Review Produk Citra Mulia Kosmetik

Assalamulaikum Cinta. 

Review Produk Citra Mulia Kosmetik | Semua wanita pentingkan kecantikan diri dari segi dalaman mahupun luaran.Boleh dikatakan semua wanita kalah kalau bercerita tentang produk kecantikan, yelar kan semua gadis-gadis diluar sana nak cantik kulit gebu gebas, kulit muka licin motek, flawless, glowing dan banyak lagi. Haishhh nak semuanya tu kena la berusaha kan.Yang penting tak semua produk kecantikan serasi dengan kulit wajah kita jadi untuk mendapatkan kulit muka yang berseri-seri harus lah berani mencuba kan. Tak cuba tak tahu, kalau dah cuba terus jatuh cinta. Chewah! Lebih menarik produk Citra Mulia Kosmetik berasal dari Indonesia tau, tetapi dah ada syarikat sendiri di Kuala Lumpur. Kebiasaanya produk dari Indonesi semuanya bagus patut la selebriti Indonesia kulit gebu gebas, putih!! Jangan kuatir dengan produk Citra Mulia Kosmetik kerana sememangnya ada kelulusan KMM dan mempunyai pelbagai jenis produk. Bila tengok semua terus rasa nak cuba lah! 


Produk kali ini Mek Cah jatuh hati dengan set produk kecantikan dari Citra Mulia kosmetik. Tengok packaging pun terus jatuh hati mewah gituh! Lagi satu harganya pula berpatutan dan sangat serasi dengan kulit muka MC sekarang. 

Antara produk dari Citra Mulia Kosmetik ialah Milano Ashley, The Face dan Dr Herbal. Yeszaaaaaa, semuanya Nampak menggoda hatiku yang rapuh!. Hakikatnya tak semua produk kecantikan serasi dengan kulit muka kita namun kalau dah jumpa yang betul sesuai dengan kulit muka memang bertuah la oiiiii. Mihmih dapat la kulit muka yang di idamkan. 



MILANO ASHLEY GREEN TEA & MILANO ASHLEY ROSE TEA (500 ml) – RM18.50 
[Hand and Body Mooisturiser] 


Kelebihan MILANO ASHLEY GREEN TEA & MILANO ASHLEY ROSE TEA :- 
  • Memastikan kulit anda kekal lembap sepanjang hari. 
  • Menjadikan kulit anda berseri secara semulajadi. 
  • Mengandungi banyak protein, mineral, dan vitamin yang menjadikan kulit anda berseri. 
Komen:- 
  • Harga berpatutan serta menjimatkan 
  • Kulit badan lembap dan lebih cerah 
  • Bau sangat wangi 
DR. HERBAL – RM99.90 
[Whitening AB Cream] 

Kelebihan :- 
  • Mencerahkan dan memutihkan wajah. 
  • Wajah kusam, gelap dan kekuningan kembali menjadi putih bersinar. 
  • Menghilangkan flek-flek, jerawat dan noda hitam 
  • Menghilangkan tompok yang disebabkan oleh sinaran uv 
  • Menjaga keanjalan kulit wajah 
  • Mengatasi liang besar dan bekas jerawat sehingga wajah kembali menjadi mulus dan halus 
  • Menghilangkan kedutan pada wajah. 
  • Menghaluskan dan memberi kelembapan semula jadi bagi wajah. 
Cara penggunaan :- 
  • Bersihkan wajah terlebih dahulu 
  • Sapukan THE FACE GEL SERUM. 
  • Ambil Krim secukupnya 
  • Sapukan krim A untuk pagi dan krim B untuk malam 
Komen :- 
  • Yakin dengan packaging yang menggoda 
  • Mula-mula pakai rasa soft dan wangi 
  • Bekas sangat cute senang dibawa kemana-mana 
  • Menjimatkan 
  • Bau herba yang mempunyai fungi tertentu 
  • Yakin dengan produk yang mempunyai kelulusan dari KKM 

THE FACE – SUPREME WHITENING NIGHT GEL SERUM (50ml) 
THE FACE – SUPREME WHITENING DAY GEL SERUM (50ml) 
RM55.00 

Kelebihan Night gel serum & Day Gel Serum:- 
  • Mengurangkan bekas-bekas jerawat 
  • Memutihkan kulit wajah 
  • Menghilangkan flek hitam 
  • Mencerahkan warna kulit 
  • Meratakan warna kulit 
  • Mengecilkan liang wajah 
  • Menghaluskan dan mengenyalkan kulit 
Cara penggunaan :- 
  • Bersihkan muka anda. 
  • Sapukan sedikit serum dan leburkan dalam tapak anda 
  • Menyampaikan lapisan nipis serum cair di bahagian muka anda dan tekan, urut sehingga diserap sepenuhnya. 
  • Gunakan setiap hari waktu pagi dan malam, dan akan mendapat kesannya selapas penggunaan 7 hari. 
Komen :- 
  • Kulit muka jadi lembut 
  • Cerah sekata 
  • Tak melekit dan mudah meresap walaupun dalam bentuk gel 
  • Packing Nampak sangat mewah dan exclusive 

Tutorial memakai produk dari Citra Mulia Kosmetik. Maafkan dengan tutorial yang chubby sangat T.T 

Dah jatuh hati dengan produk ini? Boleh la mebuat pertanyaan atau order di :- 

Harap kulit wajah semakin berseri-seri dihari bahagia nanti. Lalala 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

8 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...