She is my GF Nor Aimin!!


(Ok fine!!...memang cun giler..paling aku suka pic nie….sungguh ayu wajah mu…aum3)


Hohoho…..GF????xlah just kidding okey…..nyaman bebenor di pagi bulan Ramadhan hari ke-4 ni….cepat benor masa berlalu…ehem xlamo lagi dah nak rayo..padahal baru 4 hari umat islam di seluruh dunia berpuasa….ekekeke sabar yo kawan-kawan….tu semua ujian…

sape xpuasa xleh raya..betui ke???tu semua modal ibu-bapa yang nk didik anak….tapi, bagi kaum hawa yg dah baligh pasti akan ponteng gak puasa tu….ehem so, kaum adam yang kat luar jgn la duk jeless sgt eh dengan kaum hawa nie….tu semua lumrah hidup di dunia yang kaum hawa ni sentiasa mendapat kelebihan..fuhh ayat bagi dengki kat kaum adam ni…O____o

ececece dah3 kita stop tazkirah hari nie..meh aku nak citer pasal budak sorang ni…..dia minat giler bidang photograpy..sampaikan dah jadi private model utk dia punya kekasih hati…ngeh3

aku knal dia pun masa kuar outing di Pantai Getting, Tumpat, Kelantan….tu la first time aku knal dia…..hahaha sampai la sekarang hubungan ni berpanjangan melalui muka buku…..berlarutan dengan mesej dan skali skala kami outing sama-sama…

ohh yeahhh, mmg lau aku xknal mybe aku xkuar sangat outing ni..means aku xder sangat kawan-kawan dalam bidang photography…dengan secara automatiknya dia terus mempengaruhi aku untuk cintakan bidang nie…


aku suka ambil gmbar…if ada yg bagi aku peluang untuk pegang DSLR tu ,fuhhh mmg teruja lah….insyaALLAH lau ada rezeki aku mau beli satu…sekarang ni tumpang guna yang kawan punye jelar…al-maklum la nak beli xdak duit..masih belajar….ayat sedih…T____T

dear Nor Aimin…

terima kasih yer sudi menjadi teman/sahabat/adik akak…walaupun dia ni umur baru jer 19 dan aku lak 22,,,fuhhh mmg dah macam sebaya aku….kalau bab bercakap mmg xberhenti..terdiam aku…..muehehe

dah, meh la kita layan gmbar si AIN ni…….semua picha ni aku cilok dari FB dia..jangan marah yer dik ain…..:P

(Suka sangat pic nie...sweet bangat!!)




(Yang ni pun memang ada style!!...gitar itu penting…fuhhh memang hot…)



(Ni gambar aku dengan AIN…haha..tengah berebut payung…..teka siapa paling gagah???)


Ok dah…..sahur pun dah, solat subuh pun dah soooooooooo boleh la aku sambung tido sat…..ngeh3 nie memang dah tabiat buruk dah….cuti sem 4 Bulan memang membosankan…bila dah xder aktiviti terpaksa la aku jadikan aktiviti tido , blogging dan muka buku sebagai aktiviti utama sewaktu keboringan….ehem tolong jangan tiru tabiat buruk ini...T__T

Salam semua…shalalalala..


P/S:: moh la kita sama-sama terjah blog si AIN ni…dia pun suka blogging gak…..tekan link ni yerr-----http://akucintafotografi.blogspot.com/







--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. alallaaa .comelnya dua dua lawa meyh :DD

    BalasPadam
  2. hehehe...kak neyh..malu eyh...ain bru 18....huahuahua....review jugok dio....kuat lah mencilok ore comey neyh....

    BalasPadam
  3. fuhhh....comey gambar..hehehe

    BalasPadam
  4. ain comey..sbb tu gmbr comey..:P

    BalasPadam
  5. cantik gile gambar yg first tuh... superbbb!!

    BalasPadam
  6. untung la..orang lawa kawan pon dengan orang2 lawa..hehehe =p

    BalasPadam
  7. sangat cantik..2 due cantik..
    tingin nak jumpe...:)

    selamat berpuasa sygg

    BalasPadam
  8. opsss....kita pun xsabar nk berjumpa sis nurulbadiah yg cantik nie..:)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...