Cek Nuffnang Dah Sampai

Assalamualaikum .

Alhamdulillah. cek nuffnang dah sampai walaupun dah lama cashout. Masa tu di entri "Cashout pertama nuffnang". rupanya ada masalah ic untuk di proses, so sekarang dah settle dan cek dah ada kat tangan. Walaupun tak banyak tapi tetap bersyukur kerana rezeki Allah ada je dimana-mana disaat hambanya memerlukan. terima kasih Ya Allah, terima kasih juga buat pihak nuffnang dan advertiser. Buat blogger yang singgah dan klik iklan nuffnang terima kasih deh! Sayang korang!


Terima kasih buat BE/CPUV semua!


Jemput singgah entri ini untuk "Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang". Ingat nak beli handbag yang ada jenama sikit, buat sebagai aset dan hasil titik peluh berblog. Oh aci tak?:P

Thanks for reading.

Nota kecil : Mood menunggu next BE dan Jangan lupa menyertai kontest yang kali ke-2 dianjurkan oleh mek cah. kontest simple je. hikss terjah sini tau "Contest super duper simple! LIKE, COMMENT & WIN! ".
............................................................................................................

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!♥






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. Aci aci. belila dear, buat kenangan first time dpt duit nuffnang =)

    BalasPadam
  2. ALHAMDULILLAH :) ble nok mri unisza ? heee

    BalasPadam
  3. tahniah hazanis..

    nama betul awk rupanya Hanisah...hihi

    BalasPadam
  4. wahhh tahniah awop,gunakan duit itu dengan sebaiknya :)

    BalasPadam
  5. Nice...congrats hazanis! beli je handbag tu, ayu sokong penuh hehehe :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. woahhh!!
    untonglaaaa orang ada nuffnang!
    buleh belanja yuyu lettew kan?? :D

    BalasPadam
  7. teringin nak dapat cek dr nuffnang jugak...

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah syukur kepada Allah :) moga2 AA pun dapat mcm ni Aamin.. ;)

    BalasPadam
  9. Tahniah. Mesti banyak nie sampai rahsiakan jumlahnya tu..

    BalasPadam
  10. tahniah sayang!!!! kita punya pun mesti odw kan!

    BalasPadam
  11. Nanti dah otai main adsense pulak..
    lagi berbaloi..hehe
    apapun tahniahh

    BalasPadam
  12. wahh..dah tererrrr dah hazanis ye.. :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...