Follower ke-4444

Assalamualaikum cinta.

Angka yang boleh dikatakan cantik, walaupun jumlahnya tidaklah terlalu besar berbanding dengan senior blogger yang lain. Syukur Alhamdulillah kerana sepanjang 3 tahun 10 bulan membela blog Love is Cinta akhirnya membuahkan hasil dengan hadirnya follower yang sudi singgah ke blog ini. tidak sangka blog ini masih wujud walaupun pelbagai dugaan yang terpaksa mek cah tempuhi. Pernah sekali terlintas untuk tutup je blog ini tetapi memikirnya kasih dan sayang akan korang semua maka sebab itu lah sampai sekarang blog ini masih boleh di singgahi. Lagipun Love is Cinta banyak berjaya kepada mek cah dan menjadi sumber pendapat sampingan untuk "Hazanis Fashion". Lagipun rasa sayang kepada Nuffnang semakin bertambah. krikk buktinya?? disini "Buat duit dengan Nuffnang".


Dari mula wujud blog ini gigih tau design blog sendiri, dan yang terakhir disebabkan malas upah je orang design dan cantikkan blog ni haaa "Blog berwajah baru dari NabilaMedan", sangat puas hati!! thanks blogger Nabila medan. Klik laju-laju tau untuk membuat tempahan blog. 


Saat ini baru perasaan akaun Google+ juga merupakan faktor mereka yang singgah ke blog ini. Mihmih masih baru dan masih dalam pembelajaran cara untuk menggunakan dan fungsinya. hehe Dengan angka 4444 untuk follower blog, ku ucap syukur alhamdulillah. terima kasih Hakita Shiara menjadi follower yang ke-4444, singah blog beliau "http://hakitablog.blogspot.com/" tau!. Terima kasih juga kepada follower yang lain kerana sudi singgah ke blog ini dan sudi meninggalkan komen di ruangan komen blog ini. setiap komen yang diberikan merupakan kata-kata semangat untuk terus rajinkan diri update blog. Lolzz


Khas buat Hakita Shiara : sekiranya terbaca entri ini boleh hubungi mek cah dengan segera sebab sekarang tengah baik hati nak bagi tudung satin percuma, walaupun benda kecil sahaja tetapi di harap dengan pemberian tidak seberapa ini dapat memberi kenangan kepada awak dalam dunia blogging. Hubungi saya di sini tau facebook "hazanis blogspot" @ "Hazanis Fashion" @ "Love is cinta dot blogspot".

singgah blog Hakita Shiara!
Salam sayang, salam rindu dari sahabatmu Mek Cah!




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. Oh, i saw my prof pic there! Haha. Btw, congrats mek cah for the 4444 followers :) Hope you keep blogging good things for others.

    BalasPadam
  2. Alahai...kenapalah saya awal sikit. Followers yg ke 4441. Huhuhu...

    BalasPadam
  3. terbaik angka tu...bertuah kepada follower 4444....dpt juga habuan daripada tuan blog ini...hehe

    Entri terkini MINDAKABUR : Menambah 'Text Formatting Tools' Pada Kotak Post Google+

    BalasPadam
  4. Tahniah, mek cah..Suka baca blog awak... :)

    BalasPadam
  5. Tahniah, mek cah.. saya suka baca blog awak..attractive

    BalasPadam
  6. waaa..
    ini kalau 4444 on9 satu hari mmg rezeki nie :)
    tahniah .

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kan. macam cntikkk jerk..ekeke

      Padam
  7. Blog cantik, tuannya pun cantik. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jawapannya nurfarhana lagi cantik.:)

      Padam
  8. Tahniah !! Nak follower rmai jugak. Tapi tatw naj buat mcm mne dh. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. awak punya follower dah ramai lah.:P

      Padam
  9. wahhhh,,, 36juta views kat google+ kot,, perghhhhh.. tahniah!!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. muja, nis baru perasan blh tgk view tu .addesss

      Padam
  10. saya singgah disini ... hikss ..4444 ..owwwaawww..

    BalasPadam
  11. tahniah hazanis.. keep it up..

    BalasPadam
  12. ramai peminat awak! sbb awat sgt comel!

    BalasPadam
  13. 4444 wahhh manyak ongg ni dik hehee :p

    BalasPadam
  14. Tahniah hazanis...berkat semangat dan kekuatan awk la blog ni mnjdi viral...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...