Jalan-jalan dengan Cik ted


Assalamualaikum cinta. :)

Cuti pertengahan semester selama 10 hari masa Aidiladha hari tu memang mek cah tak akan sia-siakan. Jom tengok kisah "Raya Korban saya". memang dah janji dengan Anis dan Mastura untuk outing sama-sama. hoho memang tak sah kalau balik kampung tak keluar dengan mereka. Eceh! outing sekali pun jadi la kan. Janji di buat untuk gedik-gedik di Taman Tengku Anis, Pengkalan Chepa, Kelate boh! Lokasi yang dipilih oleh Ezwan Othman untuk shoot Mastura & Anis. Mek cah nak tengok-tengok je mereka shoot, nak cuba kawal nafsu dan kurangkan ambik gambar. Lolzz *adakah impian ini akan tercapai*. Bhahaha


Secara kebetulan Siti Nur Ain berada di area Kota baru maka mek cah suruh je ain datang ketempat kami lepak. Alhamdulillah dapat jugak bertemu dengan che mek molek ni. Ore sohor kubey Krian yang dulunya aktif dalam bidang photoshoot. tapi sekarang katanya nak kurangkan aktiviti ni. muehehe mungkin ada sebab tersendiri kot. Kali terakhir jumpa dengan ain di sini "Iftar : 15 Ramadhan". Oh banyak ceritera tentang ain. kalau sudi baca la tentang ini "She is my GF Nor Aimin!!", "She is my GF Nor Aimin!!-Part 2". Gambar beliau photoshoot.^^


Ini lak cik ted milik anis zahirah punya. Keinginan untuk berphotoshoot ala-ala cute menyebabkan anis bawa cik ted dia. hehe boleh la kongsi cik ted dengan kitorang. Opss ni che ted bukan yang am bagi dekat ain dalam Adam & Hawa tu tau. ni cik ted dari ehem ehem anis. Opsss!! banyak kisah tentang kami disini "Outing riang ria raya",Ezwan Othman Photography", "Rasydan Ishak Photography". Kalau yang dah tahu kisah kami tak payah la baca. :P


Jarang dapat pose hebat dari Mek Ain ni. mesti korang dah kenal kan yang berbaju pink tu anis la kan. dan yang dihujung sekali mastura yang namanya makin meningkat naik. Yelar photoshoot sana sini dan bakal menjadi cikgu. Untung la kan . :P kenapa la kawan-kawan mek cah ni comel-comel je, haishh rasa rendah diri bila bersama mereka. Untung la dah la cantik, pandai, pandai mengemas rumah, bekerjaya. ekeke

Tu je kisah kami, seronok ada cik ted. dan seronok dapat berkumpul macam ni dengan kawan-kawan. insyaallah ada masa kita berjumpa lagi. Nanti bawa cik ted lagi. memang malu kot masa kitorang bawa cik ted ramai yang duk tengok-tengok kami. Lolzz macam la tak pernah tengok cik ted yang besar macam tu .hum teringin nak menang peraduan INI. Hukss angan-angan sudah. :(

Thanks for reading.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

26 ulasan:

  1. mak aih..comel2 belaka..semua anugerah Allah..:)
    untung siapa yg dapat memiliki cinta ke empat org dalam gambar tu..hahaha:)

    BalasPadam
  2. Comeylaaaa Mekcahh punn ! heeee . Jeless tauu :p

    BalasPadam
  3. semua comel comel en hha ^,^

    BalasPadam
  4. besarnya cik ted..hehe btw semua cantik-cantik la :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu cik ted kepunyaan anis. hukss yg cantik tu anis. :P

      Padam
  5. subhanallah...sesungguhnya indah perhiasan Allah ini....

    BalasPadam
  6. Cantik2 belaka. Best kan dapat berkumpul dengan kawan2

    BalasPadam
  7. Nt kite kuar lg yunk :))
    Ehhe nis comel ckit je.korng yg comel byk.hihi

    BalasPadam
  8. semua cantik termasuk anis..indahnya ciptaan Allah..

    BalasPadam
  9. seronoknya mek cah ngedat..tak ajak pun kat kb tu :(

    BalasPadam
  10. byk teddy yg kecik je...segan bwk besar2 hhehee...tp kdg2 redah aje

    BalasPadam
  11. Semua cantik, semua comel..! :D
    Cik Ted pun comel..!
    ooo, ingat Cik Ted yg Am bagi dekat Ain tu, ehehe :P

    BalasPadam
  12. saya makin rambang mata nak pilih calon isteri..hahahahaa

    BalasPadam
  13. haha..tomey2 jer cik ted smue ne..hikhikhik

    BalasPadam
  14. ini maintainance lamboghini punya! haha

    BalasPadam
  15. yang merah tu ferrari, kuning lamborghini, biru bugati veyron, oren masserati!

    fuhhh

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...