Sambungan kisah kerana TAKDIR kita bertemu...^^



Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Alhamdulillah akhirnya mek cah berjaya up entri baru ...hoho sambung entri yang dulu...aci dop?muahahaha KLIK SINI, Kerana TAKDIR kita bertemu…Erkk??...baru faham ceritanya....wiwitt.....anda yang kelik tersangat lah comel..Lolzzz

percubaan terbaik dari lensa buruk a.k.a edy...=)

disaat menulis ceritera kami, mulut duk krup krop menguyah keropok ikan segera hasil di import dari kelantan jah....hakssss sedap bila dicicah dengan sos pencicah dari kelantam jugok...himlir kea tuh dengar......hakssss berjaya jugak aku update blog di meja kesayangan aku di 3D08....phewww...=)


lama meninggalkan meja ini dan disitu jugak aku susah nak online bila di kampung...perghh nak barang free terpaksa la bersabar kan,...guna internet di kolej memang free....cucuk kabel ape entah...tahu guna jer..perghhh hampeh betui budak nie kan...ehem...:P


memey cool dan kacak bergaya mek siti nor aini ini.....sila berkenan sila angkat kaki..muehehehe....biar gmbar yang menceritakan segalanya...boleh gituw??:P

credit to pleyBoi malaya photography....:) 

berdating berdua-duaan bersama kak aleeya memang terbaik..bermadu kasih dibawah pokok rhu...fuiii terdoh beraso..biar peluk pelar pun......memey cool la kak aleeya ....comey pun comey...^^

credit to pleyBoi malaya photography....:) 

malas bercerita.....sila kan membuat tanggapan anda....huksss

credit to lensa buruk a.k.a edy...=) 

hasil tembakan  lensa buruk a.k.a edy ...memang terbaik..baru jer kenal..tapi dah ngam...Oh kami memang sporting...ehek..:P

credit to ina photography...=P 

hasil sentuhan dari phorographer yang comey lotey......sekali join dah pandai menembak..untung la  ina .....nanti jangan lupa akak na..:P


okeyh!! mek cah nak sambung buat keje sekoloh la pulop......bila balik puncak kerja bertambung...sabor jelar..so tak der la sangat kisah kerana TAKDIR kita bertemu...so anda tertipu...tipah tertipu tipu tetipah...ngeee ponim tibe-tibe..=____='

k...babai...salam..:)


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. omeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

    BalasPadam
  2. huhuh .. gambar cantek2 jaa .. :)

    BalasPadam
  3. mntok tlong cah..ejas saing sore..come2 blako saing dio..haha

    BalasPadam
  4. peh. peh. spect dia, silau! hehehh

    BalasPadam
  5. alahai comey tul korang berdua ni..hehe

    BalasPadam
  6. Comel lah model model kat atas tuh:)

    BalasPadam
  7. molep sungguh la~ akak2 kiterrr :D

    BalasPadam
  8. @Amirah Marliza

    cantik la mereka...termasuk kamo sekali..:P

    BalasPadam
  9. @Rann

    sebab bukan kmera biasa..:P

    BalasPadam
  10. @MeeRole

    yark,,,nop ko??ejah sdiri la...kiki

    BalasPadam
  11. @hamzah ian

    yark, jgn main beci g2...xmolep...:(

    BalasPadam
  12. Cantik la awak....punye spek.
    Bagi saya la spek tu. Pompuan tak sesuai pakai spek tu :p

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...