Cashout Nuffnang ke-3

Alhamdulillah. :)


Dah selamat tertekan butang cashout maka earning sekarang sedang kosong dan mengharapkan "BE Nuffnang ke-21 : DiGi - Project Red" , "BE Nuffnang ke-22 : Ford Fiesta Phase 2" dan "BE Nuffnang ke-23 : Inti 2014 cycle 2 degree" yang sedang berjalan. hopefully lama la BE/CPUV yang ni menari-nari di sini. Mihmih


sehari selepas mek cah pulang dari Kuala Lumpur, terdetik nak buka akaun Nuffnang. Masa tu duit simpanan dah kering sebab buat modal untuk business "Hazanis Fashion" dan kos sepanjang di Kuala Lumpur. Lagipun baru je pulang bercuti dari Bali. kisahnya?? ["Bali : Day 1" dan "Bali : Day 2"], banyak duit yang terguna.Tapi Alhamdulillah,  Allah datang memberi rezeki di saat yang tepat. syukur sangat, dapat lah buat modal untuk persiapan raya nanti. hehe dan duit raya untuk anak buah sekali. 

Now, faktor cepatnya earning Nuffnang bertambah dan beranak pinak ialah dengan join "Blogbuster campaign : Astro buzz" dan "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic". serius memang mek cah tak menyesal buat video pendek macam ni kerana jumlah pendapatan daripada video macam ni boleh mencecah ratusan ringgit. so kalau korang dapat blogbuster dari pihak Nuffnang cuba je buat. Hikss insyaallah tak akan menyesal punya.


Okay dah!, mood tunggu cek Nuffnang sampai, semoga proses penyediaan cek pun cepat . sabar menanti! merindui "Cashout pertama nuffnang" dan "Cashout Nuffnang RM1272.67". kalau lah dapat macam ni lagi, dapat la melancong lagi. terima kasih Nuffnang.

Happy blogging.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. salam. waaa..seronoknya dapat cashout bebanyak :)

    BalasPadam
  2. Mek cah any tips tuk kasi up incme nuffnang..xpndai la mende2 camni ayu pnyer lps wat bli gula2 jer hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. mek cah xde tips sgt tp skrg susah jugak nk dpt BE kan. paling penting kna page view tu tinggi sikit kot. hum mek cah pn xtahu. atas rezeki kalih.:)

      Padam
  3. yg unpaid tu bakpo g bold nye ? nak tengok gok berapa . mesti lg byk drp cek yg ke-2 tu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalu rm600 aci dop hafiz hafizol?aiyyaakkk cukup la kot wat raya. heee

      Padam
  4. Balasan
    1. xboleh lawan blogger otai lg sis.:)

      Padam
  5. banyaknya.. bilalah nak dapat macam ni punya banyak

    BalasPadam
  6. murah rezeki cik adik manis ni ya...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, semoga blogger lain dpt meengumpul earning nuffnang jugak sis.:)

      Padam
  7. Tu dia... dahsyatnye dia... Alhamdulillah... semoga bertambah lagi lepas ni...

    BalasPadam
  8. wahhh tahniah.. singgah tambah kenalan.. jemput ke blog juga ye :)

    BalasPadam
  9. wow! hasil penat lelah mem'blog'! Congrats!

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah rezeki, mesti dah clear cek, tahniah

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...