RESEPI

TRAVEL

TIPS

Dr Fatin Liyana Asri

by - 8:51 PM

Hello Love.

Dah lama tak dengar khabar si cantik Fatin Liyana Asri yang seketika dulu memang popular dalam dunia blogging, tapi sekarang semakin popular walaupun beliau bukan penyanyi ataupun pelakon. tapi beliau merupakan blogger yang terkenal kerana mendapat "Best Celebrity Blog". Ala, retis la ni. Mihmih berita gembira terkini 'Pertunangan Dr Fatin Liyana Asri'. Cantiknya!



suka singgah ke blog honeykoyuki.blogspot.com kerana pelbagai info dan tips menarik yang dikongsi oleh beliau. paling mek cah suka tips percutian ke bandung memandangkan FL dulu pernah study di bandung. Yang paling penting singgah ke blognya kerana nak usha picha lawa-lawa, cute miuttt gituh!. opsss Perempuan pun dah jatuh hati dengan Fatin Liyana apatah lagi kaum lelaki kan. krikk Lihat entri ini "Fatin Liyana : Gambar pilihan paling comel" Paling tak percaya pernah tersenarai bersama Fatin Liyana di entri ini " Tersenarai di antara 15 blogger paling cantik di Malaysia?".



Now, sekarang mek cah pun tumpang berbangga dengan kejayaan beliau. Dr Fatin Liyana Asri! sangat sesuai dengan beliau, sememangnya Fatin Liyana layak menjadi ikons blogger kepada blogger lain. kelebihannya ialah dapat memberi inpirasi kepada wanita di luar sana untuk berjaya. cuba singgah ke blog beliau, banyak info berguna wooo. krikk

hari ni usha instagram Fatin Liyana [http://instagram.com/fatinliyanaasri] , dan............

Today is the day that Ive been waiting the most for the rest of my life. After all the hardship, tears,sweats and palpitations, I am now a doctor. Alhamdulillah, ya Allah! Thank you for all the doas family, bff, doctors, teachers, friends & fans ♥ FL boleh! Dr Fatin Liyana (MD UKM) #Flsproudmoment #medicukm09/14

Proud moment no 1 : Walked the dean, Prof Dato Dr. Raymond Azman Ali, senior consultant neurologist down the red carpet ♡ #Flsproudmoment#medicukm09/14 #farewelldinner #spamgambar



Proud moment no 2 : Delivered a speech in front of my beloved batchmates, doctors and professors. That was my first time ever since I entered medical school! FL boleh yeah! #Flsproudmoment #medicukm09/14#farewelldinner #spamgambar


Mek cah selalu mengikuti perkembangan beliau, teringat entri ini "FATIN LIYANA : NASI LEMAK KOPI O TV9", "Fatin Liyana dalam Malaysia Hari Ini (MHI) 2012", Fatin Liyana - minaztv@youtube, "Close up bersama Fatin Liyana" dan "Fatin Liyana : Sup cair pun selera", semuanya dalam media okay! masa tu Fatin Liyana makin popular. heee Apa yang penting, tak sabar nak tengok Fatin Liyana menamatkan zaman bujangnya. ewah! siapakah lelaki yang bertuah itu kan. Hiksss okay bye, entri lepas rindu.

Macih. Fatin Liyana : You are beautiful lah!. Teheee

You May Also Like

40 kata-kata indah...

  1. hai fan FL,ambe pon fan dia jugak hehe..such a good blogger icon FL nih..dari zaman student iolls dok follow smpai la tua kedut seribu ni hah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan . FL boleh menjadi inspirasi kepada semua untuk berjaya. hikss :)

      Delete
  2. FL memang comel tapi mekcah pun kiutmiut jugak hehehe

    ReplyDelete
  3. FL memang comel tapi mekcah pun kiutmiut jugak hehehe

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tengok awak pun jd popular mcm Fatin Liyana one day :")

