Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-4

Assalamualaikum cinta.

Memandangkan permintaan peplum semakin meningkat maka mek cah dah re-stock baju kurung peplum dengan fesyen terkini. sebagai contoh skirt palazzo telah di gantikan dengan skirt saloma namun pelanggan boleh request skirt yang di inginkan, lain orang lain citarasa kan. hikss Kali terakhir update entri mengenai penjualan baju kurung peplum disini "Baju kurung peplum dari blog hazanis"", "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2" & "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3". so dah lama kot tak update entri mengenai stock yang terdapat di "Hazanis Fashion" . selalu terus update di page "Hazanis Fashion" memandangkan sikap malas terlampau dah sekarang ditambah pula sibuk yang memanjang. Jom ushar! tapi sebelum tu jom ushar entri ini dulu "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage".♥

Rekaan fishtail peplum ini membuat mek cah sendiri jatuh hati seperti benda INI. jahitan singkat dihadapan dan labuh dibelakang menunjukkan ianya sangat kreatif. skirt saloma memang terbaik dari dulu sehingga kini. 


Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
CODE : BKP100

peplum singkat di hadapan dan labuh di bahagian belakang. nampak comel!

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Peplum labuh menjadikan si pemakai terasa selesa yang teramat, material dari lycra korea dan skirt saloma membuatkan si pemakai kelihatan yakin dengan diri sendiri. Lolzz

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Smart! lebih anggun dengan warna merah. semuanya RM70 sahaja!

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Promotion Price 1 set : RM70
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Long fishtail dress. material tak sama dengan jualan sebelum yer. kerana material yang ini dari soft cotton and skirt pallazo lycra. terdapat poket kecil di kiri kanan dress fishtail itu.

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Jubah paling senang di pakai, ianya cepat dan senang untuk bergaya.

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM82 termasuk postage


Promotion Price 1 set : RM82 termasuk postage

SOLD OUT!

Lycra Cotton Skirt sesuai digayakan bersama kebaya ataupun blouse dan dress. Opss cuba bandingkan harga di sini dengan blogshop yang lain.


Material : lycra cotton stretchable 
Price : RM40 + RM9 postage.

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥

Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!


Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. Lawa2nya baju mekcah jual ni..ada warna lain x selain dr warna2 kt atas ni?

    BalasPadam
  2. cantiknya. free size ke apa dik?

    BalasPadam
  3. salam kenal! :)... hazanis, nti folo blik ea at http://spedaloca.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Salam kak...red flower lace maxi dew stck lg x??

    BalasPadam
  5. Salam...nk tmpng tny..harge yg diletakkn adalh utk sepasang atau bju shaje xtemasuk kain?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah 1 set. termasuk baju kain. ;)

      blh ke album ini utk koleksi terbaru https://www.facebook.com/media/set/?set=a.470203719725569.1073741845.440368786042396&type=1

      Padam
  6. Assalamualaikum , kak , kalau baju yang dah sold out tuh , klu kite nak order lagi , ade stock tak kak buat masa skrang ? :)

    BalasPadam
  7. Hi cantiknya baju :)

    Sekiranya sesiapa memerlukan servis membina laman web, boleh layari http://www.perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ .

    Thanks

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...