Berblog dan kenangan

Assalamualaikum cinta.♥

Makin hari terasa makin sibuk, nak kata dah bekerja haram belum dapat kerja lagi. Alasan sebab tak update blog ialah malas ditambah pula dengan line internet yang macam siput gedek gedek. Baca entri ini "Rasa letih & bersalah" pasti faham situasi mek cah. Lolzz sibuk jadi babysitter, sibuk jadi driver, kadang-kadang nak attend interview pun terpaksa "alah biar la dulu, malas lagi". Mak aihhh, berlagaknya dia. hehe lebih suka duduk rumah tengok baby Muhammad Afif Al-Fateh, maklum lah pangkat baru iaitu "Mak lang". Eceh!

Beli Maxis SKMM ingat nak untung tapi akhirnya rugi jugak. siapa pernah guna maxis SKMM kat sini??. Bayaran bulanan RM25, tapi sangat limit lah. guna 2, 3 hari dah slow. Hokkk Alloh, teringat cerita "Setia hujung nyawa" kan.

Ingat nak buat kontest untuk kawan-kawan blogger, agak-agak ada yang nak join tak? . Tujuan kontest adalah sebagai penghargaan untuk rakan-rakan blogger yang follow blog ini. Mungkin hadiahnya dress dan topup. Insyaallah kalau betul-betul free, mek cah buat kontest korang join yer. Mungkin kontest yang simple je, tak perlu buat entri kot. Just follow and drop your comment. Pemilihan secara random, ada rezeki menang ada la kan.


Sejujurnya, rindu line internet masa kat kolej dulu. boleh blogwalking sampai lebam & boleh update blog tiap-tiap hari. hoho rindu nak jalan-jalan dengan rakan-rakan kat sana. banyak tempat dan kenangan bersama ketika belajar di shah Alam. "Rindu nok derak jah".

Antara kenangan yang tak dapat dilupakan :
Banyak lagi kisah mek cah di Shah Alam yang belum dikongsi. Hukss tunggu betul-betul tak de idea boleh la guna kisah tu semua kan. Yang pasti ianya bermaklumat. sekarang berusaha membalas balik kunjungan korang semua. 

Thanks for reading.

Nota kecil : Jom cuci mata bersama "Baju kurung peplum dari blog hazanis part-2". Mana tahu ada yang berkenan. Selain itu, korang jugak boleh cuci mata DISINI. Yang pasti ianya penuh sensasi 'Eh Ronnn Azizzz'



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. Pakai celcom line pun best. 1G jea nina ambik. Buleh wat macam2. Hihi

    BalasPadam
  2. kan,rindu nok derak jah,hehe...

    BalasPadam
  3. samalah..bw pun line merangkak mcm baby..hahah..tension bila nk bw.hihi

    BalasPadam
  4. heheheh takpe2 bile dh tukar broadband lain ke nnti mana tau dh makin laju... kang blh la berblog ngn laju ek

    BalasPadam
  5. Emmm...slalu nya mmg cam tu...kalau line slow nak serve pun hilang minat tetiba...kn??

    BalasPadam
  6. Mek Cah pakai laa internet p14g baru lajuu... ha3

    BalasPadam
  7. take ur time okay si comel.. hehehe...

    BalasPadam
  8. Wah, tak sabar rasanya nak join contest dia.

    BalasPadam
  9. cepat2 cari kerja. good luck!

    BalasPadam
  10. menggamit seribu satu kenangan...

    BalasPadam
  11. kenangan sungguh tu ;)
    nanti ada pengalaman baru plak :p

    BalasPadam
  12. Nampaknya mekcah dh mengalami apa yg akak rasa. Bila dah hbs study rasa rindu sgt2 life kt kampus kan. nak2 ms duk kt kolej yg dapat online 24/7. pastu weekend jer kuar berjimba ngan member2. hujung minggu la yg paling best.hehe :)

    BalasPadam
  13. mek cah...share ar ngan kami gambar baby afif. tringin nak tgk dia. hee~

    contest?? wao! x sbaqnya nak join :D

    BalasPadam
  14. rinduuu mekcahhhh. uhukksss..
    emmm mexcissss mmg gtu. menipuuuuu. kejap je dh hbes kuota ! kejammmm -_- jgn gune dh. uhu

    BalasPadam
  15. wah..kelakar plak tengok dia gelak.

    BalasPadam
  16. hok alohh^^ buat la kontest cepat cepat ... excited nak join :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe okay. dlm 3 hari lagi kita update pasal contest tu.:)

      Padam
  17. sy bermnt sgt bju kurung peplum tu . hmmm

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...