Fatin Liyana - minaztv@youtube

Assalamualaikum cinta. ^^

Godek-godek keywords dalam blog ni memang terkejut. Asyik Fatin Liyana iaitu pemilik blog honeykoyuki.blogspot.com yang menjadi carta keywords tertinggi ke blog ini. Disitu telah kelihatan betapa ramainya peminat Fatin Liyana Asri. So bila dikesempatan line internet laju maka terbuka lah youtube dan secara automatiknya terjumpa lah video Fatin Liyana dalam minaztv@youtube. *Bahasa melayu yang makin tersasar, abaikan tatabahasa yang tak betul itu*. :P


Jom tengok Fatin Liyana. Eh! suka style fatin!. Semakin menutup aurat di mata mek cah. Oh apa pula pendapat korang tentang Fatin Liyana??. Mesti ramai yang meminatinya kan. Lagi satu suka dengan kata-kata Fatin Liyana "walaupun suka berfesyen, JANGAN lupa sembahyang jugak taw" . pesanan begitu ringkas, tetapi penuh bermakna kan. :)




'minazTV bertuah kerana telah diberi peluang oleh Fatin untuk menemuramah beliau di kediaman keluarganya di Seremban, Negeri Sembilan. Banyak tips dan info menarik Dr. Blogger ni kongsikan. Kami terjah handbag kesayangan beliau!!! yayyyyyy! Thank you sooo much Fatin. All the best and lot's love from us.' by Minaztv






Thanks for reading.



p/s: Personaliti itu penting supaya setiap orang punya identiti yang tersendiri. Kiranya personaliti Fatin Liyana mendapat tempat di hati sahabat blogger.FL jadi model untuk kempen INI pun ok. Renung-renungkan dan selamat beramal. :P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. suka sangat dekat Fatin Liyana :)

    BalasPadam
  2. Dia pndai bergaya , stylish , dan comel ! :DDD

    BalasPadam
  3. lembut je orangnya rupanya..hehehe

    p/s : pandai pasang jerangkap samar kan.hahahaha :P

    BalasPadam
  4. SUKA..!!! HEHE..
    AKAK,JOM JOIN CONTEST :)
    syiralokman.blogspot.com

    BalasPadam
  5. FL all rounder person.cantik,pandai, stylish :)

    BalasPadam
  6. FL comel, awak pun comel jugak tau..(^_~)

    BalasPadam
  7. kite sukaaaa sangat fatin.. comeiii!! :)

    BalasPadam
  8. lagu latar minaztv tu kuat sgt..dah la telinga akk ni kureng sikit jadi ianya sgt menggangu..muehehe

    BalasPadam
  9. Akak, haha mana tahu satu hari nanti akak pulak jadi popular mcm Fatin Liyana.. Wow, mesti ramai peminat ! Hihihi ! =)

    BalasPadam
  10. info yang menarik dan bermanfaat, memotivasi kita para blogger. salam blogger dari indonesia Lowongan Kerja

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...