Tersenarai di antara 15 blogger paling cantik di Malaysia?

Assalamualaikum cinta.

tiba-tiba terasa malu kerana dah seminggu blog love is cinta sunyi tanpa entri terkini. untuk makluman korang, nis dah kekeringan idea untuk update entri baru. memandangkan masa pun tidak mengizinkan dengan sibuk jaga anak saudara, perniagaan di "hazanis fashion", maka kasih dan sayang untuk blog ini pun berkurang. tapi rindu tetap ada untuk update entri baru seperti dulu. 

Perkataan utama untuk entri kali ini "Terima kasih blogger Hafiz Hafizol!!"


motif entri kali ini ingin mengucapkan jutaan terima kasih untuk blogger terencem malaya iaitu Hafiz Hafizol, kerana entri beliau blog ini mampu mengekalkan jumlah kunjungan ke blog ini. hukss takut juga sekiranya traffic blog menurun. alhamdulillah dengan wujudnya entri dari hafiz hafizol masih meraih visitor.

namun rasa tak layak berada di entri ini "15 BLOGGER PALING CANTIK DI MALAYSIA". terfikir beribu-ribu kali kenapa dan mengapa blog hazanis tersenarai sedangkan diriku hanya insan biasa berbanding blogger yang lain. haishhh berbanding fatin liyana, fatin suhana, nisa kay, yuyu zulaika, irine nadia, hanis zalika, lysaa, dan lain lain memang jauh berbeza seperti langit dan bumi. 

Apa yang penting Fatin Liyana menjadi yang teristimewa dalam blog ini. wujudnya entri ini "Fatin Liyana : Gambar pilihan paling comel", "Fatin Liyana - minaztv@youtube", "Close up bersama Fatin Liyana" , "Fatin Liyana : You are beautiful" & " FATIN LIYANA : NASI LEMAK KOPI O TV9" menjadi bukti hazanis peminat beliau. eceh! #sempat lagi promote. Lolzz#


sekarang hanya mampu cakap hafiz hafizol mungkin tersilap letak nama hazanis sebagai salah seorang blogger paling cantik di malaysia. tak mampu nak capai ke tahap itu, terasa bagaikan langit dan bumi dengan blogger yang lain. dengan kecantikan, pendidikan yang tinggi, style, pangkat, mampu membezakan hazanis dengan mereka. jauh panggang dari api. kerana merekamemiliki semuanya berbanding dengan hazanis yang hanya biasa-biasa sahaja. 

apa pun terima kasih hafiz hafizol kerana memberi peluang gambar hazanis tertempek dalam entri itu. terharu, dan terima kasih blogger mek onie kerana memberitahu tentang entri tersebut. :)

apa pun selamat berblog dan terima kasih semua. terjah blog mereka sebagai sokongan untuk sahabat blogger kita. semoga terus maju dan success selalu. xoxo. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

81 ulasan:

  1. Bagi anis, hazanis sememangnya layak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nk dibndingkn dgn anis athia lg layak.sbb nis ni biasa je. blogger xaktif. anis athia cukup pakej. blogger aktif,cntik pulak tu..:-)

      Padam
  2. Beruntung tau ada org buat entri camtu, secara tak langsung dpt promosi percuma..Tahniah untuk awk k

    BalasPadam
    Balasan
    1. traffic blog pun naik. alhamdulillah. tp entri ni je kurang sesuai dgn nis. huhu

      Padam
  3. wewiittt ! tahniah mek cah. ihihihihi

    BalasPadam
  4. Bagus. Walaupun tersenarai tapi masih mengamalkan sikap merendah diri. HAHAHA =p

    BalasPadam
  5. Tahniah :)) Akak memang layak pon! Cun gitteeww~

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak... xde la cun macam mereka. pepun tq dik.:)

      Padam
  6. u deserve to get that la . mek cah mmg comel pon . suke scroll entry mek cah . tahniah :)

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. xlayok la awop ukur baju di badan sendiri ore kato. hehe :)

      Padam
  8. saya follow hanis pasal entry blogger cantik dimalaysia..
    dari situ juga sy start bloging :)
    tahniah dik.. jadikan kelebihan itu sebagai satu anugerah yang dapat membantu orang lain juga :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah terima kasih sis kerana sudi memberi sokongan kepada blog ini.:)

      Padam
  9. congrats dear :) awak memang cantik pon..

    BalasPadam
  10. Awak cantik + comel. Konfim leh dapat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. xdpt la awak sbb kita biasa je. diorng tu semua bekerjaya.:)

      Padam
  11. lyssa paling cantik~~

    BalasPadam
  12. hazanis memang sgt cantik.... hehehehehe.... memang layak! :3

    BalasPadam
  13. tahniah!! Awak memang layak pon.. terbaik.. -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. xberapa layak jika dibndingkan dgn gadis tu semua.:)

      Padam
  14. memang patut masuk sebab hazanis ni comel dan cantik orangnya :D

    BalasPadam
  15. yes.. u're beautiful.. k bai...

    BalasPadam
  16. cantikk la awokk... ajak mekonie lepak jgn lupa ajak kita skali kayh.. =p tahniahh~~ weee~~

    jom2 shawl murah dan labuh rm29 jerr.. =)) klik nama kita kayh ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila entah leh lepak sekali. ajak mek onie tuh.:)

      Padam
  17. woww .. akak memang cantikk pon ;) sbb tu kita suka singgah blog akak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lawa tu idakk.. tapi syukur ada pengunjung di blog ini.:)

      Padam
  18. hazanis mmg cantik lah ! mmg layak dinobatkan sbagai blogger paling cantik hehe

    BalasPadam
  19. Akak memang layak sangat! You are beautiful sis! :D

    BalasPadam
  20. Blogger-blogger gadis Melayu ini semua cantik belaka. Tapi banyak yang masih belum ditemui - itu sudah pasti!

