Earning Blogbuster Oral B Supernova 3

Earning Blogbuster Campaigns - Alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog, dah berhabuk dah pun keyboard ni. Namun terima kasih kepada pelawat yang berkunjung ke blog ini. salah satu entri yang paling popular sekarang ialah "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014" . Memandangkan Blogbuster Campaigns Oral B Supernova 3 berjalan selama 10 hari, maka jumlah earning bergantung kepada mereka yang melihat video yang mek cah buat. 

RM XXX.50
sebelum ni mek cah dah cerita mengenai "Blogbuster Oral B Supernova 3". so kat sini bergantung kapada pihak nuffnang untuk aprroved atau tidak kita punya video yang submit. Alhamdulillah yang mek cah punya lulus dan banyak kali jugak pihak nuffnang menghubungi mek cah melalui email supaya buat balik video kerana tidak mematuhi syarat yang di tetapkan, demi kesian sebab tu diorang email supaya edit balik video tu. kihkih


"Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" merupakan Blogbuster Campaigns yang pertama mek cah join. so yang "Blogbuster Oral B Supernova 3" adalah kali ke-2, namun Alhamdulillah earning kali ini 2x ganda dari Blogbuster Campaigns yang pertama. Nak menangis tau!! terharu sangat. terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana sudi memberi peluang kepada blog ini turut serta dalam Blogbuster Oral B Supernova 3 . Okay! boleh buat bayar bil P1 untuk 8 bulan. Syukur Alhamdulillah. 

So kepada mereka yang dapat je invitation untuk sebarang Blogbuster Campaigns melalui email maka sudikanlah diri korang untuk turut serta, janan lupa check SPAM tau!! lagipun memang tak susah tetapi hasilnya tersangat lah puas hati. okay papai, selamat berblogging sayang!. :)



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. boleh byr p1 8 bulan ? mesti dpt around rm800.00 kan ? haha..

    tahniah sis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu tambah sikit lagi dik. :P btw tq. hehe

      Padam
  2. tahniah mek cah
    beznye masyuk
    bling2...blh cover bil internet

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sis atas sokongan n sudi singgh ke blog ini.:)

      Padam
  3. Alhamdulillah kak.. tahniah!!! heheheheh

    BalasPadam
  4. Tak sempat nak tengok video tuh..alaaa share lah..nak jg tgk..hee

    BalasPadam
  5. hari tu pernah ada dapat blogbuster satu..tapi tak tau and tak perasan pun... sedih..dah tamat dateline. lol. tahniah ekk.. banyak nampaknye tu. rezeki nak raye.. =D

    BalasPadam
  6. ﺇِﻧَّﺎ ﻟِﻠّﻪِ ﻭَﺇِﻧَّـﺎ ﺇِﻟَﻴْﻪِ ﺭَﺍﺟِﻌﻮﻥ7 Jun 2014 11:25 PTG

    huhu

    BalasPadam
  7. Bik P1 tu ape, Hazanis?
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
  8. tak kreatif..sebab tu tak buat video tu.
    bila dgr mek chah dpt rm800 lebih jeles plk..haha
    kalo dpt lg nk try buat la.

    BalasPadam
  9. Wow, 10hr hampir 1K mmg terbaik la.....;-)

    BalasPadam
  10. uhukkk kite dpt jugok kempen tu tapi takdok keyakinan nok buat video...huwaaa rugi3!

    BalasPadam
  11. Very nice.
    http://www.urdukeeper.com/good-morning-sms

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...