    ReplyDelete
    Replies
    1. xperlu popular hafiz, cukup sekadar biasa2 sahaja sbb mek cah xde keistimewaan gapo2 pun. wuwuwu . :)

      Delete
  5. singgah sini.. Akak FL ni memang lawa dan salah seorang blogger yang berjaya. Suka dia juga and akak Hazanis. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mekasih sbb akak termasuk jugak. btw dia DR akk xde pangkat tu. huhu :)

      Delete
  6. hehe.. lama sungguh tak dengar celoteh dia kat blog. rindu kat akak jugak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua org ternnti-nanti dia punya entri terbaru. tp lama dah dia xupdate. :)

      Delete
  7. dulu slalu la ikut perkembangan FL...sekarang dia dah jarang update entry...asyik dok usya insta dia je...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. usha kat insta lg cepat dan mudah. hikss :)

      Delete
  8. peminat setia fatin liyana nihhh kakakku sayang sorang nihh.. hehe

    ReplyDelete
  9. Sekarang FL dah jarang update, saya suka juga dia punya penulisan dalam blog. Bukan setakat cantik, bijak juga orangnya.. =D

    ReplyDelete
  10. i adore her . . lawa pandai . . full of package . . sape la gerangan yang bertuah dpt dya nantikan . . tak sbar jugak nk tgk :p

    ReplyDelete
  11. memang FL comel, tp kita rasa Hanisah lagi comel hehe, dh jatuh ati dh ni.. cm na :P

    ReplyDelete
  12. memang FL comel, tp kita rasa Hanisah lagi comel kot hehe, dh jatuh ati dh ni.. cm na.. aiyookk :P

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. sheila pun nampak kat instagram dia semalam. memang adore sangat kat Doktor Fatin Liyana ni. hehehe singgah menabung sini~~~

    ReplyDelete
  14. Kita tunggu awak plak sama-sama jadi mcm dia. hee :)
    btw, i adore her tooo. so muchooo

    ReplyDelete
  15. 1st time blogwalking selalu stalk blog honeykoyuki. mcm best je kisah dia. x sangka pulak FL blogger terkenal...

    ReplyDelete
  16. suka juga masuk blog FL.. best.. dah lah cantik, pandai lak tu.. tapi mekcah ni pun apa kurangnya. cantik cute miut

    ReplyDelete
  17. Mek Cah pun comel jugak sama macam FL.. :)
    Masing2 ada keunikan tersendiri kan :)

    ReplyDelete
  18. dua dua comelll.. both of u are my inspire <3

    ReplyDelete
  19. 1st time bukak blog fatin liyana, asalnya type kat google search "facebook"..tp bila type "fa..."google suggest nama fatin liyana..tergerak hati nak click pasal pikir sape dia nih..glamer sgt ke smpai google search engine bleh suggest nama dia..lepas sy click, terjumpa plak blog awak..hehe..

    gaya bahasa blog fatin liyana tu santaikan??best je baca..hehe

    ReplyDelete
  20. cantik blog u sis

    anisgadiskelantan.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nice blog...
    http://khaidya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Salam singgah dari Google plus, studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan...nice blog sis..agree with u. sy pun suka sgt dgn fatin liyana. cantik,educated,friendly..

    jom follow blog sy.

    http://saisyahbakar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Bestnya life dia kan awak. Syukur alhamdulillah. Semakin cantik, matang seiring dengan gelaran dr yang disandang fatin. Salute!

    ReplyDelete
  25. really adore her..dah la cantik, pandai pulak tu... :)

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum.... sy ni baru join dunia blogging. kenal FL pn dlm 4-5 bln leps sb tgh search ttg info jln2 korea. kesahnya sb nk p korea bln 9, nk g backpacking so kena lah rajin study kan.. :-)
    dr situ lah tjumpa entry FL jln2 korea... entry kamu ni buat saya geli hati sb dh rasa mcm fan2 artis korea yg obses ngan artis diaorg..hehehe... jgn marah yer. anyway jemputlah dtg melawat blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta
    selamat brkenalan :-)

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