She is my GF Nor Aimin!!-Part 2



Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua blogger dan warga facebook semua...

ececece....ayat diatas bertujuan menunjukkan penghargaan aku kepada korang semua..tanpa korang semua blog LOVE IS CINTA tidak akan mekar sampai ke hari ini....nie membuatkan aku sayang korang...muax!!

al-kisah....tentang kekasih aku iaitu siti nor ain...tu pun kalau korang ingat la...xingat sila klik sini She is my GF Nor Aimin!!...eh eh eh eh bukanx3...dia adik aku lah..hohoho kiranya adik angkat la coz aku lebih tua dari dia....ehehe rupanya dah tua kan aku nie...chewaah dah boleh kawin pun...tu pun kalau big boss bagi...ngeeee tiba-tiba mOod gatal sudah datang...hahaha sila abaikan part nie okey..^^

so secara ringkasnya masa aku balik kampong hari tu, satu perjanjian telah dibuat dengan adik aku sorang nih..hohoho iaitu set masa untuk berjumpa sebabnya dah lama kami tidak kuar sama-sama...itu pun kuar kejap je hari tu....okey!!...janji kitorang dapat berjumpa jugak kan...hoho

jumpa pun dekat mcd Kota Baru jerk..tu jer senang aku nak kuar dengan menggunakan bas SKMK...hahaha janji sampai kan....rasanya pelik la plop bila dah lama tak naik bas ke KB, kali nie terpaksa jelar coz tak der siapa nak hantar..lolz usaha sendiri jelar kan.....=)



nie la orang famouss dekat Kelantan..hoho mulut banyak, eh eh cakap banyak la pluss ore chomel tu gak....siapa la yang tak kenal...hampir keseluruhan geng photographer kat kelantan kenal dengan si AIN nie..yelar MODEL tu..sekarang dia selalu kuar dengan
KGD PhotoClub..maknanya mek ain nie orang kuat/talent untuk kelab nie..hoho aku akui KGD PhotoClub nie memang hasilkan picha terbaik lah, lagipun geng2 budak yang tubuhkan kelab nie...so tak salah kan korang pergi terjah Funpage diorang...bagi lah sokongan untuk mereka....^^

so ini adalah antara gambar ain yang diambil oleh budak-budak KGD nie..perghhh memang terbaik lah...chumell macam mereka semua...zassss layan je eh..:P


1. hey, say hello to Ain... ;)



2. Gipsy Girl-1


3. Gipsy Girl-2


4. lipaakk pah ceroh.hahaha :D



nie la geng2 mereka...eh ada lagi kot tapi tak der dalam picha tu...aku ppun belum ketemu dengan diorang semua nie....hope suatu hari nanti aku dapat kenal dengan diorang gak..hehe

zzzzzzzzzzZZZ....dah habis ke korang layan picha tu??puas aku tunggu okeh..hahaha lolz....okey2, habis sudah untuk entry kali nie....harap korang enjoy okey....papai..^^



p/s: Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. wah! berphotoshoot nampak nyer. ;)

    BalasPadam
  2. Ololo dop ajak pon kite kuar same,
    wuwuuwwuuuu~

    header tu cantik ! :)

    Latest Post:
    Perubatan Tradisional Untuk Pelbagai Penyakit

    BalasPadam
  3. cik diana::ain memang sentiasa best ber photoshoot..:)

    BalasPadam
  4. ahfantasy::olololo....wuwuwuwuwu..:P

    BalasPadam
  5. ain tu single lg ke??hahaha

    BalasPadam
  6. kak!! huhu..ain x dey nop wt update ag tubip hr tuh..bz...3minggu nim bz nga assignment,test nga presentation...bule 1 deyh ain g kl..huhuhu..datin fulopp...nanti kalu dey ain wt post balas..hehehe

    BalasPadam
  7. panda ko 22 ambik gamba...LIPAKK

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...