Cashout pertama nuffnang

Assalamulaikum cinta.♥
Permulaan tahun baru yang baik bagi blog ini. semangat untuk ber blog semakin bertambah namun sedikit terkilan kerana dekat "dashboard" jarang nak keluar semua blog yang dah follow. so memang tak boleh nak mengikuti perkembangan sahabat blog melainkan mek cah blogwalking ke blog mereka yang ada bloglist. Ayat pasrah. T.T
 


Tapi jangan sedih-sedih sebab ada berita gembira yang nak dikongsi. Opss mek cah dah cashout earning nuffnang kali pertama. terasa berdebar-debar nak terima cek tu. Lolzz terima kasih nuffnang dengan BE/CPUV yang diberi "BE/CPUV dari Nuffnang ke-1 : DiGi Samsung Galaxy Note". terima kasih kepada followers dan pengunjung yang terklik iklan nuffnang. terima kasih yer. Tanpa korang semua siapalah Love is cinta dimata korang semua. Ihikss

Nufnang, nuffnang, nuffnang!semoga BE/CPUV sentiasa berterusan dan semoga blogger lain juga dapat merasai pendapatan dari blog. walaupun tak banyak tapi sekadar boleh buat beli baju pun apa salahnya kan. itu pun sudah berbaloi.*lepas terima duit tu nak BENDA INI pulak, tamak betul*. muehehe. Terima kasih
nuffnang dan terima kasih juga buat pihak pengiklanan. Mood menunggu BE/CPUV yang seterusnya. :P

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

47 ulasan:

  1. wahhh...tahniahhh...msuk fulus :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. xfulus sgt tp nanti boleh wat beli peplum. hehe.:P

      Padam
  2. hehe sama2 la cashout duit la ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh2. nanti tolong tgk je erk. ehehe

      Padam
  3. bestnya dear, pasni boleh buat GA yep. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah memang lama nak buat cuma xthu nak bg hadiah apa.:)

      Padam
  4. akak , camna nak buat link kat atas tu yang HOT-II tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. senang jer. awk bat create new post tp jgn publish tau. lepas tu copy html dia. dan lepas tu cerate new gadget so paste kat situ la.:)

      Padam
  5. tahniah.... moge lpas ni lg gigih ber-blog....

    BalasPadam
  6. waaa bestnya..sy x pndaila sis mcmna nak bt nuffnang ni...=.=

    BalasPadam
  7. nampak macam 4-5 angka jeee. kehkehkeh

    BalasPadam
  8. Finally.
    hehe
    good for u dik
    kak lya jgk yg xcash out lg.
    tunggu dlu la. simpan bg beranak pnak dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe nis cashout sbb ada org cakap bila cashout mesti lg byk yg masuk. mesti sis punya byk kan.:)

      Padam
  9. meh sponser nia beli baju 1..haha..murah rezeki zanis..

    BalasPadam
  10. akak br 2 kali cashout. tp yg ni nak tunggu banyak sikitla. dulu asal cecah rm100 je laju je nak cashout haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung la kak, kita bru pertama kali. hehe tu pun sikit.:)

      Padam
  11. Balasan
    1. bulih la wat modal tubik nga awop nati. hehe.:)

      Padam
    2. cissss,ado plop modal...kalu awop cash out 11.12 dua bule g baghu bulih cek awopppppppppp....

      Padam
  12. Balasan
    1. isk xpun biasa2 jer. kalau masyuk dah tntu tunjuk angka yg dapat. huhu

      Padam
  13. salam kenal mek cah :) share rezeki skit boleh hihihihi :)

    BalasPadam
  14. Bakpe g hitamkan tu ? nak tgk jugok bape rm dia cash out ha3..


    BalasPadam
    Balasan
    1. xleh. keno rahsiakan. mugo sikit jah etep.:)

      Padam
  15. untung la nuffnang sayang ngn blog nie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. susah woo nak dapatkan BE ni. kena byk berkorban. hukss

      Padam
  16. wewittt! shopping sakan doh pahni mek cah =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. mek cah nop menabung doh phni. xsey doh boros.ekeke

      Padam
  17. Dulu tira pernah buat nuffnag tapi x taw nk guna cam ne,password pun dh lupa,emmmmm :-(

    BalasPadam
  18. Tahniah kepada yang pernah cashout dr hasil pendapatan online bsama nuffnang ni... Semoga semua akan terus sukses.. Sekadar memberi perangsang buat ahli blogger2 Malaysia.. Mungkin xramai yang tahu ada yang diantara kita menjana pendapatan USD100 sehari keatas dgn program affiliate ni kan.. Hurm.. kira otai blogger lah kalau bleh menjana USD 100 keatas sehari.. Tapi itu semua kena perlukan usaha dan cara yang betul..
    Alhamdulillah.. sy dah mencapai ketahap tu.. jgn terkejut.. Hasil pendapatan saya seminggu dah menyamai gaji guru2 yang ada kat Malaysia ni..
    Maaf sy xdpt bg link ke blog sy n siapa saya.. Cuma yang penting gunakan kelebihan internet ni sebaik mungkin.. Perangsang buat peminat yang mengikuti perkembangan Cik Hazazis kitew...

    Dari - Ambo blog walking blog Mek Chah..

    BalasPadam
  19. tahniah mek cah,de lebih jgn lupe saye,,hahaha

    BalasPadam
  20. wahhhh! masyukk! bestnye klu dpt mcm kak hazanis ni.huhu

    BalasPadam
  21. bestla dia ~~ hehe, dah keje kan? masyuk lagi...huhu

    BalasPadam
  22. wah masyukk..naK masuk bloglist hazanis boleh? hehe ayu dah masukkan blog hazanis..http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/ :)

    BalasPadam
  23. tahniah dh dpt cash.. erm sy? ntah bila lg bleh dpt.. sbbnya..jrg berblog..

    BalasPadam
  24. haz pn dh cashout last november. still tgh tunggu untk sampai ke rumh. =.='

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...