Cashout nuffnang RM1272.67

Assalamualaikum cinta. 


opss lama menghilang. hikss Alhamdulillah gembira dengan rezeki yang Allah bagi kepadaku. okay menangis tengok earning untuk benda ini "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic". syukur, terima kasih "AWAK" kerana banyak membantu dan memberi sokongan selama ini. kalau lah awak baca entri ini . :'(


Okay, dah cashout "RM1272.67" so mood menunggu cek diterima. so kepada kawan-kawan jangan putus asa untuk terus berkarya kerana rezeki blog masih terbuka luas bagi yang berusaha. janji jangan mudah putus asa. jangan lupa dapatkan tips ini macam mana nak dapat BE/CPUV dari nuffnang. "Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang". okay event ini banyak menaikkan earning nuffanang "Majlis pelancaran Innershine camu-camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan"

Kenangan "Cashout pertama nuffnang" masih kekal diingatan. rezeki tersebut disimpan buat masa depan walaupun sedikit. namun ianya tetap rezeki kan?? selamat maju jaya untuk kawan-kawan yang lain. masih memasang angan-angan untuk gunakan "RM1272.67" untuk pergi bercuti bersama kesayangan. ohsem tak? grrrrr

Thanks for reading. xoxo. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

50 ulasan:

  1. mcm mane nk gune nuffnang ye?
    btw, tahniah..=)
    jemput singgah blog sy : http://saljiahcraft.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. nuffnang just daftar n letak banner iklan di blog je.:)

      Padam
    2. baru tahu..huhu
      tq..=)
      mesti susah kan..huhu

      Padam
  2. Wah banyaknya kak. Seribu tu, solehah pn xpnh dpt sebanyak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala ni pun simpan dah lama awak. bukan senang nk kumpul ni.:(

      Padam
  3. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,banyaknya!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. TAKPO EH,HIHI.....BELANJOOOOO,HAHA

      Padam
  4. banyaknya....dah boleh pi makan angin nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. cukup untuk byr p1 selama setahun.:)

      Padam
  5. Wah, banyak nyaaaaa ! Mieya nak cecah sampai ke angka itu pon makan masa dua -tiga tahun tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni kumpul yg iklan blogbuster hari tu. :)

      Padam
  6. awesome!!! takyah jadi librarian pom masyuk..hehe..moga dilimpahkan lagi rezeki kita.amin..

    BalasPadam
  7. lama giler x buka nuffnang sampai password pon dh lupa haha, btw nice blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu hampir putus harapan dgn nuffnang. tp sekarng setia dah.:)

      Padam
  8. waaaa... banyak tu.. tahniah2 :)

    BalasPadam
  9. wowww...banyak tu..kayaaaa...tahniah..:)

    BalasPadam
  10. bestnya kamu! nuffnang sy masih sikit lg nk cash out ^_^

    BalasPadam
  11. wah beznye
    tahniah sis hazanis
    blh beli gajet idaman..alhamdulillah

    BalasPadam
  12. Wooww byk jgk..apalagi mekcah hliday krabi ok doh ni..

    BalasPadam
  13. wah bestnya dpt cashout, bnyak pulak tu, jeles la ..:)

    BalasPadam
  14. Wahhh tahniah :)
    Banyak tu.
    Bolehlah belanja kita ye kak ? :p

    BalasPadam
  15. tahniahhh!! bnyk giler kumpoll! alhamdulillah sis :)

    BalasPadam
  16. tahniah Mek Cah. banyak tu. boleh pergi honeymood pasnie hahaha

    BalasPadam
  17. bestnyeee..nuff kite baru rm9.51..haha

    BalasPadam
  18. owh.. bestnye.. untung la hazanis

    BalasPadam
  19. woahhhhhhhhhhh!
    banyak laa simpanan diaaaa... heheehe

    BalasPadam
  20. Tahniah kakak comel. you deserve it. memey layak sangat. Hiks, bolehlah belanja kita nanti? ;p

    BalasPadam
  21. giler berani tunjuk earning hehe... keep it up, update selalu agar dapat kaching lagi.. ;)

    BalasPadam
  22. tahnniahhh !!! ya allah, seronok tengok awak dapat duit sebanyak tu !

    BalasPadam
  23. buat naffnag kena bayar tak sis hazanis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat nuffnang xperlu byr pun. daftar free.:)

      Padam
  24. buat naffnag kena bayar tak sis

    BalasPadam
  25. waah . ohsem gile . leyla x reti la nak dpt bnyk2 cm tu . boleh pakai gi jalan2 kott .

    BalasPadam
  26. Ya Allah... banyaknya la, tahniah! kalau saya nak sampai byk ni kena kumpul setahun la kot..

    BalasPadam
  27. waaaaaaaaa.. banyaknye earning hazaniz... meriahh

    jom join GA teman, mana tau rezeki menang top refferal.. vitamin shaklee or ostemetrix shaklee.. jubah or tasbih n macam2 lagi.. jomm

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. usih byknyee ye, follow blog hazanis...nnt follow sy jgk ye :)

    BalasPadam
  29. tahniah. banyaknya dapat. leh bagi tips.

    BalasPadam
  30. Woah, banyak nya dia dapat. Murah betul rezeki u.

    BalasPadam
  31. wah! that's a lot! I hope I can be like you one day. XD

    Please visit my blog: http://livetoeatandtravelaround.blogspot.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...