Super duper simple contest! Like, comment & win!

Assalamualaikum love.

seperti yang dijanjikan sebelum ini di entri "Berblog dan kenangan" maka segala janji harus ditunaikan. Kali terakhir buat contest disini "Contest " I Love Flower" by hazanis". Tapi yang pasti mek cah ikhlas nak buat contest untuk pengunjung blog ini. walaupun hadiahnya tidak lah seberapa namun ianya mampu dijadikan kenangan buat sahabat blogger mek cah.


Mudah sahaja. korang tak perlu buat entri bagai sebab mek cah pun tak mampu nak terjah blog korang satu-satu disebabkan lain internet yang macam siput sedut. caranya ialah :

1. pastikan korang semua follow blog ini bagi memudahkan korang mengikuti perkembangan contest ini.*bukan blogger pun boleh join tau*
2.   Like "Hazanis Fashion". satu-satunya sponsor untuk contest kali ini. <3
      
3.   Lagi sekali LIKE Hazanis Dot Blogspot untuk perkembangan contest ini.

4.    Pastikan korang tinggalkan komen di ruangan komen entri ini:
    • Nama:
    • email:
    • Facebook:
    • url Blog:
    • Nyatakan kelebihan blog ini:
    • Nyatakan kekurangan blog ini:

tujuannya ialah untuk mengkaji kelemahan mek cah dan cuba memperbetulkan apa yang patut disamping mendekatkan diri mek cah dengan blogger yang lain. 

Hadiahnya: 
  • Tempat ke-1 : 1 Set Baju kurung peplum
  • Tempat ke-2 : Maxi dress
  • Tempat ke-3 : RM10 topup
  • Hadiah misteri untuk follower bertuah.

*tertakhluk kepada terma dan syrat*. 

pemenang akan dipilih secara random (Tamat contest pada 1 April 2013).


Nota kecil : Penyertaan kurang dari 40 orang automatik akan terbatal. Ayuh jemput rakan-rakan anda yang lain untuk turut serta. cuma komen je! ihiksss. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

93 ulasan:

  1. Nama:Ahmad
    email:mad_92.jalanan@yahoo.com.my
    Facebook:ANa Ahmad
    url Blog:http://amad-jalanan.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:interestinh,kemas,padat dgn pelbagai info,tuan blog comel,dll.
    Nyatakan kekurangan blog ini:apa ye yg kurang eh, kalau nak banding dgn blog saya, memang saya kalah la huhu. tu je. ;)

    BalasPadam
  2. Nama:Nurfarahin Binti Ekhsan
    email:faraefa@yahoo.com
    Facebook:fara_efa@yahoo.com
    url Blog:http://zuttoisshoniita.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:blog yg selalu update psl isu semasa
    Nyatakan kekurangan blog ini:tatau la ape ye, emh maybe perlu banyaj lagi update kot :)

    BalasPadam
  3. Nama: Anis Farhana

    Email: kimhana2106@gmail.com

    Facebook: Nur Anis

    Url Blog: budakpeliksstory.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: Kelebihan blog nie ialah entri entri blog nie ada gaya tersendiri. cehh , tersendiri gitu. simple je tak terlalu sarat sampai nak pitam baca. hehe

    Nyatakan kekurangan blog ini: Blog nie berat semacam je. ntah la salah line rumah saya lambat ke blog nie yang berat.

    btw akak nie comel lah. hahahaha xD*ikhlas*
    selamat malam. Assalamualaikum :)

    ps : ntah napa saya aktif sgt mlm nie smpai komen bukan2. lol >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe thnks join. yg lambat loading tu akak akui. huhuhu xthu dah nak buat mcm mana.=.='

      Padam
  4. Nama: nabila
    email: nabila456789@yahoo.com
    Facebook: nabila azmi
    url Blog: http://nabilaazmi.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:up to date dengan isu semasa.setiap entry yang santai n seronok dibaca
    Nyatakan kekurangan blog ini: erm..truth is..xberape suke tulisan macam agak kecik.. kalu besar sket lagi best kot...=)...yg len ok dah=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tulisan kecik eh? hehe boleh diubah.^^

      Padam
  5. Nama: Iqa
    email: iqasyafiqa93@gmail.com
    Facebook: https://www.facebook.com/nururlsyafiqah
    url Blog:http://iqasyafiqa93.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: blog yg cntik ! simple but nice ! blog ringan . background jelas mudah nk bce entry . dan,,,,, owner blognye cute ^_^
    Nyatakan kekurangan blog ini: setelah sedaya upaya iqa carik kelemahan blog nih , namun iqa x jumpe satu pun,,, semuenyer tip top heheh ^__^ mungkin trafic feed tu x perlu kot ,,, itu jer,, heehee

    BalasPadam
  6. Nama: Nurul Fatin Nabihah Bt Mohd Sa'aid
    email: pwincess_virgo93@yahoo.com
    Facebook: http://www.facebook.com/ainul.hawani
    url Blog: http://atinbiah.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog nie menarik & comel. Terutama header kak anis. Comel ! ^_^
    Nyatakan kekurangan blog ini: kekurangan lambat loading. Xtaulah. Mungkin masalah wifi kot. ehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe thnks join. yg lambat loading tu akak akui. huhuhu xthu dah nak buat mcm mana.=.='

      Padam
  7. Nama : Nur Arifah
    E mail : nur_saranghae92@yahoo.com
    Facebook :http://www.facebook.com/nur.arifah.98
    url blog :http://lovepinkylife.blogspot.com/
    Kelebihan blog ini : banyak info info menarik yang mek cah selalu share, antaranya pasal fesyen terkini, selebriti2 yang baru membina masjid dan paling penting blog mekcah lah yang setakat ni Ifah rasa yang menjual baju peplum yang sangat murah dan cantik2..One more thing, owner blog ni tak sombong, sangat friendly :) ni bukan komen membodek tau :P
    kekurangan : Blog mek cah lambat loading..hehehe :)

    BalasPadam

  8. Nama:Nur Sabrina Bt Azhar
    email:sabrina_azba95@yahoo.com
    Facebook:sabrina azhar
    urlBlog:http://sabrinaazhar.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:e blog nie comel,gambar2 pon comel...suke tgok fesyen kak hazanis,simple n trendy..
    Nyatakan kekurangan blog ini:rase nye boley perbaiki cara penulisan.tmbh lwk2 sikit ke supaya reader enjoy bce...rase nye yg lain dh okey.

