Fesyen artis di Anugerah Skrin 2012


Hai cinta hati. :)

Anugerah Skrin 2012 (ASK 2012) telah mengangkat ‘Selami Dunia Fantasi Kami’ (Fairy Tale) sebagai konsep malam Anugerah Skrin yang telah berlangsung pada 9 November 2012 (Jumaat) bertempat di Dewan Merdeka, PWTC, Kuala Lumpur.


Artis-artis yang telah menjayakan persembahan Anugerah Skrin 2012 ialah Datuk M. Nasir, Hazama, Misha Omar, Tomok, Fizz Fairuz, Anas Ridzuan, Hafiz, Adibah Noor dan Dayang Nurfaizah. Turut menampilkan Datuk Rahim Razali, Datin Paduka Umie Aida, Ella, Rosyam Nor, Aqasha, Adi Putra, Fouziah Gous, Didie Alias, Scha Al Yahya dan ramai lagi pada malam Anugerah Skrin 2012 (ASK 2012).



Yatt Hamzah yang cantik jelita. suka tengok beliau. Tadi tercari-cari diana amir tapi tak nampak. humm



LIVE STREAMING ANUGERAH SKRIN 2012 memang banyak cabaran termasuklah line internet yang lembab ditambah pula dengan pengacaraan yang boring. akhirnya sambung berblog dan sambung tengok benda INI *idaman hati..Oh!* tanpa menonton sampai ke penghujungnya. lolzz


Tercari-cari Gambar Fesyen Artis Karpet Merah Anugerah Skrin 2012 yang berpakaian sopan dimajlis tersebut tapi hampa kerana hanya beberapa kerat sahaja yang perpakaian menutup aurat. Fesyen Artis-artis Malaysia yang lain ada hancuss namun ada juga yang cantik dan tak kurang pula tidak kena cara mereka berfesyen.

 so nilai lah sendiri fesyen siapakah yang paling segak dan cantik disamping menutup apa yang patut ditutup di Anugerah Skrin 2012. haish kenapa AK INI tak dapat penajaan dari benda INI. Pasti lebih meriah. Lolzz siapa setuju?. Opss??So apa komen & pendapat anda tentang Anugerah Skrin 2012 ? Adakah bosan, best, melalut ataupun sebaliknya?Lolz

Terjah page beliau untuk lihat fesyen artis yang lain lagi. ^^

Thanks for reading.


42 ulasan:

  1. kadang2 diorang nie pakai baju over sangat..tak bole ke,pkai bju yng sopan..banyak je designer yng bole designed bju diorng yg sopan,menutup aurat ..depends kat artis yg nak pkai or x bju tue..diorng boleh coment kan kalo bju tue over ^_^..sekadar beri pendapat..

    BalasPadam
  2. semalam husband akak ajak tengok tapi akak malas nak tengok..hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik sis xtgk coz kalau tgk mesti menyesal.:)

      Padam
  3. Lol! Gambar ke-6 tu kena Photobombed!

    BalasPadam
  4. Norkhiriah pun dah bertudung ke skrg mekcah ? Smlm pn tgk live streaming jgak.. kadang suara yg keluar tp muka x keluar... lambat benor buffering... benci. Hahaha.... Part Erra pajira tu paling suka !!! Erra pajira sangat Gojes mcm Snow white betol2... Hahaha =p

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampaknya mck tu lerr...live streaming ketingln sikit. line ciput. ngeh3.. owh minat erra erk?tp ketat sgt la bju dia sampai susah nk bgun..hakss..:P

      Padam
  5. fuh..mmg cantik2 belaka semuanya..cuba kita soh semua pakai jubah ala2 arab gitu..hehe

    BalasPadam
  6. macam merapu je lebih anugerah ni. Eh macam tgk je semalam. Kihkih.

    BalasPadam
  7. kalu ado kelate rojer2 la, nt leh jupe ngn saim2 blogger ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulih3..sedak jugok jupo sek2 kito.:)

      Padam
  8. huhu...bape keratt je yang pakai tutup aurat kan..yang lain fesyen sendat2 lepas tu macam2 fesyen pelik yg tak kena lgsung -___-

    tinggalkan comment serta follow saya seikhlas hati, tiada paksaan, saya hit awak balik ^_^http://adoreedora.blogspot.com/2012/11/sampai-bila-nak-berubah.html

    BalasPadam
  9. wowoooo!
    nasib tak tgk.ramai kata tak best.wuuuu~

    BalasPadam
  10. comel2 blako retis ni... tp ada jugok hok over dlm fesyen... hihi... tp artis biasa laa dop?


    p/s : tengkiu singgah komen. chic na pon ada promote blog u jumaat lepas dear. tp belum smpt bukak blog pon lagi. jaa sibuk. bila bukak tgk dah ada pon u komen..btw, tengkiu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah ado hok over lajok. bulu mato tgk. huhu mekasih promote terr jaa..:P

      Padam
  11. adiputra mantapnyer,,suka wat i tergode,haha

    BalasPadam
  12. adi putra neh makin hari makin hensem !

    BalasPadam
  13. hehehe , ade owg kate program nih borink , hehehe ~~ CP tak tgk pown .. mybe tgk kat u tube je nanti , hehehe !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang boring dan kelabu mata tengok fesyen artis. seksi sgt. susah nk jumpa yang sopan. hukss

      Padam
  14. Akak tgk setengah jam je pastu cam bosan je trus Zzz

    BalasPadam
  15. cer tgk org yg blakang sam tu.. hehehhee

    BalasPadam
  16. da tgk gambar didie alias yg pakai super pelik tu..huhu. ade yg ikut tema n ade yg lari dr tema. anugerah paling teruk sekali yg berlaku

    BalasPadam
  17. melaut ke laut..

    BalasPadam
  18. tengok jap..then terus off..ase nak hempas je TV kat lntai..tetiba emo tgok anugerah nie..hehehe

    BalasPadam
  19. tgk kejap jer pastu tukar channel lain terus sbb sgt boring hikss

    BalasPadam
  20. Wah aku tak tengok pun... Yg pakai seksi meksi tak de ker hahaha

    BalasPadam
  21. bila mekchah nak masuk sekali dale gmbar kat atas tu..huhu
    kito tggu ASK 2013 pulop.

    BalasPadam
  22. haz x tgk langung SK ni. rmai kte bosan. hahaha fesyen tu memg. menglhkn astis hollywood btul. hukhuk

    BalasPadam
  23. hanis zalikha cantik kot..heheh kaki panjang u all... model kan..hehe ^_^

    BalasPadam
  24. boleh la pakai macam diorg nie nak pegi dinner nanti. haha

    BalasPadam
  25. fesyen nya bagus bagus
    :-)
    gaya banget

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...