Ezwan Othman Photography

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah mood untuk update blog sentiasa ada walaupun buat-buat busy. grrrrr hari minggu harus la mempunyai masa yang berkualiti bersama kawan-kawan sekeliling. Minggu lepas ke Times Square dengan miera tetapi semalam baru je keluar dengan markonah, emy dan nur. Ceritera di Times Square untuk minggu lepas boleh la terjah sini "Times Square #1: Dating dan shopping". :)

So untuk entri yang ni berkaitan dengan entri yang ini "Insyaallah semester akhir". Dua nama photographer ini bersahabat baik. Kalau dulu bercerita tentang Rasydan tapi untuk sekarang bercerita gambar yang telah di snap oleh Ezwan Othman. wiwit!! kami outing suka-suki sahaja. :)


Lokasi untuk klik-klik adalah Taman Tengku Anis, Pengkalan Chepa. Ini lah kali ke-2 mek cah sampai ke sini. Di pagi jumaat kelihatan ramai ibu bapa yang membawa keluarga mereka bersantai di taman ini. Fuh! memang seronok la diorang. ehem tuan tanah suka 'tepek' picha besar-besar sebab mau kasi reader puas hati dengan kualiti blog ni. Andai ada yang menyampah sila tekan butan X sekarang. :P


Artis jemputan utama ialah Anis Zahirah. Namanya dah memang meletop tengok la tuannya kan. sangat cantik dan ayu gitu. wiwit! ini sahabat mek cah zaman sekolah tadika lagi. muehehe so memang hobi bergambor ni dah menjadi hobi bersama. Ehem!


Semua gambar di sini milik Ezwan Othman. di edit oleh 'mek cass'. muehehe dengan pertolongan 'photoscape dan xiuxiu" jer. Apa itu XIUXIU?? Boleh la terjah sini "Adobe Photoshop Lightroom vs xiuxiu" & "Gambar sebelum dan selepas...Yoww!!". ^^


Picha ni paling mek cah suka! meletop! pluss dengan warna merah! memang menarik perhatian dan mastura kelihatan gojess. muehehe thumb up mas!. :) so kitorang copy gambar selepas shoot. si mastura bawa laptop untuk memudahkan sesi men'copy' berjalan lancar. so tak payah la kami susahkan wan untuk email semua gambar tu kan. :P 


pipi dah bolat! nasib baik ada inner cotton yang membuatkan bentuk muka mek cah kelihatan bujur. so kepada gadis nak dapatkan tips inner cotton jadi muncung sila lah terjah sini "Tips Inner shawl kelihatan muncung". Opsss sempat lagi iklan entri yang lepas. :P

so motif sebenar entri ini saje nak tunjuk hasil gambar dari Ezwan Othman. memang berpuas hati dengan photographer wan ni. alah memang senang nak berkomunikasi dengan wan sebab orangnya begitu sporting dan baik. hiksss senang lah nak bekerjasama. huhu cepat-cepat ushar Ezwan di facebook "Ezwan Othman".Terima kasih wan untuk gambar ni semua.:)

Thanks for reading.

p/s: tuan blog sudah jatuh hati dengan benda ni. Humm tido tak lena, mandi tak basah, makan tak lalu. Lolzzz kenapakah??huksss KLIK SINI..:'(


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. nanti shoot bawak mie plak k. tapy ta pandai pose laaa . hewhew ;p

    BalasPadam
  2. nak itut pose lenkali...




    hehehhehhehe :)

    BalasPadam
  3. comel gmbr yang last skali tu..('v')

    BalasPadam
  4. pipi dah bolat pun tetap comel.hehehe

    BalasPadam
  5. kemas la cara pakai tudung...suke tgk...sweetsgt...(",)

    BalasPadam
  6. Spek mata besar? Banyak sgt ngadap blog tu pasal kena pakai spek besar gedabak. :p

    BalasPadam
  7. Beautiful !

    XoXo

    http://meiszaecha.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Beautiful !

    XoXo

    http://meiszaecha.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Really beautiful !

    XoXo

    http://meiszaecha.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. awak..boleh bagi contact no ezwan Othman tak? fb dia takde

    BalasPadam
  11. Blh bagi no contact ezwan othman? Cantik shot2 tuu..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...