Baju Raya 2013

Assalamualaikum cinta. 

Limited edition sempena hari raya yang bakal menjelang tiba. Rekaan ringkas peplum bakal membuatkan mata yang memandang pasti akan jatuh hati. chewah!, jom ushar design maxi dress peplum dari Blooming Cotton, materialnya tersangatlah best dan selesa. Yang pasti mereka yang mempunyai ketinggian yang lebih boleh la grab cepat-cepat. Namun untuk yang ketinggian normal boleh ushar jubah ini untuk digayakan pada hari raya nanti juga "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". so Terjah entri ini untuk koleksi tudung raya lak "Tudung raya 2013".

Mek cah pun jatuh hati dengan peplum ni. sangat cantik okay, sesuai digayakan di hari raya nanti. sesuai juga untuk majlis konvokesyen, pertunangan , dinner, kenduri dah sebagainya. Namun Minaz boutique lebih hebat. "Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus".♥ Nak benda INI, ohsem sangat sebab ada si dia.<3


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : blue electric with lace



Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang.


gabungan lapisan high quality lycra menampakkan ilusi ramping. lilitan skirt pink penambah gaya.

Promotion Price 1 set : RM129 include postage
Color Peplum : gabungan purple & pink 

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : purple with lace

SOLD OUT!


ibarat menunggu sang arjuna datang merisik, si gadis bergaya menawan dengan maxi dress peplum. terserlah keayuan anda. Lolz

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : black with lace

SOLD OUT!


tampil dengan imej comel di hari raya aidilfitri nanti mampu membuatkan tetamu tersenyum dan memuji dengan kecomelan anda. eh!

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : sweet pink with lace

SOLD OUT!


keunikan pada penampilan fesyen muslimah kini menjurus kepada hasil penciptaan dan penggayaan. lebih universal dan sesuai untuk pelbagai keadaan.

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : red with lace

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : turquoise with bunga bungaan di lengan dan dada 
SOLD OUT


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : pink purple with diamond di bahagian dada

SOLD OUT


gaya lebih feminim dan sopan. 

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : red with flowers di bahahian dada
SOLD OUT


rekaan bunga-bungaan di bahagian dada menarik pandangan yang melihatnya

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : red with flowers di bahahian dada

SOLD OUT

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 

SMS/WHATSAPP : 0108931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 



Order 
1. Nama Penuh 
2. Alamat Penuh 
3. Nombor Telefon 
4. No kod/Link gambar 

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian. 

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:) 

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display. 

Sekian terima kasih.♥

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi hari raya yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013#

25 ulasan:

  1. lawa gilaa. awak pon lawa gilaaaa.heee:))

    BalasPadam
  2. Cah. Ejah kokre bju hok napok cikgu2 kit deh

    BalasPadam
  3. Cah. Ejah kokre bju hok napok cikgu2 kit deh

    BalasPadam
  4. cantik2nyer sume baju tuh,... mmg sesuai utk raya nnti... beruntung yg selim melim mcm kamu dik

    BalasPadam
  5. comel peplum untuk yang tinggi lampai...

    BalasPadam
  6. baju peplum ni,, zaman mak aku dulu nih.. senang jer kalau nak dapat koleksi ni.. cari stok mak yang dah masuk kotak dulu.. pasti ada yang cun..

    BalasPadam
  7. salam, nk tye, awk ade p'gi ke knduri tahlil di kapar ke dlm 2minggu lepas?..sy cm de ternampak awak, ke pelanduk 2 serupa :-) hehe just asking.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah. awk ada kat sana jugak ke?:)

      Padam
    2. yup, ade..wah..syes cntik..sme mcm gmba ;-)

      Padam
  8. saya nak tanya jubah turquoise with bunga bungaan di lengan dan dada ada lagi x?

    BalasPadam
  9. alaaa , semua dah sold out ke?:(

    BalasPadam
  10. semua dah sold out ke? ada stok lagi tak?

    BalasPadam
  11. huwaaa.. berdarah idung cantik sangat....

    BalasPadam
  12. cantik sangat...minat la baju ni..

    BalasPadam
  13. salam..saya nak minta izin untuk mengambil gambar salah satu gambar untuk diletakkan di blog saya...

    BalasPadam
  14. yang Turqoise tuh ada lagi ?

    BalasPadam
  15. yang turqoise tuh ada lagi tak ??

    BalasPadam
  16. Kalau ada lagi Yang turqoise tuh saya nak Beli..

    BalasPadam
  17. untuk kanak kanak umur 10 tahun ada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