Kerana TAKDIR kita bertemu…Erkk??



Assalamualaikum L.O.V.E…

Alhamdulillah akhirnya boleh jugak aku up entri baru walaupun tanpa internet semasa di kampong…hoho untuk kali ini aku ambil kesempatan ke cyber café berhampiran kampong aku untuk up entri baru semata-mata rindukan gewang aku nie…..Opsss LOVE IS CINTA okeyh….itulah gewang aku ataupun kekasih hati mek cah nie….muehehehe 


Akhirnya boleh jugak aku melepaskan rindu ini….terima kasih cyber café wakaf bharu sebab buka kedai diwaktu ini iaitu 4 petang..Lolzzz tentu la buka kan sebab namanya pun nak berniaga..apa lor mek cah nie….facebook pun aku dah tak online selama 6 hari uolzzzz…Opzzz boleh bertahan kan nafsu aku ini terhadap mukabuka dan blog kesayangan nie…rindu yang teramat sih..hanya tuhan jer yang tahu…T_____T 



moh kita bergambOr...lokasi yang paling romantik tentu lah pantai mek mas berdekatan Pantai Cahaya Bulan....Lollzzzz....:P



Baru semalam iaitu 26 april 2012 berdating dengan ina, siti nor ain dan kak ya…smalam merupakan kali pertama bertentang mata dengan kak ya….chewah!!, memang sporting habis la kak ya..kitorang lepak di mcd kb mall dan destinasi seterusnya pantai mek mas…hoho so sabor eh, nanti aku update tentang kisah kami…..


yeah!!..ina pun adow.....junior aku masa uitm machang dulu...sekarang pun belajar di puncak perdana sama-sama...alhamdulillah perkenalan kami berkekalan....:)


photoshoot bersama kak ya memang best sebab kak ya memang tersangat pro la bab posing…ain pun sama…2x5 jer dengan kak ya..:P

Oh dah pukul 5 petang...dah kena blah dah nie...update laju-laju....bye bye...salam..^^

p/s::nantikan entri yang seterusnya....mau upload picha banyak-banyak tentang kisah kami bersama...:P





--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. pantai cahaya bulan? wuuuh. belum pernah jejak lg disana :0

    BalasPadam
  2. selamat bercuti ^_^ saya dah balik selangor dah.. tak sempat nak jumpa kak hanisah dekat kelantan.. haha XD

    BalasPadam
  3. pantai kat kelantan mmg cantik cantik kan? hee, tggu ur next entry:)

    BalasPadam
  4. Pergh, gmbar lawa3! *Tgk kmera* Nikon ehhh.. Ok! Apapun, slamat bercuti sis kat kampung tu! Hehe, CC pun boleh laa..

    BalasPadam
  5. Eiii akak nie tak pi pon kat secret recipe ehehehe Takpe lah ;P Eh tak vakap pon g online kat wakaf bharu, lau tak pi terjah laju2 hehehehe

    BalasPadam
  6. cik adik, pantai mek mas kat mane? xpernah lg pergi sana..eheeee~

    BalasPadam
  7. Wwuuaaa.. beautiful blog :)
    Beautiful pictures also..

    I am inviting you to visit my blog if you not mind, dear :)

    BalasPadam
  8. ish ish ish..
    cantik gambr suma ue..
    rasa cam x cukup lg jer nie:)

    BalasPadam
  9. awkkkkk..awk tau tak..awk ni cntik+inncent je muka..rasa mcm nk cubit2..ahhaa..gmbr 1st tu cmel gilerr

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...