Fatin Liyana : You are beautiful


Assalamualaikum L.O.V.E...:)

“Sometimes people are beautiful...Not in looks....Not in what they say...Just in what they are.”- Markus Zusak

Fatin Liyana atau nama sebenarnya Nur Fatin Liyana Binti Asri merupakan seorang blogger popular di Malaysia dan pemilik kepada blog honeykoyuki.blogspot.com... Selain blogger popular, Fatin Liyana juga turut popular di engin carian google..Fuh!! seperti blog Love is cinta ini lah, kebanyakan keyword yang masuk ke blog ini ialah "Fatin Liyana"....Oh maknanya kebanyakan yang singgah ke blog ini hanya ingin mencari maklumat mengenai Fatin Liyana....hoho *bertambah visitor blog ini*...Lolzzz


so nama Fatin Liyana tidak asing lagi dalam dunia blog.....pergi sahaja ke mana-mana blog sudah tentu ramai blogger menjadikan blog honeykoyuki sebagai bloglist utama mereka..Fuh betapa besarnya penangan Fatin Liyana kan....


sekali pandang membuatkan hati kecil seseorang akan berkata 'Ya ALLAH cantiknya dia'. ..dan tentu tidak akan jemu melihatnya...seperti mek cah sendiri sangat suka akan fashion Fatin Liyana.......jadi duta untuk INI pun ok gak kan! HOT sangat!. Fuh! Malah masa mula-mula mek cah kenal blog yang bernama honeykoyuki ni terus jatuh hati....selepas pada tu selalu stalk blog Fatin Liyana ni...yang paling ianya sangat lucu kerana mek cah tengok semua post beliau dari mula berblogging sampai lah sekarang...hoho terlalu fanatik kan......so tidak hairan lah ramai blogger diluar sana menjadikannya sebagai idola ataupun ikon didalam dunia blog...*Mesti ramai yang teringin nak jumpa Fatin Liyana nie*....:)



Sejak bergelar sebagai seorang blogger, Fatin Liyana pernah dinobatkan sebagai pemenang kategori “Best Celebrity Blog” di dalam anugerah World Blogger & Social Media Awards 2012... Itu merupakan salah satu kejayaan yang terbesar dicapai oleh Fatin Liyana sejak bergelar sebagai seorang blogger sejak tahun 2009..:P

Thanks for reading....


p/s::Picha dicilok dari blog carlsamsudin.blogspot.com...sorry cilok tanpa minta keizinan dulu..T__T

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

47 ulasan:

  1. Beauty with brain.akak pun mnat giler kat FL ni. Simple yet gojes kan :D

    BalasPadam
  2. meh dtg hospital ukm jumpa fatin liyana..sy arrangekan..ngee

    BalasPadam
  3. best kan jady dy. dah lah cantik , pandai plak tu . dokter to be okay. ehh , akak anis pn apa kurangnyaa. cantik .hewhew :D

    BalasPadam
  4. untung la,, bijak and cantik,, pakej :D

    BalasPadam
  5. @saharinasaharudin
    hehe tu la...FL ramai peminat nih...:)

    BalasPadam
  6. wow awk prktikal skli ngn FL ke??haksss mesti jumpa hari2 kan..:)

    BalasPadam
  7. kak hazanis pun cntik jg...^__^

    BalasPadam
  8. minat both of u cantik =)

    Countdown to Ramadhan...
    :)

    Salam sayang,
    Al- Quran Digital Edisi 2012

    ..................................................................
    Quran Digital ini mempunyai keistimewaan tersendiri apabila dibekalkan dengan sebatang pen yang boleh membaca ayat per ayat dan surah per surah. Sentuh saja mata pen pada mana-mana Ayat atau Surah, pen ini akan mengeluarkan bacaan mengikut Qari mana yang kita pilih. Tidak tahu atau kurang faham membaca Al-Quran bukanlah lagi boleh dijadikan alasan untuk kita malas membaca dan mempelajarinya, kerana kita boleh mempelajarinya dari bacaan yang dibaca oleh Qari-qari yang dipilih. Al-Quran ini lengkap 114 surah/30 juz dan telah mempunyai kelulusan KDN dan Hologram dari Kementerian Dalam Negeri.

