Tudung raya 2013

Assalamualaikum cinta.


Ohoiii, ramadhan belum habis lagi tapi dah sibuk mencari tudung dan selendang untuk raya. Eceh! kalau yang suka bertudung bawal memang senang nak cari kat kedai lebih-lebih lagi kat kelantan, berlambak tudung bawal. Namun kalau yang jenis macam mek cah ni tentu lah susah sikit nak cari slendang lebih-lebih lagi yang design terkini dan labuh.

Tapi..........Alhamdulillah sebab kawan mek cah sendiri pembekal tudung dan selendang. mudah kerja mek cah untuk dapatkan stock. so apa lagi mood nak berkongsi tudung raya dengan korang datang dalam diri. ehem baik tak daku ini? lolzz. so lihat-lihat kot-kot ada yang berkenan dan boleh match dengan baju raya korang. namun selendang ini sesuai yang plain means tak de corak-corak. Okay! kalau sudi boleh terjah. Lebih pilihan DISINI


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton viscose
180 cm x 110 cm
SOLD OUT!


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton viscose
180 cm x 110 cm

Untuk menggayakan style tudung labuh boleh la terjah entri ini "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab". diharap ianya dapat membantu . 


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton viscose
180 cm x 110 cm


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm

SOLD OUT!


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm
SOLD OUT!

Okay fine! terasa senang pulak untuk belit tudung ni. just guna 1 pin je. lolzz insyaallah akan datang tutorial cara pakai selendang dari hazanis. tapi sebelm tu boleh tengok entri ini dulu "Cara pakai selendang seperti Diana Amir". 


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm
SOLD OUT!


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm
SOLD OUT!


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm
SOLD OUT!


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)

Material : Cotton 
170 cm x 70 cm


RM30 + FREE GIFT ANAK TUDUNG [BOLEH PILIH COLOR]
(Tidak termasuk postage)


Material : Cotton 
170 cm x 70 cm

SOLD OUT!

ORDER 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh 
3. Nombor Telefon 
4. No kod 

send ke : 
1. SMS/LINE/VIBER: 0108931044
2. hazanis88@gmail.com 

Singgah page untuk Hazanis Fashion untuk maklumat lanjut dan koleksi muslimah yang lain. kali terakhir shoot untuk tudung disini "Safina Exclusive by Adrenaline". shawl cantik, boleh digayakan masa majlis pertunangan. Opss jubah yang mek cah pakai pun boleh dibeli kat sini tau. nak ushar? link disini "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage".

Thanks for reading. xoxo. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. selamat berpuasa :) nice stail tudung tu.

    btw fae nak share link ne tentang cara biarawati bertudung. sekadar peringatan untuk muslimah :)

    http://www.iedaimmi.com/2013/07/jauhi-pemakaian-tudung-biarawati.html

    BalasPadam
  2. pakai tudung x gosok pun lawa..:)

    BalasPadam
  3. Wah.. Cantik2lah tudng tu mek cah pergh..

    BalasPadam
  4. Mek cah comelllll. Hehe. ♥

    BalasPadam
    Balasan
    1. weh. blogger hebat dtg komen. myra lg comell!. :))

      Padam
  5. cantik tudung tuu...tudung lelaki utk raye ni xder ker,hehe

    BalasPadam
  6. mek chah, bila nak buat bukak posa ramai2?
    kali ni nak join sekali..
    kalo nak buat, tarikh tu dlm 3hb ke atas..huhu

    BalasPadam
  7. Cantiknya tudung. Hazanis,comel :)

    BalasPadam
  8. Tuan dah mmg cantik, pkai tudung saji pun cantik jgk...huhu..tp tudung tu mmg siyes cantik..

    BalasPadam
  9. nk order yg sr017...ada stok lg x?

    BalasPadam
  10. Cantik2 semua.. MJ ni setia ngan bawal takpun sarung siap :)

    BalasPadam
  11. fuhh..habis kalau makcik gua nampak nih..

    BalasPadam
  12. Mcm mna nk pkai shawl mcm tu?

    BalasPadam
  13. xaci. mek cah paka gape pn lawa. :P

    BalasPadam
  14. semuanya cantik..mek cah hahaha...

    BalasPadam
  15. semuanya cantik..mek cah hahaha...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...