    BalasPadam
  9. Nama: Fatin Shahirah Bt Ahmad Faisal
    E-mel: shahirashiraz@yahoo.com.my
    Facebook: http://www.facebook.com/fatin shahirah
    Url blog: http://fatinshahirahomeyy.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: First blog ni menarik sangat ! Mula saya terjah blog ni , terus follow . dan blog selalu up-date info-info terkini:)Second , entry dia yang best sangat . Hari-hari rasa macam nak baca up-date yang seterusnya =) Third , memandangkan saya ni peminat fesyen , saya memang tertunggu-tunggu entry yang berkaitan dengan fesyen . Owner blog ni pun cute je ^,^
    Nyatakan kekurangan blog ini : Ermmm , setakat ni tak ada kekurangan lagi . heeee :)

    BalasPadam
  10. Nama : Ummu Aisyah Saiyidah binti Samsudin
    E-mel : syah_smkak@yahoo.com.my
    Facebook : https://www.facebook.com/saiyidah.aisyah.5
    Url blog : http://addinaisyah.blogspot.com/
    Kelebihan blog ini : Seriously, blog ni memang sangat kemas dan menarik.:) Selain dari header blog yg sgt cantik , entri2 di blog ini juga sangat 'up-to-date' , tambah2 pula yang berkaitan dengan fesyen dan drama2/filem2 terbaru. :) awesome! keep it up, dear! ^^
    Kekurangan blog ini : Sama juga macam yg atas2 tu, blog ni agk lmbat loading. tapi its okay, it doesn't matter pun, sebab xde lah lambat sgt2 pun.. still ley baca entri2 yg lain. :)

    thats all.
    kamsahamnida. :)

    BalasPadam
  11. ok..akan join nnt..tggu taw mek cah.:D

    BalasPadam
  12. Nama: Nurul Hikmaht Binti Che Soh
    Emai: ikihikmaht@gmail.com
    Facebook: hikmaht93@gmail.com
    urLblog: http://ikihikmaht.blogspot.ru/
    Kelebihan blog: I love kak Hazanis because the day i followed ur blog,u hit me back and followed me. U left ur comment on my blog,and,me over excited bcoz the famous blogger ccomment on my blog,u know,i'm still new in blogging..and i put ur blog on my list blog that i like <3..just because u are humble,u kind and i love ur writing..pliz keep on that way,dear..about the entry..mostly about Love,artist,fashion style,hijab,and the color of life,plus sometimes u bit funny and so CUTe..i want u to teach me how to make header like yours,but i was bit shy..u could check on my header..it was just funny and weird..last,but not least,i hope i win this contest.:)
    Lots of love,ur blog Admirer

    BalasPadam
  13. NAMA: SITI MAISHARAH BINTI ZAINUDDIN
    EMEL : missmaisharah@gmail.com
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/sitimaisharah.zainuddin
    URL BLOG: http://miasyarah.blogspot.com/
    KELEBIHAN BLOG INI: kelebihan blog hazanis ini adalah sebab satu blog feveret saya.saya suka singgah dan duduk diam diam dekat sini.sebab rumah hazanis ni cantik.susun atur kemas malah makanan pon sedap sedap belaka deh.makanan disini adalah sajian yang hazanis sediakan untuk kami semua..beraneka bacaan hasil air tangan hazanis sendiri. jadi pakat mai tambah semua.love is cinta.i love u..:)

    KEKURANGAN BLOG INI:kekurangan blog hazanis pula...emmm nanti sy google
    erkk..sebab sy ni blogger biasa..kurang arif nak kate ape yg ok ke tak hihi.bye..

    p/: harap terpilh..sebab sy teringin sgt baju kurung peplum..tak pernah ada lagi..maxi dress juga..=.="

    BalasPadam

  14. Nama:NOR SYAHEERA BT YUSOF
    email:norsyaheerayusof92@gmail.com
    Facebook:Syaheera Yusof
    url Blog:http://www.facebook.com/syaheera.yusof.3
    Nyatakan kelebihan blog ini:Blog ini sangat menarik.Setiap bait-bait penulisan jugak tidak bosan.Ada informasi yang bermaklumat cuba untuk disampaikan.Apa yang paling penting template manrik pasti membuat pembaca akan scroll ke bawah untuk membaca.Tambahan lagi,blog ini sentiasa up to date mengenai fesyen dan perkembangan terkini.Sejajar dengan zaman sekarang.Tingkatkan usaha
    Nyatakan kekurangan blog ini:Maaf rasanya setakat ini tiada kekurangannya.

    BalasPadam
  15. Nama: Nur Hayani Adlina bt Abdur Rahim
    Email: hayaniadlina@yahoo.com
    Facebook: http://facebook.com/hayaniadlina
    URL Blog: http://iniakupapan.blogspot.com
    Kelebihan blog ini: banyak informasi, design blog yg simple, header yg comel ^_^, owner blog iaitu mek cah yang ramah-tamah n tambahan, mek cah ada buat business online sekarang ni mnjadikan blog ini lebih femes. yeah! :D
    Kekurangan blog ini: serasa sy, tak ada yang kurangnya :D

    BalasPadam
  16. wa~ seronoknya~ nak join huhuhu

    BalasPadam
  17. eh, , sekali pndang, , face mcm fatin liyana blogger terkenal tue. .

    Nama:nur liyana bt che rohazi
    email:virgoyana61@yahoo.com
    Facebook:http://www.facebook.com/heirizalieyanayana
    url Blog:http://cyanxkamo.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: fist. . loading dye sgt2 cepat. . yana suka bila nk blogwalking, ,loading cpt, ,xbuat kita tertunggu-tunggu kn. .
    blog nieyh jgk , , simple , , tpi menarik. . header yg awesome,,,cntik, , tuan punya header pown cute.sidebar yg kenas dan tersusun. . bckground hitam,,ok lha tue, , selalu klw msuk blog-blog pink n ungu, , warna yg jdi sasaran,,heheh

    Nyatakan kekurangan blog ini:kekurangan blog nieyh, , urm ape yer, , tgh memikir,,trafic feed tue, , xperlu yana asa. . and chit love kalau boleyh letak tpi sidebar, , jimat ruang ckit. . mcm chit love yana pnya...

    BalasPadam
  18. NAMA : AUSIERA BT.ROSLAND
    EMAIL :ausierarosland@yahoo.com
    FACEBOOK : Ausiera Rosland ( https://www.facebook.com/ausiera )
    URL BLOG: http://mycepheids.blogspot.com/

    KELEBIHAN : ok , first of all . blog ni kemas and cantik . means tak serabut lah kalau view blog ni and blog ni tak sarat mengandung (eh ?)pastu blog kak hazanis a.k.a mekcah(comel je 'mekcah' :D) bnyk info terbaru pasl film lah , artis pun ada kadang-kadang . setiap kali blog ni ada entry terbaru , cepat2 je excited tangan ni klik ke sini and blog ni antara salah satu yang saya sentiasa tggu2 "bila laa nk update ni" . haha :D dan banyak lagi ! yg pling LEBIH kat sini , kak hazanis minat Fatin Liyanaaaaaa , sama lah kitaaa !!! (ok , over sikit . teehee) .

