OpocOt jalan-jalan di Tasik Shah Alam untuk hilangkan stress!!....



Assalamualaikum L.O.V.E...:)

seperti yang korang semua sedia maklum aku suka jalan-jalan penatkan badan..hoho bila hujung minggu suka sangat keluar dengan teman-teman yang lain..actually kisah nie merupakan kisah lama kot....kisah bila kelas dibatalkan teruss laju-laju gi PKNS....emm selalu jer berkaitan dengan entri ini KLIK SINI...Dan entri yang nie lak sebelum aku memiliki benda nie KLIK SINI!!...hohoho aku tak sempat nak update blog tentang ini..berbaju kurung di Tasik Shah Alam..bercintan cintun di tepi tasik bersama si ina plop tu...ada aku kisah nak bercintan-cintun dengan siapa??...hoho janji aku tak kacau orang...eceh!!

jom tengok picha yang mampu membuatkan aku tersenyum bersama ina...klik, klik....smile dan kurang sikit masalah..Lolzz

mari beli, mari beli handbag murah aja..:P
terasa keselesaan bila dapat menghilangkan stress di tepi tasik nie disamping mengayakan handbag si  ina  yang chomel tu..Lolzzz terasa selesa gak bila berbaju kurung ditepi tasik...ecece nampak bebenor dah lama tak pakai baju kurung kan..T__T
pikir selagi boleh pikir..pastu STOP!!
bersantai seperti ini boleh mengurangkan masalah untuk seketika..hoho untuk seketika tapi bukan untuk selamanya selagi belum berjumpa dengan jalan penyelesaiannya....macam la korang semua tak pernah ada masalah kan??.....tipu la tu kalau tak der masalah.....lumrah hidup dan ini semua dugaan...sabOr jelar..yang penting kesabaran disetiap apa yang berlaku dan insyaALLAH pasti ada hikmahnya berlaku semua nie....Opsss citer pasal tasik shah alam tip tup citer pasal masalah lak kan...hoho cowie...T___T

berkenan sangat dengan handbag ina nie..:)
sekali sekala memang tak rugi ke Taman Tasik Shah Alam nie....boleh hilangkan stress dan dapat cuci mata bila melihat gelagat orang sekeliling..hoho tengok orang couple pun hadow...Lolzz thanks ina sebab sudi keluar dengan akak....:))

bye bye..salam..^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. lama2 sgt duduk shah alam, muak tengok tasik shah alam, haha :D

    BalasPadam
  2. amboiii, cantikk sungguh perempuan dalam gmbar tuuu. hewhewww :DD

    BalasPadam
  3. @Marya Hana

    hehe...betui3...asyik tgk tasik jer kan..:)

    BalasPadam
  4. @DAYG ♥

    hewhew cantik lagi dayang dengan gaya pink tu..:P

    BalasPadam
  5. sempat lagi photoshoot kan hihi

    BalasPadam
  6. comey sokmo cik adik ni...kutey pipi kam :))

    BalasPadam
  7. comelnyaa comelnyaa.nak ngurat bleh?kihkih ;)

    BalasPadam
  8. eh...die pegi jalan2 tasik bwk 2 beg tangan...ade buat business talk ke situ? hehehe

    acap

    BalasPadam
  9. akak dulu suka lepak situ jgk. tgk mcm2 ragam manusia.

    tq follow akak. akak mmg peminat setia blog awak. :)

    BalasPadam
  10. comeyy ehh dio. suko tengok.huhu..sokmo jadik stalker jah. kali ni bui la comment sutir..hihi :)

    BalasPadam
  11. korang x cuti mid ke..
    ktorg cuti seminggu kot..
    akak..nnti jalan ajak ar..
    nk gak jln sama2..haha ^^

    BalasPadam
  12. Tasik Shah Alam ni dekat je dari my rumah sewa. Pernah photoshoot juga kat sini :)

    BalasPadam
  13. @Huda Sindarela

    hewhew kita dah follow blog awak..blog chomel dan tuannya pun chomel..:)

    BalasPadam
  14. @Hami Asraff

    terima kasih hami asraff sudi singgah blog nie..:)

    owh duk shah alam jgk la kan..:)

    BalasPadam
  15. @asyraf ahmad

    isk xdernya....tu hndbg kawan..:)

    BalasPadam
  16. Seriously, dah lama tak singgah sini. Biasanya tengok dari jauh je. Lalu depan tasik je. Tak singgah pun :'D

    BalasPadam
  17. saya suka kura-kura yang ada dlm tasik shah alam.. sgt comel. :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...