Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013

Hye Love.

Sekarang lebih fokus untuk “Hazanis Fashion” berbanding blog Love is Cinta. Memandangkan keduanya mek cah sayang jadi haruslah jarang-jarang sekali berkongsi koleksi terbaru untuk dijual dari “Hazanis Fashion”. Kalau berkenan boleh la usha untuk raya yang bakal menjelang nanti. Alhamdulillah sambutan untuk Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-4 & Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2 menjadi top 10 search untuk blog ini. Mihmih. Terjah entri ini untuk koleksi tudung raya lak "Tudung raya 2013". :)

Perhatian sekali lagi untuk raya boleh la usha entri kat sini tau "Baju Raya 2013". Alah usha je bukan paksa beli. Dan lagi satu entri ini "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage” mampu dijadikan salah satu koleksi peribadi tau. Jangan bimbang sekiranya pembelian melebihi 2 helai keatas akan dapat diskaun. Lagi banyak anda beli lagi banyak diskaun yang anda akan dapat. Yang INI pun nak!. teheeeee. :)

So terjah fesyen terkini ini dulu. okay! Jom dapatkan produk Emilay untuk kulit sihat "Review: Emilay Whitening Softgel". Insyaallah memberi feedback yang positive okay. murah sahaja RM40 termasuk postage. :)


Promotion Price 1 set include postage : RM89
Fit XS-S Only

#sesuai digayakan di hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma. namun hanya sesuai untuk si kurus sahaja#

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM95 
Fit XS-l Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM87
Fit XS-M Only


SOLD OUT!




NEW!! Promotion Price 1 set include postage : RM80
[ADD RM2 FOR SABAH/SARAWAK]

New stock : Hazanis Fashion

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM83 
Fit XS-S Only
SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM87 
Fit XS-M Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM90 
Fit XS-M Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM90
Fit XS-M Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86
Fit XS-XL Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86 
Fit XS-XL Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86
Fit XS-XL Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM83 
Fit XS-S Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86 
Fit XS-L Only


SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM90 
Fit XS-XL Only
SOLD OUT!

#mereka yang bersaiz besar tidak perlu bimbang dengan saiz ini kerana ianya fit sehingga XL. sangat sesuai digayakan semasa bersantai. lagi comel bila memakai belt#


Promotion Price 1 set include postage : RM80 
Fit XS-L Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM80 
Fit XS-L Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM90
Fit XS-XL Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM87 
Fit XS-M Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86
Fit XS-L Only

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set include postage : RM80 
Fit XS-L Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM83
Fit XS-L Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM95 
Fit XS-M Only

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM86 
Fit XS-L Only

SOLD OUT


Promotion Price 1 set include postage : RM90 
Fit XS-L Only

SOLD OUT!

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 0108931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 
Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang. 

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


36 ulasan:

  1. cantik. tapi nmpk mcm sama je design. hehe

    BalasPadam
  2. cantiknyaaaaaaaaaaaaa.. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nanti nak belilah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hiksss. nanti kita bagi diskaun.;)

      Padam
  3. mesti masyukkk sangat mek cah kan..gud luck in all your undertaking dear.. :)

    BalasPadam
  4. wa. .menarik. .wrna utk skirt blh tkr2 x? hehe

    BalasPadam
  5. banyak design lebih kurang sama. Dan satu lagi..ada yang kedut. Ke memang kain dia macam tu. Tak leh gosok ke?

    BalasPadam
  6. cantik la dik..ada yg size besar sikit tak utk yg btudung labuh mcm sis.

    BalasPadam
  7. sume sweet2... baju muslimah skrg nih dh banyak pilihan... yg kecik molek mcm anis tuh senang la beli siap je

    BalasPadam
  8. fuiyoh banyaknye baju...rambang mata @.@

    BalasPadam
  9. hai hanis...awak tersenarai eheh

    Senarai Blogger Malaysia Yang Cantik 2013
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/senarai-blogger-malaysia-yang-cantik.html

    BalasPadam
  10. cantik mek cah..:D
    nk beli tp duit elaun x msuk lagi..ahahhaa

    BalasPadam
  11. Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    BalasPadam
  12. nice!!
    cecantik semuanya :)
    bekenan jugak..nti wassup ea

    nasihat cinta dr sy :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/nasihat1-bf-panas-baran.html

    mana2 xreport lagi fan group tu report ea. makin belambak plak gambar prempuan dlm tu yg xsenonoh diorg curi =.=

    BalasPadam
  13. cantiknya semua baju tu!! tapi kita preggy, tak tau la bole pakai ke tak.huhu

    BalasPadam
  14. material tuk peplum ney mostly cotton ker?

    BalasPadam
  15. Salam, nak tanya jenis kain2 ape ek? Free postages ker? Kalu beli lebih daripada 2 helai, diskaun kira macam mana yer?

    BalasPadam
  16. Salam, nak tanya jenis kain2 ape ek? Free postages ker? Kalu beli lebih daripada 2 helai, diskaun kira macam mana yer?

    BalasPadam
  17. 1 set tu maknanya sekali dengan tudung ker ??

    BalasPadam
  18. dear, x nak restock kew 1st design tu, huhu cantikla, price pun affordable

    BalasPadam
  19. Not bad. Mesti ramai yang nak beli nanti.

    BalasPadam
  20. cantik, tapi ada ukurannya ngak

    BalasPadam
  21. semuanya sudah sold out ke?x ada stock baru?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dlm gmbr ni semua dah sold out. stock baru mmg ada. biasya updte di page hazanis fashion. kat blog jarang2 update.:)

      https://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
  22. pehh..banyak betul sold out. berapa kali shoot nih. hoho

    BalasPadam
  23. salam sis.. bju kurung C029 xde stock baru dah kew??

    BalasPadam
  24. Salm.cantik la tudung hijau tu

    BalasPadam
  25. BEST NYE CANTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...