    KEKURANGAN : rasanya takde kekurangan yg major pun kot . cumaaa , sekarang jarang update blog sikit kak hazanis !! ;)

    <3

    BalasPadam
  19. Nama: Nor Akmaliza Husin
    Emel: akmalhusin@yahoo.com
    Facebook: https://www.facebook.com/cikijaakmal.husin
    Url Blog: http://ijaakmal.blogspot.com/
    Kelebihan blog: Cantik,kemas dan suka bukak tengok mek cah yg comel nie.hehe..
    Kekurangan blog: Kelebihan telah menutup kekurangan yg ada.

    BalasPadam
  20. Nama:MAS NURUL NAJIHAH BE ABD MALEK
    email:mas_najihah95@yahoo.com
    Facebook:http://www.facebook.com/masnnajiha.malek
    url Blog:maleksdaughter.blogspoy.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:banyak maklumat yang boleh digunakan oleh pembaca :D
    Nyatakan kekurangan blog ini: tiada kekurangan ok je :D

    BalasPadam
  21. nama; norfatiha binti hassan
    email ; fatihamio@gmail.com
    URL BLOG ; http://watasin.blogspot.com/
    FACEBOOK ;http://www.facebook.com/hirose.hana.5

    KELEBIHAN BLOG INI:tuannya tersangat lah comel.. blog yang kemas tersusun rapi.. dan paling penting tuan punya blog ne banyak mengeluarkan entry yang sangat bagus ada gaya fashions dan banyak lagi..

    KEKURANGAN BLOG INI x ada yang t'kurang nya...

    BalasPadam
  22. Nama : Siti Nurul Nadirah binti Za'ba
    Email : nianadiya89@yahoo.com
    Url Blog : http://ceritasinia.blogspot.com
    Facebook : http://www.facebook.com/nia.nadiya
    Kelebihan : Blog ni update pasal isu semasa,personal and fashion sekali..especially untuk muslimah.very gojess dear..hehe..
    blog ni kemas..sedap je mata nak membaca entri..
    and.. sebab nia dh penah jmpa hazanis.hehe..

    Kekurangan : blog ni agak slow la.. kire-kire cam lambat la nak loading..mayb sbb byk gambar kot..hihi

    BalasPadam
  23. Nama: SYAIDATUL NUR ASYIKIN BT YAACOB
    email:syaidatulnurasyikin@yahoo.com
    Facebook:http://www.facebook.com/ekyn.yaacob
    url Blog:http://ekynsnay.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:bagi banyak info dan rajin update :)
    Nyatakan kekurangan blog ini: banyakkan lg info berguna dan gamba akak yg comel.... btw, i love your blog :D

    BalasPadam
  24. Nama : Fazlin Fadzil
    Email : helterskelter95@yahoo.com
    Url Blog : http://heltersjelter95.blogspot.com
    Facebook : http://www.facebook.com/Fazlin Nilzaf
    Kelebihan : blog Hazanis nie sgt awesome sebab share a lot of information especially about fashion, life and personal. and, more important yorur photo in blog so nice and saya paling suka part kamu bergambar2 nie. sgt cantik. entri2 semua best and sedap mata memandang. (✿◠‿◠)

    Kekurangan : ape erk??? honestly takde. maybe a bit slow kot blog nie na loading. but still ley baca entry g super cool nie, cuma kene sabar untuk beberapa saat.lg best lw selalu dpt update. (◕‿◕✿)

    BalasPadam
  25. Nama :Adibah Binti Sukarman
    Email : cik_dieba@yahoo.com
    Url Blog : http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/
    Facebook : http://www.facebook.com/dieba.adiebaii
    Kelebihan : Blog ni menarik.. lebih2 lagi banyak isu pasal tudung..
    Kekurangan : kekurangan ?? rasanya tiada satupun kekurangan.. cuma agak lambat loading je..

    BalasPadam

  26. Nama:siti aisyah fatin bt sudin
    email:sakuraaisya@yahoo.com
    Facebook:Aisya Arabella
    url Blog:http://aisyaarabella.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:kelebihan blog ni ialah blog ni sangat menarik dan lengkap denagn info serta perkembangan terkini.gambar-gambar yang dimuatkan juga cantik.then,kat sini boleh shopping jugak.
    Nyatakan kekurangan blog ini:kekurangan blog ini ialah tak de lagu..hehe..tu saje

    BalasPadam
  27. nama : wan nuradhiah bt wan ibrahim @ wan nur
    email :cahayabertuah@yahoo.com
    url Blog : http://cikwanbulat.blogspot.com
    facebook :https://www.facebook.com/namia.dhiah
    kelebihan : belog kemas, cantek cam kak anis.. paling suka nama belog ni iaitu "love patzi" sesuai dengan pemilik belog yang gojes. banyak info semasa, fashion, photoshoot dan dll. yang paling penting loading tak lama. kebanyakkan entri dalam belog ni menceritakan realiti hidup kak anis. dan sehingga saya kenal siapa kak anis ni sebenarnya hihi..

    kekurangan : warna backgroud tu kalau tukar dengn warna yang lembut2 mst lagi nice kan.. :)

    BalasPadam
  28. Nama: Nur Amalina Binti Aliah
    email: simplestudent93@yahoo.com
    Facebook: http://www.facebook.com/namalina93
    url Blog: http://sayanuramalina.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: simple, penulisan mesra pembaca dan paling penting tuan tanah dia lawa !
    Nyatakan kekurangan blog ini: tiada cacat celanye setakat ni :)

    BalasPadam
  29. nama:nurul husna binti zainuddin
    email:coklatcolour5006@gmail.com
    url blog:http://http://coklatcolour5006.blogspot.com
    facebook:https://www.facebook.com/naa17

    kelebihan:banyak info dan cerita yang menarik untuk dikongsi..terutama photoshoot pic yang menarik dan cantik..blog yang cute n kreatif..pastu suke ayat kat atas tu"love is flower of happiness"

    kekurangan:x ade pon..bagi saya,semue orang ada cara penyampaian blog yang tersendiri kan..

    BalasPadam
  30. Nama: wan atikah bt wan azalzudin
    email: coretan_girl93@yahoo.com
    Facebook: http://www.facebook.com/wanatweet
    url Blog: http://coretangirlblog.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: waa , first time masuk blog nie , hati da tertarik sebab tengok ownernya yang cute lagi comel. hehe. for me , blog nie sangat padat dengan isu2 semasa dan banyak info menarik. tak banyak widget yang digunakan and loadingnya agak okeyy. =') yang paling suka , header blog nie. cantik!
    Nyatakan kekurangan blog ini: so far , saya rasa , blog nie takde kekurangan. semuanya okeyy.
    *selamat berblogging and semoga terus maju dalam dunia nie. =')

    BalasPadam
  31. Nama: TIRAH ZAIRI
    email: secretentries89@yahoo.com
    Facebook: Tirah Zairi (www.facebook.com/tirahzairi)
    url Blog: tirahzairi

    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog hazanis selesa...tidak dipenuhi dengan gadget2 yang boleh memberatkan blog dan melambatkan loading. Blog ini jugak simple, header cantik...susunan pon menarik. Keep it up!

