dapt kad jemputan, ajak la lela sekali pergi. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha sabar tau. tu pun kalau dapat. :P

      Padam
  3. hebak. terkejut-- haha tahniah fatin liyana, hihi kakcah bilo lagi ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak cah smula2, belum tiba masanya lagi. :P

      Padam
  4. Oh dah bertunang yer Dr Fatin Liyana....selamat bertunang...thanks for info dear..

    Sekurang kurangnya 400 mcg Asid Folik Yang Diperlukan Untuk Ibu Hamil

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu sama2 sis. thanks sudi melawat blog. :)

      Padam
  5. wah menarik cantil bloge ni
    jgn lupe dtg sengah di www.kakiberita.com

    BalasPadam
  6. Tahniah, Alhamdulillah.. Unik juga pilihan Dr Fatin Liyana. Seorang Doktor yang ada darah Seni, Dr.Anwar Fazal sepupu Syamsul Yusof.

    BalasPadam
  7. tahniah, saya pun suka baca blog k FL

    BalasPadam
  8. laa yeke.. tahniah kak FL.. adore her jugak.. selalu follow dye.. :)

    BalasPadam
  9. Macam familiar je tunang dia tu Mek Cah.. semalam ada jugak tgk dekat ig si hafiz hamidun kot dia ada gambar dgn Dr Fazal n bgtau Dr Fazal dh bertunang. dengan Fatin Liyana rupanya. wah.

    BalasPadam
  10. suka Fatin Liyana,, dah la cantik, bijak, pandai masak.. full package lah dia.. congrats!!

    BalasPadam
  11. Tahniah kak FL, kak FL rasa macam dah tak guna intasgram la..huarghh :)

    BalasPadam
  12. sgt membanggakan atas kejyaan beliau..subbhanaallah.

    BalasPadam
  13. Tapi awak adalah idola akak, si cantik manis =)

    BalasPadam
  14. kedua2 blogger ini memang sama2 comey and cute. Congrats to Dr Fatin Liyana for the engagement. To Hazanis cek mek kelate moga terus maju jaya

    http://anakbonda.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. tok soba tgk dio naik pelamin plop,hik...

    BalasPadam
  16. konfem ramai blogger lelaki menangis..hahaha

    BalasPadam
  17. Cantiknyaaa FL, nasib baik dpt tahu update kat blog ni.

    BalasPadam
  18. Patutlah ramai orang mencari tentang berita ini pada minggu lepas... Blog saya pun turut terkena tempiasnya... ;)

    BalasPadam
  19. blogger terkenal berjumpa jodoh alhamdulillah...

    BalasPadam
  20. sama cantik sama padan.. :)

    BalasPadam
  21. Salam singgah, dah jadi viral pertunangan Fatin Liyana ni, juga blogger kesukaan kita.. meh terjah segmen.. http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    BalasPadam
  22. Tahniah... sama cantik & sama padan

    BalasPadam
  23. X sabar nak tengok mek cah naik pelamin. Ehem

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...