    Hubungi saya Fatin 013 3347923 untuk mendapatkan harga istimewa. Jaminan setahun dan penghantaran percuma.

    http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/2012/07/al-quran-digital-2012.html

    BalasPadam
  9. mek cah pun comey gak cam Fl tawww :)

    BalasPadam
  10. nuru pon bru bt entry psl die ehehehhe

    BalasPadam
  11. yup...praktikal sama in the same hospital...:) xde la jmpa hari2...she's my junior di bawah program yang sama...masa dari indon lgi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. untungnya~~ kirim slm kat dia ye? wajib tau.. =)

      Padam
  12. Alah anis tak lama lagi pun gitu. Lonie pun comel, muka cute. hehe.

    BalasPadam
  13. @man luqman cool boy
    wow junior, bukan ke fatin tu umur 23..:)

    BalasPadam
  14. mek cah puunn comel jugak ^^

    BalasPadam
  15. awak pun apa kurangnya?? cantik juga.. saya rasa lagi cantik daripada FL.. dan saya pun salah seorang peminat awak.. :)

    BalasPadam
  16. akak baca juga,blog fatin liyana tu..orgnya mmg comel..
    anis pun comel gak akak tgk,dah nak mcm fatin pun ada

    BalasPadam
  17. aa...teringin nak jumpe fl=)

    BalasPadam
  18. Fatin forever <3 hanisss pun cantiklah..

    BalasPadam
  19. muka u and fatin lyana mcm iras la :)

    BalasPadam
  20. yup2...umur 23..same with me...sy lompat..eheh tua skit la dri dia..:)nk num fon dia ke.eheh

    BalasPadam
  21. fatin liyana..kau sungguh mempesonakan..dapat bini cntik camni bhagie nye idup..kekeke

    BalasPadam
  22. you pun cntik.. we all gojes ok.. **gedik haha..

    BalasPadam
  23. suka juga FL ;D teringin jumpe. padahal duduk satu bandar je ;p tu pun tak terjumpa2 lagi

    BalasPadam
  24. Wah.. Selalu jugak baca blog dia. ikut perkembangan dia skali.

    ~selamat menjalani ibadah puasa :)

    BalasPadam
  25. Fatin mmg cntik , tuan blog ni juga cantikk .. :)

    BalasPadam
  26. sini punya tuantanah pun cantik juga....

    BalasPadam
  27. wow,cantiknya akak ni.untung lar sper dapat akak.wish u good luck 4 da everything,bye..

    BalasPadam
  28. Mek Cah pun ada iras2 FL jugak :D

    BalasPadam
  29. KAK BUI PUN SUKA BACA BLOG DIA..CANTIK+BIJAK..^_^

    BalasPadam
  30. Fatin Lyana ni memang comel sebab tu lah ramai pengikutnya..untung siapa yg jd bakal suaminya..sweet sgt2..

    BalasPadam
  31. Fatin Lyana memang comel

    BalasPadam
  32. fatin memang comel..

    BalasPadam
  33. betul2...Fatin Liyana sememangnya comel...manis jer dipandang^_^

    BalasPadam
  34. ohh..dah pandai cilok-cilok ye..

    BalasPadam
  35. syg..hee..luv u bebeh,haha

    BalasPadam
  36. pun suka kat FL ni..comel :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. suka dengan penampilannya yang lembut...

    BalasPadam
  38. fatin liayan memang comel sekali. hazanis pun comel juga. hehe

    BalasPadam
  39. hoho meme comel.. amber y handle die exam aritu...hoho..

    BalasPadam
  40. Hmm.... Biase je

    BalasPadam
  41. Serius... Kat luar xdela wow pun

    BalasPadam
  42. http://anaalthafunnisamisshieda.blogspot.com/

    wah. nice blog awk. jemput singgah blog saye. :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...