    Nyatakan kekurangan blog ini:ermmm...secara jujurnya, kurang ceria...tuan blog dah cantik...tambahkan skit makeup kat blog or kasi wrna ceria...hihi...tapi depends dekat tuan blog...ini hnya cadangan tirah...hihi...lain org lain pendapat kan syg kan..hihi...

    btw, thanks for da simple contest... :)

    BalasPadam
  32. nama: wan nur afifah bt wan bakri

    email: afifahnomeygirl@yahoo.com

    facebook: http://www.facebook.com/afifah.wan.9

    url blog:http://afifahwan.blogspot.com/

    nyatakan kelebihan blog ini: mula-mula masuk blog ni saya rasa menarik sangat-sangat dan disebabkan blog kak hazanis saya berjinak-jinak dalam dunia blog. blog kak hazanis juga memaparkan pelbagai isu yang menarik dan cerita yang dapat menarik perhatian semua orang.selain itu cerita akak padat dan tepat. hehehe

    nyatakan kekurangan blog ini: saya rasa blog ini tiada kekurangan. blog ni cantik.

    BalasPadam
  33. ◦Nama:nazilah binti ab rahman
    ◦email:nazilahabrahman@yahoo.co
    ◦Facebook:http://www.facebook.com/querida.naz
    ◦url Blog:http://aziela-shortfunny.blogspot.com/
    ◦Nyatakan kelebihan blog ini:banyak kelebihan blog ni... maybe xtertaip kot... firstly nazz singgah kat blog ni nazz begitu teruja bahawa pemilik blog ini orang kelate..:).. suka baca entry yang telah di update... nazz suka blog ni sebab sis suka letak pic yg cute n photoshoot pic yang comeii..widget pom oke..the best part blog ni punya header yg tak simple.. :P
    ◦Nyatakan kekurangan blog ini:setiap insan ad kelebihan dan kekurangan tersendiri... maybe xde kot...

    BalasPadam
  34. Nama: Afizah Bt Abd Rahman

    email: afizahrahman@gmail.com

    Facebook: Fiza Rahman

    url Blog: http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: Cantik, kemas, banyak tips dan juga tutorial sebagai rujukan.

    Nyatakan kekurangan blog ini: Loading agak makan masa juga. Especially kalau nak bukak entry yang terdahulu.

    BalasPadam
  35. Nama:Haziqah
    email:freakie_i@yahoo.com
    Facebook:Dyanies Outlet
    url Blog:www.ikafantasi.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:Banyak info untuk remaja2 terutama info fesyen remaja berhijab
    Nyatakan kekurangan blog ini:lambat nak loading.maybe tlalu byk pic or gadget

    BalasPadam
  36. Nama : rosenyda

    Emel : rosenyda@yahoo.com

    Facebook : rose.nyda@facebook.com

    Url Blog : http://www.nydasrikandimuda.blogspot.com
    http://www.nydaphotography.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini : Sumber Perkongsian Maklumat, Trend Pemasaran Terkini, Mempromosikan Produk.

    Membina kredibiliti anda sebagai seorang yang pakar dalam sesuatu bidang atau perkhidmatan, dengan laman blog ini anda boleh berkongsikan maklumat, tips, petua dan info yang berguna dengan orang ramai dan anda dilihat sebagai seorang yang mahir atau pakar apabila dapat menyelesaikan masalah sesesorang dengan jayanya. Hanya dengan berkongsikan maklumat ini anda mampu dilihat sebagai orang yang mempunyai kepakaran dalam bidang tertentu walaupun anda tidak bersemuka dengan orang dan ini akan memungkinkan anda mendapat tempahan bagi menggunakan kepakaran anda itu bagi menyelesaikan masalah yang timbul.

    Nyatakan Kekurangan blog ini : Tampilan dashboard terlalu sederhana..

    Secara kesimpulannya, ini boleh dapat dan rasai apabila anda memiliki laman blog anda sendiri dan dapat memberikan manfaat kepada diri anda dan orang lain tidak kiralah apa tujuan anda berdasarkan kelebihann blog yang telah diwujudkan ini..

    P/s : semoga komenter daripada saya memberikan kata-kata perangsang untuk lebih maju dalam dunia blogger ini..

    BalasPadam
  37. Nama : Hanis binti Anifah
    Email : hs97green@gmail.com
    Facebook : Hs Green
    Url Blog : http://gadis-hijau.blogspot.com
    Kelebihan blog ini : banyak panduan tentang remaja terutama mengenai fesyen bertudung. lagipun akak comel.. saya suka pic akak yang macam model tu.
    Kekurangan : warna background blog agak kusam.. yang itu saja. yang lain perfect !! :)

    BalasPadam
  38. Nama: Normaira Roslan
    email:norm1001@hotmail.com
    Facebook: https://www.facebook.com/nor.myra
    url Blog: http://normj1001.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: Mampu menarik pembaca ke blog ini, banyak idea yang dikongsi dan suka tengok tuan blog yang comel
    Nyatakan kekurangan blog ini: Dah cuba mencari, tapi tak jumpa.. Jadi maknanya blog ni tiada kekurangan di mata MJ :)

    BalasPadam
  39. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  40. Nama: babunlaut-sama
    email: are_reef5405@yahoo.com
    Facebook: babunlaut sama
    url Blog: babunlaut.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: ado gambo demo...
    Nyatakan kekurangan blog ini: xdop gamba ambo... perbnyakkn gmba ambo... hehehe

    BalasPadam
  41. Nama: Sally Yatiey
    email: sally2494@gmail.com
    Facebook: Liey Yatiey
    url Blog: http://sallyyatiey.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog yang sangat berinfomasi, banyak update infomasi tentang isu semasa, blog yang kemas, teratur dan simple lagi menarik. Entry blog pulak mudah untuk dibaca. Dan tuan blognya comel ^_^
    Nyatakan kekurangan blog ini: Rasanya tak ada kot ^_^

    BalasPadam
  42. nama: ohcikgu
    email: ohcikgu@yahoo.com
    facebook: http://facebook.com/ohcikgu
    url blog: http://ohcikgu.com

    Kelebihan.

    1. Hazanis orangnya comel, comel dan comel. Ini satu bonus yang besar buat hazanis. Tak semua orang yang comel boleh jadi blogger yang berjaya. Tapi hazanis membuktikannya dengan cara yang berbeza. Nice try!

    2. Gambar yang digunakan banyak yang berkualiti. Maksudnya, memang jelas. So far, kalau edit sendiri, maksudnya hazanis ni memang pandailah bab-bab edit gambar. Thumbs up untuk hazanis.

