IKEA : Perkara normal

Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Perkara normal bila kami iaitu markonah meletop dan emy sampai di IKEA..Lebih-lebih lagi bila jumpa cermin, tangan mesti gatal nak tekan butang klik!...Biar orang kata SS tetapi asalkan hati kami puas..muehehe kami suka ke IKEA sebab banyak perabot yang cantik-cantik, design yang unik, memang best la pergi sana..kalau sampai sini memang wajib bawa kamera..hoho entri yang ni "Berdating di IKEA & the Curve - Part 1" & "Berdating di IKEA & the Curve - Part 2" merupakan ceritera kami bila ke sana..Ewah! so sorry sebab entri ke IKEA selalu je banyak gambar...takut korang menyampah dah menyebabkan page ni lambat loading..hum Lagi pun ceritera ini bertarikh 27 .5.2012...sudah basi buka??=.='


Semuanya nampak cantik, harga pun cantik...Kalau lah aku kaya dan raya sudah tentu dapat beli apa je yang mek cah suka..*mula koya mek cah!, berat nanang*..Lolzzz bergurau sahaja, bersyukur sudah dengan rezeki yang ALLAH bagi...Asalkan bahagia...muehehe


yang best disini banyak cermin yang besor..boleh la kami mengkoyakan diri..*punoh bahasa melayu kito*..Muehehehe dari kiri emy, mek cah, markonah dan kawan kak emy..*errr lupa nama maaaa*..:(


Memang dah agak, memang tak de kerja lain bila sampai sini...asyik nak klik, klik jer..nasib baik la kamera ni banyak berjasa...hehe muah!!


Best kalau dapat tidur di sini....Opsss sempat lagi kami berguling-guling atas katil ni...eh over nye senah!!...Agak-agak la kan...hehe pernah mek cah main masak-masak kat sini "Wordless Tuesday #18 : Yeah!! dah pandai masak.."..terasa hebat lah..poyo!!Lolzzz


Markonah meletop, berbaju kuning dihari tersebut..Kelass kau konah....sama la dengan kita..kuning gituwww..nak tahu entri khas tentang konah sila lah terjah sini "Dia yang bernama 'Markonah Meletop", banyak picha beliau yang cantik..=)


lagi, lagi dan lagi..memang bosan tengok muka sama kan....nasib baik la ada kamera digital ni....nak tahu kamera apa yang mek cah guna sila la ke entri ini "Saya hanya guna Kodak EasyShare C142"...murah jer kot....tak perlu dah beli DSLR..Tapi kalau ada duit lebih nok jugok DSLR tu..Fuhh berangan!!


if pihak IKEA bagi tidur kat sini memang mek cah tidur dah sebab best sangat tilamnya...bantalnya dan segala ada kat situ....aiii sedak kak loh, ..:P


Yang terakhir dari kami, senyum smeweh sebab ada yang sudi bawa kami keluar....Thanks driver...hoho driver tak de kat sini sebab sedang lepak dengan kawan-kawannya...Owh tq munzir...nk tahu rupa si munzir sila la ke entri ini "Anak raja sedang menanti di Istana Seri Menanti"....

Addiooousss..Thanks for reading..

p/s:: sekiranya anda kecewa dgn app mesej yg terlalu perlahan? Cuba WeChat ia mantap,cepat,dan percuma terhangat di Asia dgn lebih 150 juta pengguna!boleh hantar mesej suara, berkongsi gambar, dan bersosial dgn ramai orang!..Ewah!!..nak cuba KLIK SINI..:P


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. standard la tu camwhore kat ikea. haz pn same. hihihi

    BalasPadam
  2. Cantiknya outfit kakak. Nak cardigan macam tu. Kakak beli online ke? Kat mana?

    BalasPadam
  3. @haz
    hehe kita satu geng la erkk?:P

    BalasPadam
  4. siap baring siap tangkap gambar lagi.. best betul ikea ni. kalau mall lain, siap kena halau lagi. hahaha..saya pernah kena halau. siot je

    BalasPadam
  5. kakakku yang always mantain comel..
    love you !!! :D

    BalasPadam
  6. salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

    http://muslimbazaar.mnmall.me/
    atau melalui
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Ala, baru nak beli. Sekarang ni payah nak cari yang macam tu. Tak cantik. :')

    BalasPadam
  8. jealousy you -__- u r so soo soooo cute ~

    BalasPadam
  9. Dah buat mcm rumah sendiri dh ikea tu huhu

    BalasPadam
  10. bebi,
    u keluar tak ajak i pun kan?
    me is so jelly.
    bai

    BalasPadam
  11. betul la ore kato sain rapat ore pompuan ialah cermin..xpala, ore comel, cermin tengok pun suko :)

    BalasPadam
  12. sme la mmg pantang jmpe cermin,heehehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...