    Kalau siapa nak tengok blogger Cina amoi paling cantik, blog saya ada pautan.

    BalasPadam
  21. tahniah dik :) dik, kak fiza da follow adik. klu sudi adik follow kak fiza. kak fiza baru dlm blog nie. tq :) galerifiza.blogspot.com

    BalasPadam
  22. untung la jadi pempuan sentiasa ada jew lelaki update tentang blogger paling cantik... blogger lelaki nih x de pun pempuan nk buat entry blogger paling hensem>>


    sedihh kot ceritaapakah sia2 jew jadi admin blog yg hensem khakahkaka

    BalasPadam
  23. tahniah hazanis :) akak tgk pn kamu mmg layak tau :) comel gitu suka tgkk hehee :)

    BalasPadam
  24. layak je kot :) setanding je tengok. hehhe

    BalasPadam
  25. woahhhh..
    memang hakikatnya kak cah comey loteyyy...
    sayang diaaa! heeeeee

    BalasPadam
  26. Dijual CD Digitalprayer Untuk :

    1. Memunculkan Aura Cinta / Kasih Sayang, Menarik Lawan Jenis
    2. Meningkatkan Inner Beauty / Awet Muda
    3. Mendatangkan Keajaiban Finansial / Mendatangkan Kelimpahan
    4. Mempercepat Proses Belajar / meningkatkan Daya Serap Otak
    5. Membuat Otak Menjadi Kreatif
    6. Memberi Manfaat Meditasi
    7. Menajamkan Intuisi
    8. Menyejukan Hati & Ketenangan Hati
    9. Menghentikan Kebiasaan Buruk / Bad Habit
    10. Menguatkan Daya Ingat
    11. Meningkatkan Konsentrasi & Daya Pikir
    12. Meningkatkan Karisma dll.

    Untuk informasi lebih lengkap mengenai Apa itu CD Digitalprayers dan Apa saja Manfaatnya Kunjungi www.tokobaru99.blogspot.com

    BalasPadam
  27. mmg patut pun tersenarai, sbb hazanis mmg cantik.. hihi... :)

    BalasPadam
  28. awak memang layak tersenarai , hehehe , u're beautiful , hehehe ~

    BalasPadam
  29. Tahniah kak nis :) Akak memang layak untuk semu ni. . Btw akak comel n berkenan kt baju2 akak promote tu. . huhuhu

    BalasPadam
  30. tahniah2,,mek cah memang cantik pun,hihihi

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum.. permohonan kemasukan ke Kolej Pusrawi 2014 telah di buka.. untuk pendaftaran boleh hubungi saya segera 0173464849 - hanim

    BalasPadam
  32. Mmg xleh di nafikan jika seseorang itu dinamakan wanita mst auranya menjadi tarikan kepada semua orang teruja untuk menunggu penulisannya..tahniah

    BalasPadam
  33. Sory Numpang Iklan yaa .. ^_^

    temen", buruan deh cobain, yang hobi online sosmed, blog, atau apapun anda bisa memiliki income hingga Rp. 3.000.000 dalam 1 hari
    cuma butuh 3 menit aja setelah baca ini, saya mau berbagi 1 program dari US yang bisa buat duit sampingan,
    free register tanpa dikenakan biaya. Tiada modus PENIPUAN ( kalau anda rasa program ini bohong, anda ga rugi apa2 juga anda ga keluar modal apapun kan? )
    syarat: anda ada bbm, fb, wechat, whatsapp or apapun juga dan suka online. anda hanya perlu open link dibawah ini dan register sebagai member. sesudah register anda langsung dapat USD25 x 10.000 = Rp. 250.000
    kemudian anda akan dapat link anda sendiri dan paste di fb, twitter, chat dsb. setiap orang yang buka link anda dan register, anda menerima upah USD10 x 10.000 = 100.00, mudah bukan ?
    Perusahaan ini membayar kita sebagai pengiklan untuk meningkatkan traffic situs webnya setiap hari, anda bisa memilih duitnya mau di transfer atau cek dikirim langsung via pos ke alamat rumah anda.
    Tunggu apa lagi klik link dibawah, register dan mulai berbagi. Selamat mencoba dan menikmati duit dari pengiklan traffic.
    Kalo belum coba belum tau kan. Ga ada ruginya, cuma perlu buka link ini: http://visitmoney.net/?share=80434 ( Ayo dicoba aja, ga ada ruginya, cuma rugi kuota internet aja ) :)

    BalasPadam
  34. www.aliffqyla.blogspot.com
    meh lawat blog saya :) saya baru dalam dunia blog :) sekian. btw blog akak sangat lawa !

    BalasPadam
  35. tahniah sis!
    nak lawat pantai cantik2? jom tengok.
    http://nellys.sharethisstory.net/my-885492-5812

    BalasPadam
  36. wow hebat2..
    Nk sahre promosi Airasia..

    http://nazribcm2012.sharethisstory.net/my-852398-5736

    BalasPadam
  37. Sangat banyak membantu blog awk.. TQ

    www.wanpulautioman.com

    BalasPadam
  38. Memang Patut masuk.. Cantik + cute

    BalasPadam
  39. Saya budak baru dalam dunia blogger.
    Bila tengok entry2 sis dalam blog.
    Automatik jadi suka dgn sis:)
    Sis mmg layak^^,

    Happy to make new friends.Feel free to follow me^^,

    fatirahmohdkasim.blogspot.com

    BalasPadam
  40. Menarik blog Mekcah.. Mohon follow blog saya yg masih setahun jagung hihihi

    http://megawealthvet.blogspot.my/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...