    3. Blog hazanis tak berat. Ringan. Walaupun gambar banyak berjela. Jujurnya, ringan berbanding blog-blog yang menggunakan blogspot sebagai platform untuk menulis blog. Ini penting agar ramai pengunjung tidak akan keluar dari blog ini.

    4. Ada peluang untuk jadi macam Fatin Liyana. Tapi kena pandai approach la. Mungkin satu hari nanti boleh dipanggil interview untuk majalah, surat khabar dan masuk tv ke macam Yuyu dan fatin liyana. Siapa tahu kan?

    5. Dari segi penulisan artikel, you have nice style. I like it. Walaupun bercampur-campur, tapi masih mudah difahami.

    Kekurangan.

    1. Mungkin boleh cuba bertanding dalam pertandingan atau awards seperti Digi WOWWW, MSMW 2013, MITBCA 2013 dan lain-lain lagi untuk naikan jenama hazanis.

    2. Beli nama domain hazanis.com. Rasanya belum ada yang sambar. Rugi kalau tak beli awal. Kalau nak saya sponsor nama domain tu pun boleh. Just hubungi saya. Tak mahal pun beli domain. Cuma RM30-35 sahaja untuk setahun.

    3. Mungkin boleh banyakkan kisah tentang diri hazanis. Mesti ramai yang nak tahu. Maksudnya, kehidupan hazanis, kerja apa, buat apa..makan apa dan bermacam lagi.

    4. Kalau berani dan ada komitmen, tukar ke wordpress berbanding blogspot. Walaupun tanggungjawabnya besar, tapi berbaloi untuk pulangan yang lebih lumayan. Lagi-lagi kalau jual baju kurung ke apa ke. Senang nak masuk search engine dan pelanggan yang lebih ramai untuk beli produk hazanis akan lebih besar berbanding sekarang.

    5. Err..buat satu jualan khas untuk jubah untuk orang perempuan. Mesti ramai yang cari. Baju muslimah ni tak banyak pilihan. Mungkin hazanis boleh pelbagaikan agar jubah nampak lebih menarik macam apa yang heliza buat. Mungkin satu hari nanti, akan ada jubah muslimah yang jenama hazanis. Tak mustahil kan?

    Ok. Itu sahaja. Nak gi like semua fb dan fanfape hazanis plak.

    HOho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terharu dengan komen cikgu yg panjang berjela. hoho pasal domain tu mmg nk tukar. tp xpndai sgt bab2 ni. nak beli lah domain hazanis. com. boleh g2?:)

      Padam
  43. Nama: Farah Arina
    email: fafiq_syaira@yahoo.com
    Facebook: http://www.facebook.com/faraharinazainal13
    url Blog: http://arinalola.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog akak ringan je. Tak berat mana pun. N blog akak kemas n cantik seperti tuannya, ;)
    Nyatakan kekurangan blog ini: Emm apa eh? Maybe cursor akak yang ada gambar akak tu kot yang tak berapa okay.

    BalasPadam
  44. Nama : Noor Shazillah Bte Md Sani
    E-mel : shazillahsani@gmail.com
    Facebook : https://www.facebook.com/shazillah.sani
    Url blog :http://secretofshaila.blogspot.com/
    Kelebihan blog ini : kelebihan blog ini adalah owner dan blog sangat comel dan owesome..selain itu terdapat banyak informasi dan tips yang menarik..saya paling suka ruangan tutorial dan i love photography..so teruskan berblogging..i follow you..^^
    Kekurangan blog ini :bagi saya,saya tidak nampak kekurangan pada blog ini..

    BalasPadam
  45. Nama : Noraziah Binti Rajikin
    E-mel: azyrajikin@gmail.com
    Facebook : https://www.facebook.com/aziah.rajikin
    Url blog : http://azyrarkarya.blogspot.com/
    Kelebihan blog: owner blog ni comel belaka seperti saya...selain itu dia seperti model, baju semua cantik2 termasuk blog penuh informasi, maklumat dan tips menarik. Lagi satu, saya suka cara capture pic yang dipamerkan...awesome!!!
    Kekurangan blog: Rasanya tiada, sebabnya saya rasa semua hasil entri adalah datang dari hati. Jadi kurang nampak kekurangan dia...nice!! TQ...

    BalasPadam
  46. Nama : Nur Jannah binti Mohd Khaidzir
    E-mel : ane_cr7@yahoo.com.au
    Facebook: http://www.facebook.com/jannah.jane.39
    URL blog : http://jannahjane92.blogspot.com/
    Kelebihan blog : stylo, padat dengan info terbaru mengenai fashion, kongsi tips yang menarik, pic yang jelas & ada peluang jadi macam FL,irine or yuyu..bahan bacaan yang santai & ringan...ada gaya yang tersendiri..
    Kekurangan blog : background gelap..

    P/S: kak nicah, ado gapo-gapo pasal hazanis fashion,oyak deh...hehehe

    BalasPadam
  47. Nama: Ainnur Farahanis Binti Zainudin
    email:miszfarahanis@gmail.com
    Facebook:http://www.facebook.com/farahaniszainudin
    url Blog:http://miszfarahanis.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: owner blog niey sgt comel ! suke tgok :) pastu blog niey simple but nice..byk update tentang fesyen..tips..pastu byk info yg menarik pembace..kesimpulannye..blog niey best sgt! :)
    Nyatakan kekurangan blog ini: bagi anis..takde kot..semua okey je :)

    BalasPadam
  48. Nama: Nour Eaqielah Bt Abd Halim
    email: laharinakliss@yahoo.com
    Facebook: https://www.facebook.com/laharina
    url Blog:
    Nyatakan kelebihan blog ini: blog ni best.mcm2 info ada.simple and rasa mcm ada magnet je yg melekat bila nak baca blog ni. :)
    Nyatakan kekurangan blog ini: Bg sy blog ni ok je...tp apa2 kekurangan blog ni sy harap akak dpt atasi nya :D

    BalasPadam
  49. Nama: Mhd Rahmad Bin Labba
    email: ceriterahmad@gmail.com
    Facebook: https://www.facebook.com/mhd.rahmad
    url Blog: http://ceriterahmad.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: blog ini nampak ayu mcm tuannya. Banyak info menarik yang di selitkan
    Nyatakan kekurangan blog ini: Saya gagal mencari kekurangan blog ini.. XD..

    BalasPadam
  50. Nama: Nur Ain Rahim
    email: nurainrahim34@gmail.com
    Facebook:Nur Ain Rahim
    url Blog: tiada .. sdhnye .. ;(
    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog ini menarik . Tambhan pula dgan template \nya y super dooper cntek n simple ! x trlalu over ..
    Nyatakan kekurangan blog ini: rsnya krgkn traffic feed .. he he ! saya x rty na komen..

