Cek Nuffnang ke-2

Assalamualaikum rindu.

Pertama sekali rindu sangat nak berblog seperti dulu. Dalam seminggu ada jugak entri baru, tapi sekarang macam dah tak sempat je nak buat semua tu. Owh ! sesungguhnya masa sekarang cepat jer berlalu. Rindu boh !


Alhamdulillah, alhamdulillah syukur berkat kerajinan dan kesabaran menulis blog selama ini membuahkan hasil. Sekurang-kurangnya ada juga income dari menulis blog. Kali terakhir cashout ialah "Cashout pertama nuffnang" dan "Cek Nuffnang dah sampai". Okay yang ni saja nak test services Nuffnang cepat ke tidak bila part dapat duit. hihi biar pun sedikit jumlahnya, janji RM50 keatas.


Ni yang ke-2, Cashout Nuffnang RM1272.67 dah hampir sebulan. 3 hari yang lepas baru dapat duit tu. So plan nak simpan untuk masa depan, dan ambil sedikit untuk shopping. Aci dop?


Kepada yang masih baru dan masih pening-pening lagi dengan Nuffnang boleh lihat entri ini “Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang” atau ke page INI. Dalam tu semua ada banyak info tentang Nuffnag. BE/CPUV ynag diperoleh selama ini mampu menaikkan jumlah earning selain menjadi “Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic’. Lozz

Okay terima kasih Nuffnang, masih mengharap untuk BE/CPUV yang seterusnya. Campaign blogbuster pun ku masih mengharap. Hikss hidup Nuffnang! Macam comel jerk!. mihmih


Thanks Nuffnang.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

49 ulasan:

  1. perghh bnyaknya.. leh shopping..best best

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang xterlintas pun nak shopping. rasa nk g bercuti jerk.:)

      Padam
  2. Balasan
    1. hehe tq dear. tq sudi singgah ke blog ni.:)

      Padam
  3. wow...banyaknya....alhamdulillah..rezeki kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah. berkat awk juga singgah blog ni.:)

      Padam
  4. wowww..mantap earning..bahagi sikit hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. okay! awk punya mesti byk giler dr kita kan.:P

      Padam
  5. wahh..bestnyer..tahniah.. :)..mudah-mudahan lepas ni ade giliran sye.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah semua akan dpt nnti. sabar byk2 k.:)

      Padam
  6. seronoknyee... tahniah... ;)

    BalasPadam
  7. wah dh beribu . . .yana bru dua rtus lbiy

    BalasPadam
  8. wow banyaknya.... tahniah... seronoknya bershooping

    BalasPadam
    Balasan
    1. shopping xcukup ni. baik simpan je., hihi

      Padam
  9. Alhamdulilah..tahniah, moga murah rezeki selalu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah. semoga Allah juga permurahkan rezeki kita smua.:)

      Padam
  10. akk tgh menunggu juga ni..xsabar tunggu cek sampai.hehe

    BalasPadam
  11. Ribu-ribu earning dia.. hebat ah..

    BalasPadam
  12. wow... banyaknya.. tak sia-sia menaip kan. hehe.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. rezeki lain2. tp syida mesti lg byk kan.:)

      Padam
  14. Banyak gile.. Ak 2 tahun setengah ngan Nuffnang bru dpt kumpul 1K..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok la tu dr xdpt kumpul langsung kan..huhu

      Padam
  15. banyaknya nis!!! arrghhh,, jelez,, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah muja pun ada income dr lain kan.:P

      Padam
  16. Wow.. sejak pasang iklan nuffnang dekat blog.. tak pernah-pernah dapat earning.. bulan lepas nampak earning RM0.25 terus lompat bintang.. haha ^^

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...