Baju raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 #2

Raya dah habis?? tapi tak pe Raya Aidiladha masih ada. jom ushar koleksi terbaru dari "Hazanis Fashion". Alhamdulillah Baju kurung peplum dari MinimaLace menjadi top post dengan mencatat view "144078" . Masa nak raya hari tu banyak jugak la dapat mesej dari peminat Minimalace, ramai yang menyangka koleksi tu kepunyaaan hazanis fashion. maaf yer hazanis cuma mempromosikan. 



entri ini "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage” mampu dijadikan salah satu koleksi peribadi tau. Jangan bimbang sekiranya pembelian melebihi 2 helai keatas akan dapat diskaun. Lagi banyak anda beli lagi banyak diskaun yang anda akan dapat. Baju Raya dan Fesyen Muslimah , alhamdulillah habis terjual. love benda INI



So terjah fesyen terkini ini dulu.

promotion Price 1 set include postage : RM79
Fit XS-M Only
Maximum tinggi 157cm
Design yang unik, tapi cantik!

promotion Price : RM79
Fit XS-M Only
Maximum tinggi 157cm

#sesuai digayakan di hari Raya Aidiladha yang bakal menjelma. namun hanya sesuai untuk si kurus sahaja#

promotion Price : RM85

Fit XS-M Only
Maximum tinggi 160cm


promotion Price include postage : RM85
Fit XS-S Only
Maximum tinggi 160cm

promotion Price 1 set include postage : RM82
Fit XS-M Only

promotion Price 1 set include postage : RM82
Fit XS-M Only


promotion Price 1 set include postage : RM82
Fit XS-M Only

promotion Price 1 set include postage : RM79
Fit XS-S Only

promotion Price skirt stripey include postage : RM49
FREE SIZE

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 0108931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

32 ulasan:

  1. Wah! Cantik2nya Hanis! Love sangat2..! Harga pun berpatutan.. Sebelum raya haji ni nanti harus rembat barang selai dua.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe beli lebih dr 1 dapat diskaun. hikss nnti jgn lupa order eh.:)

      Padam
  2. semua cantik...
    malangnya saya plussize....
    hrmmm

    BalasPadam
  3. cantiknyaaa jubah ! i loikkkeee :P Jubah cotton xde jual kerrr ? Ainil suka jubah cotton , klw ada nnti inform k ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kod MDB dari cotton. best pakai.:)

      Padam
  4. fuhh..dalam gambar nampak tinggi. ke memang tinggi nih?

    BalasPadam
  5. Cantik2..tp knp fix size smp M je...L xde ke? Huhuhu...pastu tgi akak 163cm la

    BalasPadam
  6. ee cantik2 laa.. cantik lg sepemakai. hihi btw lawa blog! lme x sggh sni. hee ^^

    BalasPadam
  7. huu tinggi x lepas, senteng :(

    BalasPadam
  8. menarik semuanya tu.. wah..

    BalasPadam
  9. dtg window shopping je ni

    BalasPadam
  10. Mcm nak beli ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥
      SMS/WHATSAPP : 0108931044
      Facebook: Hazanis Blogspot
      page: Love is cinta dot blogspot
      email: hazanis88@gmail.com


      :)

      Padam
    2. JBH601 ade warna hijau ketinggian saye 155...saya bebadan kurus.... saya bersaiz m

      Padam
  11. fishtail 1 set tu ada lg x ?

    BalasPadam
  12. Salam. Sy rashidah. MDB002 ada lg tak. Berminat ler

    BalasPadam
  13. Salam,baju HF500 yang akak pakai tu saiz berapa ye...

    BalasPadam
  14. Salam.baju HF500 yang akak pakai tu saiz berapa ye? saiz xs atau s?

    BalasPadam
  15. Saiz baju HF500 yang akak hazanis pakai ni saiz ape?

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...