'Dakota Rose' Gadis Cantik Yang Kelihatan Betul-Betul Seperti Patung...Dakota Rose


Assalamualaikum L.O.V.E..:)



dah lama rasanya tak update blog...hoho *kononnya la kan..poyo*.....dengan kesibukan sejak akhir-akhir ni menyebabkan masa mek cah dengan blog kesayangan pun macam tak der sangat....hari ini iaitu jumaat bersamaan 8 june 2012 ada benda yang membuatkan mek cah rasa sedih..itu biar lah rahsia...Opsss rasa nak pergi bercuti jer untuk hilangkan segala masalah yang melanda dalam diri ini..nak tahu kat mana?*biar lah rahsia lagi..:P

....nanti boleh la tengok tips untuk travel sekali kan '10 perkara yang perlu anda lakukan sebelum pergi melancong'..hiksss


untuk itu, hilangkan stress dengan tengok wanita cantik pun okey jugak..ngeee gatai molep mek cah..*gurau jer*...okey dah hilang sikit sedih nie..^^


siapakah Dakota Rose??Beliau pun ada blog tau..jom terjah kotakoti.com...


Gadis berusia 16 tahun ini sangat mirip sekali dengan boneka Barbie, kemiripanya yang luar biasa ini mengakibatkan Dakota Rose sangat terkenal di berbagai negara seperti Jepun dan China dimana dia telah di beritakan di berbagai media di sana. 

via http://palingseru.com...

yang boleh mek cah cakap kat sini ohsem betul perempuan nie....indah betul  ciptaan-nya...tapi cuba bayangkan kalau...errrr dia pakai tudung, mesti lagi, lagi dan lagi ohsem kan...perfect, hanya mengagumi ciptaan-Nya... ..hehehe

p/s::lelaki tak boleh tengok lama-lama tau...huhu lain pulak jadinya..:P 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

27 ulasan:

  1. wey la ho..begoni...menea mu ko mekcah gini

    BalasPadam
  2. aah comel . barbie doll. klu dia gemok cikit mesti lg comel

    BalasPadam
  3. SubhanaAllah . cantiknya ... Indah nya ciptaan Mu .

    BalasPadam
  4. whoa . dy mmg cantik & betul kak anis cakap dy lagy cantik kalau pakai tdung . hewhew . so , skrg ni . jom call dy . kak anis cakap :"hey you . you sungguh lawa jika pakai tudung ." agak2 dy faham ke bahasa rojak mie ni .HAHAHA XD .

    BalasPadam
  5. moga2 dia dapat hidayah.. amin~

    BalasPadam
  6. Subhanallah, sangat cantik :)

    BalasPadam
  7. macam patung barbie kan,hihi

    BalasPadam
  8. @JIJI YU

    wat menea bilo puah jiji...:)

    BalasPadam
  9. @Azmira Yusof

    aah kalau dia gemuk mesti extra comel...mesti cute dekat pipi..:)

    BalasPadam
  10. @Mimieesyeerro

    hehehe nak try la komen di blog dia..kot2 dia faham bahasa rojak kita nih..hikhok..:P

    BalasPadam
  11. kalau dia tak makeup lawa tak agak2nya? ha3.

    BalasPadam
  12. jujur....
    gadis takut ngan barbie...
    telampau cantik kekek,,,
    cantik lagi tuan blog

    BalasPadam
  13. sume gmba dye mekap, benda yang boleh dikatekan cantek bile natural beauty , kalaw , cmnih , cntek lagik hazanis , hehehe ~

    BalasPadam
  14. Sangat seperti anak patung. Gerammmm!

    BalasPadam
  15. memang macam barbie doll ! tapi mekap pun tebal. certain gambar nampak fake pun ada. kalau pakai tudung memang konfem kiut-miut punya.

    BalasPadam
  16. nana dtg singgah cne :D waahhh, mmg dakota ne cantikk, walaupun pic dia photoshop. kalo pic nana yg d photoshped pun belum pasti dpt jd mcm muka barbie :)

    td thari ada tgk barbie. ambik feel jd mcm princess2 hihi

    BalasPadam
  17. klu berdiri tepi jalan, keras je msti org igt patung dah ni. hahaha

    BalasPadam
  18. cantik, tapi sayang die fake :/

    BalasPadam
  19. dia comel kan..mcm ptung btl.

    BalasPadam
  20. Comel sangat muka die..hehehe..jom ajak die pakai tudung pastu cakap dalam bahasa rojak kita..

    BalasPadam
  21. waaahh... cantiknya muka dia!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...