Iftar : 15 Ramadhan


Assalamualaikum L.O.V.E...=)

“Jom bukok poso ramai-ramai”- Idea kami bersama

Alhamdulillah di 15 Ramadhan kami dapat berbuka bersama dimana janji telah termenterai..Huh!*eh betul ke ni ayat*...Allah mempermudahkan perjalanku ke KBMALL…syukur, biasanya jalan jem tapi pada hari tersebut jalan biasa-biasa sahaja so tak der lah ambil masa yang lama untuk sampai ke sana…^^

credit to Display Moment
Oh iftar bersama sangat seronok sebab masih-masing mempunyai kerenah tersendiri setelah sekian lama tak berjumpa..em kali terakhir jumpa mereka masa outing di Pantai Mek Mas pada cuti mid term yang lepas…nak tahu terjah entri yang ini tau "Kerana TAKDIR kita bertemu…Erkk??" & "Sambungan kisah kerana TAKDIR kita bertemu"..lama dah kot..so pada hari itu telah berjumpa…So, antara yang hadir kak aleya, ain, ina, atin, domey, renz , aqu sumaq dan kawan ina…sowie tak tahu nama…=.='

Credit to Display Moment
Ingatkan majlis tersebut dihadiri para gadiss semasa sahaja…muehehe akhirnya kedatangan lelaki terhangat dipasaran lagi memeriahkan majlis berbuka puasa ini..Terima kasih kepada yang hadir..:)


Lokasi stategik untuk berbuka adalah Mcdonalds KBMALL….itu pun dah ramai orang yang datang dan booking meja untuk berbuka…tapi kami 1 jam 30 sbelum berbuka dah terpacak depan Mcdonalds dan terus cari tempat untuk kami and the geng duduk..nasib baik ada rezeki walaupun itu hanya lah meja tambahan..Lolzzz *baik ado dari xdok dih*…Wakakakass


Azan dah berkumandang, haruslah berdoa sebelum makan kan...eceh! bacaan doa diketuai ustaz aku sumaq..wakakaka gewan kepada mek ain...Oh si domey tengah update status di BBM yang kami sedang berbuka..eh yeke?LOlzzz


Entah kenapa la bila ambil gambar jer mimik muka jadi stress, hoho stress dengan duk goyang kaki kat rumah dan ini lah muka kejutan bila dapat keluar rumah setelah sekian lama tak berderak..hahaha akibat guna flash yang terlampau ini lah hasilnya..so jangan salahkan mek cah tapi salah kan kamera mek cah tu..*kamera murah memang la..*..Lolzz *ngepek tok tahu gapo*..:P
kerana terlaku banyak sangat picha jadi mek cah mencari alternatif lain untuk upload gambar ini semua..akhirnya combine jer picha tu semua menjadi satu gambar...ewah!, bijop molek mek cah ni..lolzzz  itu sahaja dari kami..Alhamdulillah iftar ini mengamit 1001 kenangan bersama..Insyallah ada masa kita ketemu lagi..


Thanks for reading...

p/s : Nak popular?? KLIK SINI...bhahaha...oh yer domey merupakan seorang photographer muda yang berbakat..gambar yang dia shoot memang cantik...kalau perlukan perkhidmatan photographer boleh la gunakan service si domey ni...apa kata ushar dulu page beliau " DisplayMoment"..confirm berkeney punya...hewhew *ngepeng metar*..:P


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. yeahh! molep2 set kito hihihi *k prasan kjap..
    nak gmba.. :D

    BalasPadam
  2. wah,,seronok nye,,beramai2,,,meriah nampak..

    BalasPadam
  3. wow bestnye bukak puasa kat mc'd. Nak double cheese burger! Hewhew

    BalasPadam
  4. wah . bestnye. lame dah tak melahap MCD . wnduu :')

    BalasPadam
  5. @JIJI YU
    nati smula kito ajok jiji..:)

    BalasPadam
  6. amboih..sedak weh di bukkok :p -izudin-

    BalasPadam
  7. @Dream
    sedak la dik..nati sep green v pulop..huhu

    BalasPadam
  8. @Azee Hana
    jom geng blogger berkumpul..:)

    BalasPadam
  9. maju dio..buka di kb mall terr..huhu..bilo la geng2 blogger kelate ne nak wat buko sekali..

    BalasPadam
  10. nak join etep deh.. hihi nak nyibuk..

    BalasPadam
  11. seronok nya dapat buke sama sama. dear, awak cantik laaa. :) suka tengok your smile :D
    happy blogging..

    BalasPadam
  12. seronok nya dapat buka sama sama member. :)
    dear, you smile beautiful. suka tengok. happy blogging!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...