    BalasPadam
  51. Nama: Eca Dwinky Asha
    email: ecasha.89@gmail.com
    Facebook: Eca Dwinky Asha
    url Blog: www.ecadwinkyasha.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: entry yang banyak perisian dan menarik
    Nyatakan kekurangan blog ini:sedikit berat untuk pengguna broadband spt eca.. :)

    BalasPadam
  52. Nama : hazirah binti shahrudin
    email : zira.shahrudin@gmail.com
    Facebook : Hazirah shah
    url blog : http://iu-hazirah.blogspot.com
    kelebihan : entry ini banyak info terkini dan blogger baru boleh mengetahui tentang info yang dorang tak tau
    kekurangan : kurang tunjukkan cara nak promot blog kepada orang ramai

    BalasPadam
  53. Nama: Solehah Binti Shamsuddin

    Email: pinkgemstone90@gmail.com

    Facebook: https://www.facebook.com/bellapinkylixious

    url Blog: http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog ni banyak post mengenai fesyen, kecantikan, makanan dan pelbagai info lagi. Tambahan pula, si penulis blogger ini juga cantik, putih, comel, jelita, ayu, fashionista dan omey.

    Nyatakan kekurangan blog ini: Blog lambat loading, kelajuan loading sama seperti blog saya.hahaha :D

    p/s : Awak, jangan lupa tekan nombor random tu bagi kena nama saya tau - Ini bukan ayat bodek :D

    BalasPadam
  54. Nama : Amirul Bin Ramli
    Email : terapinoetik@gmail.com
    Facebook : Amirul Bin Ramli (Obvious..haha)
    Url Blog : http://www.terapinoetik.com

    Weakness : Bila bukak blog ni kan rase segan pulak sebab gambar header tu macam tengah tengok2 sy online. Hahaha...

    Strength : Gmbar header tu lawaa so takpe lah.. Sekian. :-p

    BalasPadam
  55. Nama: Yumida
    email: yumida00000@gmail.com
    Facebook: http://www.facebook.com/yumida.huda
    url Blog: http://umikasum.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: blog kemas...tersusun..cepat loading...blog mengandungi fesyen..kecantikan...orgnya pun cantik..sweet
    Nyatakan kekurangan blog ini: perbanyakkan entri

    BalasPadam
  56. Assalamualaikum,

    Nama:Mohd Lokman Bin Ramli

    email:ahmadramli80@gmail.com

    Facebook:http://www.facebook.com/lokman.ramli.79

    url Blog:http://www.lokmanramli.my

    Nyatakan kelebihan blog ini:Blog ini cukup menarik dengan header yang cantik berserta pemiliknya dan page loading yang ringan. Selain itu kandungan blog ini juga menarik untuk dibaca kerana apa yang disampaikan itu mudah difahami

    Nyatakan kekurangan blog ini:Cursor yang kurang menariknya sebab dia berubah jadi misai. haha. Kalau stay je gambar hazanis pasti lagi ok.. ^_^

    Terima kasih

    BalasPadam
  57. nama : muhamad luqman bin hussin
    email : manluqmancool@gmail.com
    facebook : man luqman cool
    url blog : http://manluqmancoolboy.blogspot.com

    kelebihan blog mek cah : menarik, tertarik memang da boommm.....semua info bleh cik kt blog mek cah jek...google x perlu da...:) anyway...mek cah seorg blogger yg friendly ngn pengikut2 dia....so keep it up gurl...:)

    kekurangan...bnyak sangat kelebihan smpai kekurangan pada blog mekcah jadi zero...eheh...blog mekcah terbaik.......phni da bleh lwan ftin liyana ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama:nur izzah atirah bt hudallah
      email:izzah1811@gmail.com
      facebook:izzah hudallah
      url blog:http://nurizzah1811.blogspot .com

      kelebihan blog ni tak tau nk ckp apa...tertarikkk....mmg perr larhh..
      very2 beutiful...^___^

      kekurangan 0....mmg x dak kekurangan

      Padam
  58. Nama : Sharifah syahirah syed othman
    Email : Ssyahirah72@yahoo.com
    Facebook : http://www.facebook.com/sharifahsyahirah.alyahya.9
    URl blog : http://inihidupaku-sharifahsyahirah.blogspot.com/

    Kelebihan : blog mek cah ok dah.semua ok pada saya. mek cah ada kelebihan tersendiri. ada gaya tersendiri bila buat entry.pandai tarik pengunjung baca entry sebelum ini. sejak setahun lebih saya stalk blog nampak perubahan dan makin matang. sekarang ada bisnes sendiri pulop. tahniah mek cah. saya jadi silent supportive je la ya.hiuhiu

    Kekurangan : cuba mek cah beli domain hazanis.com biar loading laju sikit. blog mek cah agak lambat loading. tapi tak lah sampai tahap lambat sangat. kalau nak beli domain saya suggest berhati sebab ada je domain yang jadi masalah di kemudian hari sebab cara register tak betul. ni berdasarkan pembacaan dekat blogger2 lain lebih baik tanya yang pakar. keep it up mek cah. saya akan terus jadi stalker mek cah.hahaha

    BalasPadam
  59. nama:nur izzah atirah
    email:nurizzah1811@gmail.com
    facebook:izzah hudallah
    url blog:http://nurizzah1811.blogspot.com

    jom larhhh mai blog sya....tpi x berapa cantikk

    BalasPadam
    Balasan
    1. kelebihan blog ni....x blh nk kata apa2 sbb dh mmg cantik ponnn mcm orang dia larhh ^_____^ .

      kekurangan x dak apa2


      Padam
  60. Nama: noor azirah binti shahrudin
    email: lovelies.pink@gmail.com
    Facebook: zeera lily xiaojie full
    url Blog: http://belogzeera.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: sgt bagus.. hazanis sentiasa up-to-date ngn isu2 semasa..blog ni bnyk info & gmbr2 menarik.. lovely sgt...best part yg sy suke adalah fesyen & gaya... sgt menarik utk dijadikan bahan rujukan..lagi...bnyk kebaikan dr keburukan..
    Nyatakan kekurangan blog ini: agak berat sikit.. nk load tu lama sket.. tu je..

