Tudung2u terhangat dipasaran. Dapatkan diskaun 15% membeli-belah bagi pembaca blog hazanis

Assalamualaikum cinta.

Bila sebut pasal tudung confirm ramai yang teruja kerana sekarang muncul pelbagai jenis/fesyen tudung dan kualiti yang berlainan. terpulang kepada individu terbabit untuk memilih dan memakai tudung yang sesuai mengikut keselesaan si pemakai. 


Disini jenama tudung2u kini semakin popular kerana menyediakan pelbagai jenis tudung antaranya tudung bawal sulam, halfmoon, dan pelbagai macam lagi jenis tudung. Terjah ke tudung2u untuk pelbagai jenis corak dan jenis yang pasti memukau siapa yang memandang.


Berita terbaik juga untuk pembaca blog ini kerana bakal mendapat baucer bernilai 15%! Ini kod baucer kepada pembaca HZN2013 (sah sehingga 31 Mac, 2013). so korang akan dapat diskaun sebanyak 15% sekiranya menggunakan kod HZN2013. cepat tau! penghantaran percuma dengan setiap pembelian RM50 ke atas. terbaik lah!



Tudung2u juga menawarkan harga borong untuk para penjual. so harga yang berpatutan serta korang juga boleh bertanyakan sebarang soalan kepada pihak tudung2u. Boleh hubungi disini:


P: +603 - 3318 3800

Cara menggunakan kod dan baucer bernilai 15%:

HZN2013 
(sah sehingga 31 Mac, 2013)

Happy shopping & thanks for reading.

Nota kecil : Pastikan anda tidak ketinggalan menyaksikan tutorial tudung yang terkini untuk labuh dan sedang-sedang pun ada. Terjah sekarang "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" & "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. aah sis. kalau nak beli leh guna vaucher tu.;)

      Padam
  2. pelbagai jenis tudung dh skrg. cantik2 plak tu,

    BalasPadam
  3. terbaiklah anis! rugi 2 kalau x beli

    BalasPadam
  4. wahhh best gift utk pembaca... okay la tu..

    BalasPadam
  5. wah... baguslah eca ni.hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti boni leh la wat tutorial tudung. hahaha

      Padam
  6. nice post :D salaaam kenal yaaaa

    BalasPadam
  7. WAH cantiknyaa, thanks bagitahu. ain mmg suka terjah tempat jual online tudung ni :)

    BalasPadam
  8. wah macam popular je tudung2 ni :)

    BalasPadam
  9. Cantik2 jugak Tudung ni yer

    BalasPadam
  10. Fuhhh!! boleh rambang mata ni kalau diterjah :D

    BalasPadam
  11. Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...