Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2

Assalamualaikum cinta.♥

Setelah selesainya jualan "Baju kurung peplum dari blog hazanis", terjah sini "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3" untuk update terbaru! nampaknya ramai yang sukakan peplum. Begitu juga dengan tuan blog ini. Bergantung kepada permintaan , maka mek cah menambahkan koleksi baju kurung peplum yang cute dimata mek cah. Insyaallah harga yang ditawarkan berpatutan. Pilih sampai puas hati tau. bermula dengan janji disini "baju kurung peplum kini dijual dengan harga yang murah" maka harga yang ditawarkan cuma RM70 sepasang. Korang semua boleh survey harga di blogshop lain, dan boleh bandingkan dengan harga yang ditawarkan di blog ini. Murah bukan? Doakan mek cah dapat benda INI. ♥


SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black (ada cute render di bahagian dada), skirt : yellow chocolate
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : Pink, putih (bercorak) , skirt : biru
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT



Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : red (ada cute render di bahagian dada), skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT


sesuai untuk wanita yang bersaiz besar dan tinggi. kerana ianya labuh dan menutupi bahagian yang sepatutnya. saiz XS/S/M/L memang sesuai.:)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum :black white (bercorak), skirt : black
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Dress edisi khas yang memukal, terdapat tali dibahagian depan. boleh nampak kurus dan juga boleh diikat dibahagian belakang. kain chiffon yang berkualiti tinggi tapi si pemakai perlu memakai alas baju.:)

Promotion Price 1 set : RM75
Color dress : blue  , skirt : pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

BOOKING!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : red + dark (bercorak) , skirt : red
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!



seluar palazzo yang berwarna turquoise dan dress pink menambahkan seri si pemakai. nampak lebih tinggi dan ranggi. sesuai digayakan kemana sahaja.


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : pink , seluar palazzo : turquoise
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD! 


Jubah yang hitam pekat menambahkan keaslian warna kulit si pemakai, menyerlahkan warna kulit dan sangat comel. sila lihat entri ini "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage" untuk keterangan lanjut.

Offer Price : RM69
Size: free size (prefer tinggi145-160cm sahaja)
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


Offer Price : RM65
Size: free size (prefer tinggi145-160cm sahaja)
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


Promotion Price 1 set: RM75
Color dress: blue, skirt : pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
(dress labuh macam ain/hawa dalam drama adam dan hawa pakai)

SOLD! 

Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:

Facebook: Love Patzzi 
email: hazanis88@gmail.com



Jemput LIKE page ni  "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!


Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

39 ulasan:

  1. Cantiknya set peplum hok putih pink tuuuu. Huuu... skg ni xleh pakai peplum lg. Muncit. Tgh usaha utk flat dulu. Wawawa

    BalasPadam
  2. Alaa , sayangnya pokaii sekarang !!

    mycepheids.blogspot.com

    BalasPadam
  3. x nk peplum, x order mekcah bleh? haha

    *interested ngan jubah tu.. tp i'm a bit tall.. and suka pakai heels.. agak2 klu ngn akak tu senteng tak? huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakai heels lg la senteng. akak tinggi. hukss.:(

      Padam
  4. cantiknye baju2 tu. tapi saye ni kemetot haha :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. kemetot?tinggi awk berapa?kita la yg kemetot ni.:(

      Padam
  5. Tok raya ok ke ni

    BalasPadam
  6. cantiknyaaaaaa hanis.. kadang2 ena tengok muka hanis macam fatin liyana pun ada.... comel!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jauh berbeza dgn fatin liyana. btw tq ainaa. :))

      Padam
  7. owh2 cntik yer bju kod 045..cantik lg tuan empunya blog ^_^

    BalasPadam
  8. kim salam kat model tersebut..haha
    Nice..cantik..

    BalasPadam
  9. haha.. aah, beza muke akak dgn kak fatin liyana.. akak ada kecomelan yg tersendiri.. cntik la baju2 nie.. :(

    BalasPadam
  10. apa jenis kain jubah tu?
    melekat ke badan ke?

    BalasPadam
  11. mek chah, baju tshirt untuk lelaki tak dop ke?
    nak order 2 ni :)

    BalasPadam
  12. comel lah mek cah!!! haishhh geram pulak... :)

    BalasPadam
  13. Hafa043 ade lg tak

    BalasPadam
  14. cntik laa..tp kite xckup inci..haha ! xsesuai kowt..

    BalasPadam
  15. akak ni tinggi brape cm..
    nk bajet ni..

    BalasPadam
  16. sorry, nk tanya..
    akak tggi berapa cm.. nk tau sesuai tak dgn kita niii...hii

    BalasPadam
    Balasan
    1. tinggi xsampai 150 pun. ni sbb pakai heels semua sesuai pakai bju peplum.:)

      Padam
  17. salam..
    nk tnye ni,hafa 044 tu still available ke?kne booking dlu ea..
    nk beli laaa

    BalasPadam
  18. Nak tanya yg Hafa004 dgn 042 available lg x?;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAFA042 masih available. jemput singgah sini untuk koleksi terbaru. :)
      http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=ts&fref=ts

      Padam
  19. ada lagi ke baju peplum tu?

    BalasPadam
  20. . hyee sis , cantek bajubaju kurung peplum to . minat sgt nk order tpi takot dah order tak lawa ble pkai . saye dah lha pendek n berisi pulak to . HUHU ;

    BalasPadam
  21. sis.. hafa042 ad lagi x???

    BalasPadam
  22. klu nak order..mcm mna yer???

    BalasPadam
  23. sempat k nk order pkai raye ni....

    BalasPadam
  24. sempat k pkai raye ni....law beli...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...