    BalasPadam

  61. Nama : Noor Suria Binti Mehat
    Email : suyayaya96@yahoo.com
    Facebook : noor suria
    Url blog : bamboopanda96.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: blog comel sangat ! Colourful . Banyak gambar . Akak fashionable . Menutup aurat and me make love it soo much :)

    Nyatakan kekurangan blog ini : x banyak tutorial shawl/tudung hope akak dapat buat banyak tutorial tudung sebab saya suka gaya akak pakai shawl

    BalasPadam
  62. Nama : Noor Suria Binti Mehat
    Email : suyayaya96@yahoo.com
    Facebook : noor suria
    Url blog : bamboopanda96.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: blog comel sangat ! Colourful . Banyak gambar . Akak fashionable . Menutup aurat and me make love it soo much :)

    Nyatakan kekurangan blog ini : x banyak tutorial shawl/tudung hope akak dapat buat banyak tutorial tudung sebab saya suka gaya akak pakai shawl

    BalasPadam

  63. Nama: syuhada salleh
    email: syuhadasalleh@gmail.com
    Facebook:siti nur syuhada salleh
    url Blog:http://www.syuhadasalleh.my/
    Nyatakan kelebihan blog ini: background kaler putih, so senang nak baca..template pon tersusun elok..
    Nyatakan kekurangan blog ini: labels yang terlampau banyak di bawah blog..kalau boleh buang labels tu pon takpe..or, wat dlm kotak kecik..hehe

    BalasPadam
  64. Nama: Nor Suhadah bt mohd saad
    email: vanillaice_sue93@yahoo.com
    Facebook: Ordinarygurl sue
    url Blog: ordinarygurl-sue.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: semuanya cantik !! geram tengok mek cah :)
    Nyatakan kekurangan blog ini: loading lambat, mybe sue guna berukben :( ..

    BalasPadam
  65. Nama:Nurza Diana
    email:nurzadiana@gmail.com
    Facebook:Nurza Diana
    url Blog: http://nurzadiana.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:blog ni sediakan tutorial yang helpful. ada banyak gambar mek cah photoshoot, hehe..then blog mek cah banyak update pasal fesyen juga. btw,tuan punya blog ni comel!
    Nyatakan kekurangan blog ini:sometimes loading lambat mungkin line internet. mungkin juga sidebar blog ni mek cah boleh kemaskan sikit.

    BalasPadam
  66. nama : Nur Ain Nawwar bt Mohd Amin
    email : nawwaramin@gmail.com
    facebook : Ain Nawwar
    url blog : http://thedreamgoddess.blogspot.com/
    kelebihan blog : simple tapi cantik dah. padan lah dengan tuan blog XD tapi lagi cantik kalau Nawwar menang la eh? berkait? hewhew
    kekurangan blog : loading kut. eh ke line Nawwar tah siput. hehe

    BalasPadam

  67. Nama:Syuwai
    email:prncssteddy@gmail.com
    Facebook:http://www.facebook.com/sying.kalerpool
    url Blog:http://syuwaistory.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:comel :suka
    Nyatakan kekurangan blog ini: mungkin boleh kemaskan lagi blog ni, bahagian sidebar.. mungkin perlu kurangkan sesuatu supaya blog ni x lambat load :))

    tQ ^^,

    BalasPadam
  68. Nama:Ekah
    email: ekahatiqkah@yahoo.com
    Facebook: http://www.facebook.com/ekahatiqkah96
    url Blog: http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini bagi ekah: blog kemas, cepat loading, entri simple and up to date
    Nyatakan kekurangan blog ini bagi ekah: warna background kurang aura(prefer guna soft colour dan yg lain ,dah ok :))

    BalasPadam
  69. Nama: Mariatul Faridah Ibrahim

    Email: pu3duyung_ma90@yahoo.com

    Facebook: Mariatul Faridah Ibrahim

    Url Blog: maredzu.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: Blog nie simple tp comel. Cara story telling pun okay. Ta serabut baca :D Plus ade campur2 private life n semasa. Kira fair and just fine.

    Nyatakan kekurangan blog ini: rasanya tade y kurang sangat pun. Kalau kasi comel lagi n update lebih banyak topik2 y eyes catching gtue sure lebih meriah blog nie :)

    BalasPadam
  70. Nama: SHARIFAH ZAKIAH
    email: zackss_911@yahoo.com
    Facebook: SHARIFAH ZAKIAH
    url Blog: shazakiah.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini: suka tengok sbb smua gmbr comel. haha lgpun byk gosips menarik biase mekcah update. kihkih
    Nyatakan kekurangan blog ini: mungkin lmbt skit loading sbb gmbo mekcah comel ngat. hewhew :D

    BalasPadam
  71. nama : athirah bt abdul talib
    email : sinarsyahira@gmail.com
    facebook : fragancia syahira
    kelebihan : best sangat sbb dapat input2 n info2 terbaru yg sangat menarik...cara berfesyen yg berlandaskan syariat...
    kekurangan : terlalu banyak pic yg comel2...geram nak wat ugak...hahha

    BalasPadam
  72. Nama: SABIQAH BT ZULKEFLI
    Email: zsabiqah@yahoo.com
    Facebook: Sabiqah Zulkefli
    Url Blog: sepupusepakat.blogspot.com

    Kelebihan:
    -suka cara penulisan akak, mudah difahami dan tidak terlalu panjang. Setiap entri yang akak post akak masukkan gambar-gambar yang cantik.

    -Blog tak terlalu berat dan cepat je laoding. Suka cara akak berfesyen, akak selalu bagi tip-tip berguna. Suka sangat baju yang akak jual, cantik. walaupun bukan dari pelanggan akak tapi insyallah satu hari nanti..hihi nanti akak boleh la tmbah jual shawl plak yer..

    Kekurangan:
    -Tak da yg kurang tapi kalau tambah tip kecantikan mesti best.. Nak tahu jugak rahsia penjagaan akak. comell ^_^ hihi

    -Tak banyak cara pemakaian shawl. kalau akak tambah tutorial mesti ok.. Sebab suka gaya akak bertudung..nice

    BalasPadam
  73. Nama:nur hafizah ayu mohamad
    email:mnurhafizahayu@yahoo.com
    Facebook:https://www.facebook.com/nur.hafizah
    url Blog:http://ayuitukamu.blogspot.com
    Nyatakan kelebihan blog ini:bloh mek cah kemas xserabut mata tgk,header pon comel
    Nyatakan kekurangan blog ini:mek cah kena wat tips kecantikan byk cikit nok comel supo mek cah jgk,lain2 xde dah sbb blog sy ag serba kekurangan

    BalasPadam
  74. hello, this is my first time joining a contest in blog. haha I felt excited! :)
    Nama: Anita Dilam
    email: dafietaznieta@yahoo.com
    Facebook:Nieta Colourful II
    url Blog: http://nietacolourful.blogspot.com/

    Nyatakan kelebihan blog ini: this blog was awesome! comel ja ^^ detail utk barangan pun full. blog yg simple. and remember, simple make perfect sis :)

    Nyatakan kekurangan blog ini: nothing is perfect kan. apa-apa pun, hanya kekurangan biasa seperti lambat loading (maybe it's bout my browser). maybe boleh bagi background yg lebih ceria. hihi. colourful pun boleh. tp, this is yr blog and it depends on you how to decorate it. still nice ok!:)

    BalasPadam
  75. Hello! this is my first time joining a contest in blog. and I'm kinda excited now! :)

    Nama: Anita Dilam
    email: dafietaznieta@yahoo.com
    Facebook: Nieta Colourful II
    url Blog: http://nietacolourful.blogspot.com/

