Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)

Assalamualaikum cinta. :)

Alhamdulillah masih berpeluang untuk menggunakan Kad Diskaun Siswa 1Malaysia ni. Ingatkan dah semester akhir tidak berkesempatan untuk mendapatkannya. ekeke untung la student sekarang kan. boleh berjimat walaupun potongan diskaun bukannya banyak sangat pun tapi sekurang-kurangnya dapat mengurangkan beban sebagai pelajar.Eceh! lagi free lagi elok. wakakass


Untuk pengetahuan korang semua, Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M) diwujudkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) dengan objektif untuk membantu mengurangkan kos sara hidup pelajar-pelajar Institusi Pengajian Tinggi (IPT) awam dan swasta seluruh negara

Diskaun yang ditawarkan adalah bagi pembelian barangan dan perkhidmatan terpilih tertakluk kepada kadar, terma dan syarat yang ditetapkan oleh syarikat-syarikat yang mengambil bahagian.

KADS1M diberi secara percuma kepada pelajar-pelajar IPT warganegara Malaysia yang mengikuti pengajian jangka panjang yang tempoh masanya 1 tahun dan ke atas. Fasa pertama KADS1M telah diedarkan kepada pihak IPT pada pertengahan bulan September 2012.


Buku & Alatan Tulis
  1. MPH Bookstores
  2. Imlaq Book Centre
  3. BORDERS
  4. RONA
  5. Kiang Trading
  6. Koperasi Dewan Bahasa Dan Pustaka Malaysia Berhad
  7. Koperasi Kedai Buku Universiti Malaya Berhad
  8. Koperasi Universiti Sains Malaysia Berhad
Kelengkapan Sukan/ Peralatan / Pakaian
  1. Bata
  2. iFamily
  3. Koperasi Keluarga Dato' Haji Hashim Mamat Kuala Terengganu Berhad
  4. Texline Lino

Klinik / Optometri / Cermin Mata
  1. Poliklinik An-Nisa'
  2. Qualitas Health
  3. Focus Point
  4. Menara Optometry

Makanan Dan Minuman
  1. KFC
  2. Daily Fresh
  3. A&W
  4. Coffee Berry
  5. The Chicken Rice Shop
  6. Restoran Kenny Crab
  7. Sweet Chat
  8. Legend's Claypot Bariyani House
  9. Dubu Dubu Seoul Food
  10. My Java Coffee
  11. Pancake House International
  12. Station One Cafe
  13. Gloria Jean's Coffee
  14. Bangi Kopitiam

Hotel dan Penginapan
  1. Ancasa Hotels & Resorts
  2. Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur
  3. Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
  4. Jerejak Rainforest Resort Penang
  5. Ancasa Express Pudu
  6. Tune Hotel
  7. Leo Express Hotel
  8. Koperasi Al-Taqwa Kampung Kisap Langkawi Berhad
  9. Koperasi Guru-Guru Melayu Kedah Berhad
  10. Koperasi Majlis Guru Ugama Menengah Berhad
  11. Koperadi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri Sembilan Berhad
  12. Rakyat Travel SDN BHD

Saloon/ Produk dan Pusat Kecantikan
  1. Foot Master
  2. Paris Hill
  3. Proactiv
  4. Clara
  5. Koperasi Puteri Terbilang Malaysia Berhad


Produk IT
  1. Koperasi Celcom Berhad
  2. Koperasi Pegawai-Pegawai Dewan Bandaraya Kuala Lumpur Berhad

Lain-Lain
  1. BKZ Bikerz (Motosikal)
  2. Roller Star Arena (Kasut Roda)
  3. Double Site (Helmet / Aksesori Motor)
  4. Koperasi Kakitangan Maktab Kerjasama Malaysia Berhad
  5. Koperasi Kolej Kemahiran Tinggi Balik Pulau Berhad
  6. MYDIN

Cepat! dapatkan Kad Diskaun Siswa 1Malaysia sekarang di fakulti korang masing-masing. Guna untuk lebih jimat dan berbaloi-baloi. Untung la kan.hikss Terima kasih! . Eh student  zaman sekarang memang gilakan benda INI eh?. kenapa mek cah tak pun.:P


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. dpt makan kfc hari2 lar mcm nie :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hiks makn kfc hari2 nanti emuk3...:P

      Padam
    2. nk tye...hanis study mne??

      Padam
  2. best la ada lad diskaun boleh save sikit budget peajar...bagus2x...

    BalasPadam
  3. wah. dapat bnyk diskaun la nnti time shopping. hehe. salam kenal

    BalasPadam
  4. OE dah dapat kad nie.. tapi tak tahu nak gunakan untuk ape sebab tak berjalan sangat dan tak beli barang banyak sangat selain makanan. tapi, bila pergi shoping kalau kat mydin, diorang diskaun hanya untuk barang selain makanan.
    hehe... tapi okeylah... ^^

    BalasPadam
  5. saya tak mau ambik laa kad ni ..macam2 kena buat jadi, saya pun malas..haha

    BalasPadam
  6. Untung student skrg dpt diskaun segalanya masa bljr..Guna sebaiknya utk study bkn utk enjoy..

    BalasPadam
  7. bila nak belanja saya makan kepsi ni??

    BalasPadam
  8. yang sedihnye..kat swk kad ni tak la ade function sangat..grrr!!
    tapi ttp besyukur sbb dpt..ehehe

    BalasPadam
  9. er..kalau student PJJ xdapat ke mekcah???:)

    BalasPadam
  10. tibe2 rasa cam nk jadi student balik, boleh? =)

    BalasPadam
  11. wahhhhh...bestnya dapat kad diskaun nih..huuuuuu..sedih lah...asal kami x dapat ek??mentang² ler kami nih student partime..huuuu..sedih di ank tirikan...

    BalasPadam
  12. untunt ade kad ni..dulu xde pun =__='

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...