Cek Nuffnang ke-3

Alhamdulillah syukur cek dari Nuffnang dah selamat sampai dan duit pun dah habis. Yang ni tau "Cashout Nuffnang ke-3" Lolzz angka yang sedikit membuatkan ku rakus untuk shopping. entah ke mana duit ku melayang tetapi tetap bersyukur dapat la beli barang untuk kecantikan diri. Sabor jelah. tapi tak pe, sebab dah cash out lagi satu earning yang Earning Blogbuster Oral B supernova 3, mood menunggu jelar. yang ni mek cah janji nak simpan okay! tak pun modal untuk travel. krik-krik. azam beli perabot kita ketepikan. muehehe



Yang lain jangan putus asa, kuatkan semangat dalam dunia blogging. Yang penting tunjukkan kesetiaan bersama Nuffnang. Pasti dapat imbuhannya. Terima kasih Nuffnang.:)

Kisah menarik tentang Nuffnang :

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. tahniah kak hazanis :)
    rezeki tu hehe btw cantik blog akak hehe :)

    BalasPadam
  2. Tudiaaa, dah 3 kali cashout. Ena baru sekali je cashout. Sedih!!! Apapun tahniah kak. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali cashout tu terus banyak kan.:P

      Padam
  3. Assalammualaikum...

    tahniah dapat cek daripada nuffnang.. moga byk dapat cek lagi lepas nie..

    mselim3

    BalasPadam
  4. tahniah kak.. saya harap rezeki saya murah macam akak.. :)

    BalasPadam
  5. buleh belanjo seoul garden pulop terr.. hehehehe

    BalasPadam
  6. hebat awak! alhamdulillah...bertambah rezeki awak

    BalasPadam
  7. auwwwwwwwwwwwwwww,sedak la ore ter :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. aumm sedak ore join event lagi terrr.:P

      Padam
  8. hazanis jom..belanje hehee ^_^

    BalasPadam
  9. wahh , bestnyee , kita masih menunggu lagi tabung penuh *krik krik* :'(

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    BalasPadam
  11. salam singgah dari kasutmerahmama... perkataan pertama wahhh cantik dan kemasnya blog nih... :)

    BalasPadam
  12. apa?? nak belanja sate?? hahaha

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...