    Nyatakan kelebihan blog ini: yr blog is awesome! full detail utk barangan yg dijual. and yeah. yr blog is simple. simple is always the best! :)

    Nyatakan kekurangan blog ini: nothing is perfect. tapi, yr blog takda kekurangan yang nyata. just lambat loading sikit (maybe it's bout my browser). ni pun yang kedua kali komen. yg first tak keluar pula. hehe. and maybe sis boleh letak background yg lebih ceria. colourful maybe :D but, this is yr blog and it depends on you how to decorate it. anyway, it's still nice! yeahh :)

    BalasPadam
  76. asslamualaikum kak hazanis ! fes time saye join contest2 blog nie. haha. thanks bg peluang :D

    Nama : Norizzati binti Muhamad Maulana
    email : noriz_zati@yahoo.com
    Facebook : Angryy Jaty
    url Blog: unprivatediariess.blogspot.com

    Kelebihan blog nie : 1) selalu update dgn isu semasa ,
    2) selalu bg tau macam2 tips yg sgt2 berguna !
    3) selalu bg inspirasi melalui gambar2 and quotes :D
    4) bantu saya untuk dapatkan duet melalui nuffnang :)

    Kekurangan blog nie: 1) mungkin loading lambat kot, tp xdela lambat smpai
    saye frust menonggeng kan. haha. biase2 je.
    2) bile dah ramai org komen kt post , terpakse scroll
    sampai bawah untk komen. hehe. tu je rasenye.

    * blog ni ok je la kak hazanis , thanks sbb bnyk bantu,. fes time masok contest2 nie. eksaited sket. naseb baek contest blog ni senang :D sayang akak ketat ketat ♥

    BalasPadam
  77. Nama: Aimi Rahim
    email:aimirahim95@gmail.com
    Facebook:Aimi Muslihah
    url Blog:http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini:blog akak nice gila ! ^^ header dia saya suka sangat ! detail barang yang full buat orang senang and tak banyak tanya . sebab semua dahh bagitahu . sidebar widget tersusun . suka suka ! ^^
    Nyatakan kekurangan blog ini: lambat loading sikit . BG pun takkan putih je ? Letak lah warna or gambar yang menarik . Apa pun , saya suka blog nie :D

    BalasPadam
  78. Nama:nurul syarfiqa binti mohammad janjudin (nama ic)
    email: nurulsyarfiqa@ymail.com
    Facebook:https://www.facebook.com/syarfiqa (Nourul Syarfieqa (Janjudin Daughter)
    url Blog: http://waddahjannah.blogspot.com/
    Nyatakan kelebihan blog ini: banyak tentang fesyen .. fesyennyya pun tutup aurat.. xda dedah2..gambar akak daalam blog ni.. ika suka.. akak sesuai jadi photografer..eheh..btw.. ika nk jadi mcm akak..yang berfesyen tapi x abaikan keislaman kita..
    Nyatakan kekurangan blog ini:kalau pasal entry.. ika suka semua.. cuma.. blog akak ni content dia besar sgt dan sikit berserabut..cursor akak besar sgt..loading blog akak ok ja..

    ok..tu je kot

    BalasPadam
  79. Nama: SITI AUNI AFIFAH BT GHAZALI

    email: letopink@yahoo.com

    Facebook: http://www.facebook.com/sitiauni.afifah

    url Blog: http://letopkeypad.blogspot.com

    Nyatakan kelebihan blog ini: Dari segi isi entri tu okay, senang difahami dan blog awop ni meme mesra pembaca,kelebihan blog awop ni datang dari kecomelan awop tu, oloh la...sokmo mari blog ni terpegun dengan ciptaan Allah swt...sebab blog ni jugok saya kenal siapa mek cah hok sebenar :D

    Nyatakan kekurangan blog ini: kekurangan?rasanya tade kekurangan,dari segi loading blog okay, design okay,entri okay..everything okay...tiada kekurangan :D

    BalasPadam
  80. Nama : Amira Shahira bt. Shahrom
    Email : suju4eva22@yahoo.com
    Facebook : http://www.facebook.com/amirashahira.shahrom
    URL Blog : ryeowooklovers.blogspot.com
    Kelebihan Blog :

    {1} Dah dua tahun mira join blog akak, mira selalu ikut pengembangan akak. Cerita akak semua menarik.

    {2} Akak selalu buat review cerita terbaru, fashion terbaru, then mira tak pernah lah ketinggalan sebab akak akan selalu update. hekhekhek

    {3} Blog ni comel gilaaaaaa keh. Tema floral. fuyohhhh. Header akak lawo, comel gituu macam orangnya ^^

    {4} Akak pun ada bisnes online kan, haaaa akak selalu update dkt blog, lawo lawo bajunyaaa. Jadi, orang boleh tahu lah blog akak bukan sekadar blog biasa, tetapi ada bisnes jugak. 2in1 lah katakan

    {5} Akak pun sometimes buat tutorial shawl, so itu menyenangkan mira lah boleh follow up gaya akak. dah lah akak comel gilaaaa pakai shawl , jelesnya dengan akak e.e


    Kelemahan Blog :

    {1} Tak tahu lah inernet mira yang lembab ke apa ke, tetapi macam agak lambat sikit nak loading blog akak ni.

    {2} Combination colour blog akak lawa, cuma tab yang home tu semua, kecikkan sikit tulisan, sebab owner tu terjatuh kebawah pulak. nampak macam tak kemas and tak serata, ahh tak balanced lahh . lol

    {3} Akak punya post title nampak kurang lawa lah sebab tulisan je besauu. Cuba akak jadikan dia ada line ke, bubuh background ke sebab nanti dapat lah bezakan dan dapat jarakkan sikit dari entry.

    {4} Tak silap mira, akak punya entry macam ada iklan nuffnag dkt dalam tu, dkt tengah lah, sometimes bawah. Bukan apa, nanti nampak tak kemas sangat entry tu dan entry nampak terpisah sbb iklan tu.


    haaa, tu je lah. lahai macam pengkritik dah ni. hehe harap harap dapat menang. nak baju kurung peplum :3 amin. hehe *U*

    BalasPadam
    Balasan
    1. asslamualaikum kak hazanis ! fes time saye join contest2 blog nie. haha. thanks bg peluang :D

      Nama : Nor Azrinda Ahmad Sabri
      email : azrindasabri@yahoo.com
      Facebook : Erin Qaleesya
      url Blog: http://duniaerinqaleesya.blogspot.com/

      Kelebihan blog nie :
      1)blog yg sgt jujur dalam penulisan
      2) blog yang amat ambik berat tentang ahli2 blog lain
      3) blog yang dihiasi gambar2 yang cukup menarik dan terang sekali
      4) blog yang banyak memberi tip dan tunjuk ajar..thanks

      kekurangan:
      1) setiap entry x tarikh blog yang ditulis
      2) wall paper atas sekali colour yg kurang menarik

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...