Rasydan Ishak Photography


Assalamualaikum cinta..=)

Malam ni hati berbunga-bunga untuk update blog. Tadi tido sekejap lepas tu bangun balik, mandi-mandi dan solat lepas tu terus menghadap leptop kesayangan ini. Terima kasih duhai laptop kerana banyak berjasa. Olololo, tanpamu pasti mek cah kesunyian. Ihsan dari mak kesayangan untuk beli laptop ini banyak membantu mek cah menyiapkan asignment. Alhamdulillah, terharu. :'(

Kisah 3 hari sebelum datang ke Puncak Perdana untuk memulakan semester baru setelah sekian lama bercuti menjadi kenangan terindah yang tak dapat di lupakan kerana banyak kenangan terukir bersama mastura, anis zahirah, ezwan dan rasydan. Janji hanya untuk keluar bersama dengan mastura dan anis zahirah akhirnya membuatkan 1 sesi test lens baru berlaku setelah berjumpa kawan mastura iaitu ezwan. Kebetulan masa tu mastura ingin berjumpa ezwan untuk copy gambar yang beliau shoot dengan ewan sebelum ni. Jadi secara kebetulan ewan membawa rashdan untuk menemaninya. Dan secara kebetulan juga Rashdan baru je beli lens baru. Jadi kami iaitu mastura, anis zahirah dan mek cah menjadi mangsa untuk kajian. Lolzzz Maka untuk ini mek cah khas update tentang Rasydan Ishak ataupun DanPhotography. Lain kali mek cah update tentang picha mastura, anis zahirah dan mek cah bersama. Sabor tau.:P


Lokasi Berdekatan Padang Bas , Tesco kelantan. Memang benda ni tak dirancang jadi pakai baju pun yang tak dirancang. Ore klate kata "tok jangok'. Muehehe biarlah janji kami dah set untuk shoot suka suki. shoot bukan untuk stress lagipun photog Rasydan ni tak der lah bekeng sangat. Ditambah pula dengan ezwan yang banyak memberi tunjuk ajar untuk posing jadi kerjanya menjadi mudah. Memang selesa bekerjasama dengan mereka. 


Inilah mastura, posing mengalahkan model professional. Ewah! . Mesti korang dah kenal beliau kan?? tak kenal boleh la godek-godek entri lama mek cah. Hikk..:P fuh!! dalam pukul 6 petang lebih kitorang pun blah! tapi ada lagi disebabkan kami semua mahukan gambar yang shoot pada hari tu maka 1 perjanjian telah dibuat untuk copy gambar tu semua keesokan harinya. Maka dengan itu 1 shoot yang dirancang iaitu hari jumaat di Taman Tengku Anis, Kota Baru. 


Inilah hasilnya untuk hari ke-2. Pakai biasa-biasa sahaja. tiadanya nak gojesss sangat. Bersederhana itu lebih baik. Muehehehe sesi ini berlangsung kejap jer sebab orang lelaki perlu solat jumaat kan. Fuii benda wajib perlu la ditunaikkan. Oh ya nanti mek cah update gambar yang lain eh. 


Iklan sekejap!Jom tengok INI. .Memang awesome lah.so Tujuan entri ini ditulis adalah untuk promote kawan mek cah yang bernama Rasydan Ishak dan Ezwan Othman ni. sekiranya korang memerlukan khidmat photographer untuk hari bahagia korang boleh la gunakan perkhidmatan mereka. yang penting mereka sporting dan friendly. Opss yang picha atas ni ialah photog Ezwan. Apa lagi terjah lah mereka. mana la tahu korang boleh jadi talent mereka semua. :P


Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. mek cah pakai simple pun nampak gojes lagi.. jelesnyerr

    BalasPadam
  2. @onie
    macih onie...yang laki tu pun cun jugak eh?:P

    BalasPadam
  3. @mizsfatima
    alah biasa2 jer tu awk...tak der gojessnya...:)

    BalasPadam
  4. pasni untunglah mekcah.
    gambar nikoh free..
    hehehe.

    mastura tu gak.
    napok bekeng sokmo.
    hehehe.

    BalasPadam
  5. dah like gambar ni kat facebook!

    cun moment :D

    BalasPadam
  6. Untung jadi ore comel nie, Huhu. Sokmo dapat photoshoot. Nice job chah

    BalasPadam
  7. tuan blog comel! haha :p
    tapi kurang semangar sikit la kalau blog ade lagu ni.. hmm

    BalasPadam
  8. macam wanita melayu terakhir doh tengok..juri pun tak tahu nak pilih mana satu..huhu

    BalasPadam
  9. salam dik cah.tudung tutup dada, sejuk mata memandang =)

    BalasPadam
  10. eh comeeelll...macam muke farah lee..! huhuhu.. :)

    BalasPadam
  11. gambar memang terbaikk.. apa lagi kalau yang jadi modelnya mekcah. pergh.. superb habaq hang.hahahaa

    BalasPadam
  12. gambar awesome gilloss okeyy?? thumbs up! singgah lah blog kite plak :D

    BalasPadam
  13. sronoknye dpt photoshoot cenggineh, jeles! ;p

    BalasPadam
  14. nak tanye mane lagi tempat-tepat menarik untuk shoot kat kelantan?
    p/s bukan orang kelantan

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...