Fatin Liyana : Gambar pilihan paling comel

Assalamualaikum cinta.

Fuh terasa dah lama tak menaip entri yang lebih fokus dan berinformasi. Perghh berinformasi la kononnya kan. Memandangkan dah lama tak menyeru nama Fatin Liyana  blogger terkenal tu maka terdetik dihati dah lama tak dengar berita si cantik Fatin Liyana kan. Setahu mek cah bakal doktor ini masih meneruskan pengajian/praktikal di HUKM kan? Entah betul ke tidak maklumat ini. Lolzz, =.= Jom dapatkan produk Emilay untuk kulit sihat "Review: Emilay Whitening Softgel". Insyaallah memberi feedback yang positive okay. murah sahaja RM40 termasuk postage. :)


Blog honeykoyuki pun dah jarang update kan. tertunggu jugak entri fatin liyana yang terbaru dan gambar terbaru dari blog fatin ni kan. Cepat la update mek comel terr.Agak-agak la kan mesti FL pakai brand INI sebab tu meletop kan. hikss 


Kalau dulu pernah buat entri ini "Fatin Liyana : You are beautiful", ramai betul peminat Fatin Liyana yang singgah ke blog ini semata-mata untuk melihat blogger kesayangan mereka.


Fatin Liyana Asri juga pernah beberapa kali muncul dikaca tv antaranya "FATIN LIYANA : NASI LEMAK KOPI O TV9", "Fatin Liyana dalam Malaysia Hari Ini (MHI) 2012", & "Fatin Liyana - minaztv@youtube". Sangat ohsem bukan, patut la ramai peminat. hehe salah satunya owner blog ni. 



Dalam magazine dan newspaper memang selalu je keluar muka fatin liyana ni. salah satunya ialah "Close up bersama Fatin Liyana" & "Fatin Liyana : Sup cair pun selera". Opss ada iras "Dakota Rose" lah. 


Gambar ini semua merupakan koleksi gambar fatin liyana yang comel dimata pemilik blog ini. Gambar ni merupakan gambar sewaktu perkahwinan blogger terkenal iaitu "Selamat Pengantin baru buat IRINE NADIA MARCELLO + AMIRUL..". Opss blogger mana lagi yang secomel Fatin Liyana ni? boleh la kongsi sikit dengan mek cah. hehe.

Thanks for reading. 

Nota kecil : Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.


44 ulasan:

  1. Fatin memang comel. Blogger mek cah pun comelll owhhhhh ♥♥♥ cute

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aiyyyak xleh nop bnding nga FL ni. Mcm langit ngn bumi .:-)

      Padam
    2. awk mmng comel

      Padam
    3. awk memang comel

      Padam
    4. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/cantik-tak-cantik-tal.html

      Padam
    5. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/blouse-bat-wings.html

      Padam
  2. Balasan
    1. G ikea xrajin pun jupo dio kea .hehe

      Padam
  3. saya pun comel juga aHakzz!! XD

    BalasPadam
  4. setuju lahh..fatin liyana ni memang comel habis..takde makeup pun cun je..

    tapi tak kurng jugak dgn cik anis...comel comel sokmo! apa rahsia..kongsi la tips sikit..

    BalasPadam
  5. Memang comel... Comel macam Mek Cah.. :P

    BalasPadam
  6. kalau bakal doktor, ramai la pesakit yg suka p kat doktor ni nnt he3

    BalasPadam
  7. blogger mek cah pon comey gak. haha

    BalasPadam
  8. Cantiknya dia. Kamu pon cantik sis ☺☺

    BalasPadam
  9. awak tu pun comei dik, sepadan je akak nengok...

    BalasPadam
  10. comelkan FL ni! huhu.. mekcahh pun comel!!

    BalasPadam
  11. Comel, kiut, berkarisma.. :)

    Memang sesuai..

    Doktor muda yang cantik :D

    BalasPadam
  12. full package kot, cantik, pandai, beragama (insyaAllah),wahh jeles neyh :D

    BalasPadam
  13. mek cah pon comey gak. kalau tak takkanlah sampai menjadi penghias entri bro titan..haha

    BalasPadam
  14. Ye ker dekat HUKM?
    Nak gi sana lah... hahahahahaha

    BalasPadam
  15. kalau compare comel, hazanis lagi comel banding fatin liyana. Hoho..

    BalasPadam
  16. fatin liyana antara blogger tercomel..selain itu fatin suhana,hanis zalikha and you pun comel juga..^^

    BalasPadam
  17. rasanye mek chah lagi comey.
    bila nak jadi top blogger cam FL ni :)

    BalasPadam
  18. mek cah tau dok yg fatin lyana ado mari kelate??hehe

    BalasPadam
  19. mek cah tau dok yg fatin lyana ado mari kelate??hehe

    BalasPadam
  20. memang cantik ^^. saja nak singgah. do read this one..if you not my mind, do follow ya ^^ http://misssnz92.blogspot.com/2013/03/lahad-daru-sabah-coretan-seorang-student.html …

    BalasPadam
  21. comey3 bakal doktor ni .. tuan blog pon da ada iras dah tu dgn kak fatin hehe


    #nota kaki
    saja tag untuk GA ni

    http://prince-qye.blogspot.com/2013/03/fd-creative-give-away-by-mimie-adam.html

    BalasPadam
  22. wuah! awak ni modelka? bkn pe...pndai wak berphotoshot~~~pastu respek dgn imej bertudung wak..tahniah!

    BalasPadam
  23. fatin suhan pun comel gak tapi aku rasa fatin liyana comel sekit dari fatin suhana..hehe

    BalasPadam
  24. Dia memang cantik dan gorgeous !

    BalasPadam
  25. mek cah minta FL tp kitew minat mek cah... =)

    BalasPadam
  26. suka sanagt. tapi momoy lagi suka last pic tu sbb nam pak real FL.

    BalasPadam
  27. memang peminat fatin liyan ni. hehe

    BalasPadam
  28. saya pon suka falin liyana ni..dan sorang lagi blogger yang muka macam patung kak nurul ain abd salam ( http://nurulain8888.blogspot.com/ )

    BalasPadam
  29. fatin i love you like

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...